reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Kaasiulka, STO lat dla Mateuszka:tak: kiedy to zleciało?
u nas roczek za dwa miesiące:szok:
Madziara, mam obawy co do temperatury panującej na rybim rynku:confused: w pokoju na dole mam 24 stopnie i jakoś nie bardzo chce mi sie z niego wychodzić;-) jeszcze jakbym mogła wentylator zabrać:-D
mam jeszcze godzinę, może się wybierzemy, bo Ignac dostaje świra w domu:baffled:

kaaaasiulka, buziaczek dla Matiego! Jak imprezka się udała? Jubilacik zadowolony z prezentów?

Madziara, soppana, jednak nie dojechałyście...? Było całkiem fajnie tylko prażyło niemiłosiernie, żadnego cienia.

Witajcie....

Wszystkiego Naj....Słodszego dla Matiego!!!!!!!!

Cudna pogoda, bylismy w Chmielnikach u dziadków ( oczywiście nie nad jeziorkiem bo go nie lubię) We wtorek jedziemy znowu, ale nie wiem jeszcze na ile dni... Oczywiście śpie pod kołdrą ;-)

Madzia własnie czytalam o tym konkursiki na "Aktywnych" ja jestem ZA :-) Byłas dzis może w Galeri Pomorskiej?

kaaaasiulka, buziaczek dla Matiego! Jak imprezka się udała? Jubilacik zadowolony z prezentów?

Madziara, soppana, jednak nie dojechałyście...? Było całkiem fajnie tylko prażyło niemiłosiernie, żadnego cienia.
Ignac usnął tuż przed 16:baffled: spał do 18.15 i potem dopiero wyszliśmy na spacer na wyspę młyńską - widziałam projekt rewitalizacji, całkiem ciekawie to się zapowiada tylko ciekawe kiedy...
My we wtorek wyjeżdżamy do babci M w stronę zielonej góry, więc na pewno tydzień nas nie będzie, nie bardzo mam ochotę na podróż w taki ukrop, ale obiecaliśmy...

Witajcie....

Wszystkiego Naj....Słodszego dla Matiego!!!!!!!!

Cudna pogoda, bylismy w Chmielnikach u dziadków ( oczywiście nie nad jeziorkiem bo go nie lubię) We wtorek jedziemy znowu, ale nie wiem jeszcze na ile dni... Oczywiście śpie pod kołdrą ;-)

Madzia własnie czytalam o tym konkursiki na "Aktywnych" ja jestem ZA :-) Byłas dzis może w Galeri Pomorskiej?

Iza chcialam wczoraj jechac do Chmielnik,ale wyladowalismy dalej w Smerzynie;)
I sie nie zle usmażyłam;)
Dzisiaj jade na tydzien na działeczkę jak dobrze pójdzie to na dłuzej...
Kasiulku jak wróce to sie umówimy na plac zabaw:)

reklama
Arabella nie dojechałam, bo dopiero o 16-tej zlądowałam w domu a poza tym stwierdziłam, że jest za gorąco. Scena akurat na słońcu więc niezbyt dobre miejsce w taki ukrop.

Iza byłam wczoraj w Galerii i w Auchan. Mój brat postanowił zrobić Ewie prezent i kupił jej rower, a ona za własne oszczędności kupiła sobie jeszcze rolki. Miałyśmy więc dzień zakupowy :D

Do góry