reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Bylam i widziałam ten pozar.... cos strasznego...bylismy gotowi do ewakuacji bo to sie działo po drugiej stronie ulicy gdzie mieszkaja rodzice.
Oczywiście robiłam zdjecia ktore maja byc w poniedziałkowych gazetach, teraz są dwa tu 20 samochodów spłonęło w Chmielnikach. Winny podpalacz czy upał? [ZDJĘCIA]

Mam nadzieje, że więcej nas nic takiego nie spotka, dzieciaczki nam plakały a my biegalimśmy jak opętani :-(

Iza pożar straszny słyszałam i widziałam Twoje fotki:szok:
My jezdzimy do Smerzyna to jest za łabiszynem mi sie tam podoba;)
Dzisiaj wróciłam z tygodniowego pobytu na działeczce,byłabym dłuzej ale pogoda sie popsuła a maz jutro jedzie w delegacje więc sama siedziec nie bede:-)
Za tydzien jak dobrze pójdzie jedziemy nad morze z sąsiadami ,mam nadzieje ze wypali(nomen omen )

Sali widziałam Twoje foteczki, modelka z Ciebie rewelacyjna :-)

Smerzyno, wiem gdzie jest, czesto ta droga do Żnina jedziemy a jeziorko widziałam chyba tylko z 2 razy.
Trzymam kciuki za wyjazd nad morze, my powoli szykujemy się na najazd Zakopanego i w planach wypad do Tatralandi gdzie kiedys wczasowalismy i córci bardzo sie podobało.

Zazdroszczę Ci Zakppanego,nigdy nie byłam chociaż okazje miałam co roku;(Dupa ze mnie była i tyle;/
A tam modeleczka po przejsciach haha,ale dziękuje;)

Modeleczka fajna i koniec :tak:

Do Zakopca czasami dwa razy do roku jechalismy ale jak jest Martynka to bylismy tylko raz, bo ja od razu krtań dusiła i mam nadzieje że tym razem będzie dobrze!!!!!!!!!!!!

reklama
Hejka!

Tak,tak pozar straszny,kumpela do mnie w tym czasie dzwonila i mimo upalu mialam gesia skórke i bylam w szoku...ze mnie straszna panikara....nie wyobrazam sobie co czuli ludzie tam miejscu!!!!!!!

Sali,tez sie zgadzam z Izka,modelak z Ciebie THE BEST :-D:-):-D....

Wrocilam wczoraj z dzialeczki,troszke chalupke ogarnac,porobic zakupki itp...chcialam jechac w srode na działe ale cos od piatku ma sie popsuc pogoda,tak zapowiadaja,no zobaczymy....

Zróbmy jakies spotkanko :tak:,moze w sierpniu bedzie wiecej osob na miejscu to cos zorganizujemy coooo?!?!

Pozdrawiam serdecznie :-):-):-)

Do góry