reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Czesc!

Sali,ja jestem non stop na placu wiec zapraszam,mozemy sie spotkac :-)...

Zawsze duzo dziewczyn sie udziela,no teraz moze faktycznie troszke mniej ale to napewno przez okres wakacji ;-) sama wiem po sobie i doba za krotka....
Znalazłam Cię na nk i pozwoliłam sobie zaprosic;)
Jestes rocznik 80?Ja juz dołaczyłam do grona ryczących 30-stek haha

reklama
Sali,zaproszenie przyjete :-)...a na plac chodze przewaznie kolo poczty czyli miedzy blokami :-D...my tez za kilka dni wyjezdzamy ale jak bedziemy na miejscu to jestem jak najbardziej za spotkankiem ;-) no i mam nadzieje spotkac sie ponownie z reszta dziewczyn,moze jakies spotkanko na poczatku sierpnia :tak::-).......

JA WŁASNIE DOWIEDZIALAM SIE ZE POD KONIEC LIPCA JEDZIEMY DO KATÓW RYBACKICH,MĘZA KOLEGA MA TAM WUJKA KTÓRY MA OSRODEK (FAKT FAKTEM PRL-OWSKI)ALE DACH NAD GŁOWA BBEDZIE NO I NOCLEG 20 ZŁ. A TyMEK NIC PRAWDOPODOBNIE NIE BEDZIE PŁACIŁ;)MAMY JECHAC ZE ZNAJOMYMI(MOJA PRZYJACIÓLKA JEJ MEZEM I SYNKIEM)ALE NIE WIEM CZY WOLNE DOSTANIE....;(

Kąty Rybackie..... hmmmm... mialam przyjemność spac jedna noc w takim ośrodku i ucieklismy... trafił nam sie pokój ze zbitą szybą a u siostry kanaliza wyciekała.... nigdy więcej ;-) Was jak to po znajomości takie "atrakcje" pewnie nie czekają :-)

Własnie skończyłam prasowanie i czas na sen!

Iza ze akurat tak trafiliście to mieliscie pecha i nie znaczy ze wszedzie tak jest;)
Ja bym sie nie zraziła do miejsca bo jednym pechu,bo przeciez kwater jest bardzo duzo,tu chodzi o samo miejsce;)
A co to za ośrodek w którym byłas??

Nazwy ośrodka nie pamiętam w sumie to my bylismy w takim murowanym a siostra za płotem w domkach u innego własciciela... miejsca nie poznałam bo nawet nad morze tam nie poszliśmy ;-)

Ciężki dzień za nami, a za 2 tygodnie Zakopane własnie do mnie dotarło, że to już niedługo!

Witam dziewczyny, czy mogłybyście mi polecić dobrego ginekologa, który zrobiłby usg 4d? Słyszałam dobre opinie o dr Mariuszu Lisiak. Będę wdzięczna za pomoc.:-)

Hejka :-)

My dzisiaj roczek Matiego,czekam na gosci,przychodzą na 17 stą,urwanie glowy mam :szok::rofl2: a do tego ten zar z nieba :szok::no:...ratowac sie bedziemy wentylatroami ;-) jakos trzeba dac rade ;-).....

Witajcie. My już po Poznaniu. Było bardzo fajnie, zwiedziliśmy nowe i stare zoo, palmiarnie i Rynek. Koziołki pozdrowiliśmy :) Dzieci zadowolone, bo nawet krótki wyjazd, ale zawsze jakiś wyjazd.

Sali04 myślę, że wakacje i upał spowodowały, że wpisów jest mniej.

Soppana ja jutro będę na teatrzyku to może się spotkamy.

Jeżynka zajrzyj tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/bydgoszcz-f194/najgorszy-ginekolog-18871/
tam chyba też coś jest na ten temat. Najbardziej polecany jest dr Wasilewski.

reklama
Do góry