reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Czesc!

Sali,ja jestem non stop na placu wiec zapraszam,mozemy sie spotkac :-)...

Zawsze duzo dziewczyn sie udziela,no teraz moze faktycznie troszke mniej ale to napewno przez okres wakacji ;-) sama wiem po sobie i doba za krotka....
Znalazłam Cię na nk i pozwoliłam sobie zaprosic;)
Jestes rocznik 80?Ja juz dołaczyłam do grona ryczących 30-stek haha

reklama
Sali,zaproszenie przyjete :-)...a na plac chodze przewaznie kolo poczty czyli miedzy blokami :-D...my tez za kilka dni wyjezdzamy ale jak bedziemy na miejscu to jestem jak najbardziej za spotkankiem ;-) no i mam nadzieje spotkac sie ponownie z reszta dziewczyn,moze jakies spotkanko na poczatku sierpnia :tak::-).......

JA WŁASNIE DOWIEDZIALAM SIE ZE POD KONIEC LIPCA JEDZIEMY DO KATÓW RYBACKICH,MĘZA KOLEGA MA TAM WUJKA KTÓRY MA OSRODEK (FAKT FAKTEM PRL-OWSKI)ALE DACH NAD GŁOWA BBEDZIE NO I NOCLEG 20 ZŁ. A TyMEK NIC PRAWDOPODOBNIE NIE BEDZIE PŁACIŁ;)MAMY JECHAC ZE ZNAJOMYMI(MOJA PRZYJACIÓLKA JEJ MEZEM I SYNKIEM)ALE NIE WIEM CZY WOLNE DOSTANIE....;(

Kąty Rybackie..... hmmmm... mialam przyjemność spac jedna noc w takim ośrodku i ucieklismy... trafił nam sie pokój ze zbitą szybą a u siostry kanaliza wyciekała.... nigdy więcej ;-) Was jak to po znajomości takie "atrakcje" pewnie nie czekają :-)

Własnie skończyłam prasowanie i czas na sen!

Iza ze akurat tak trafiliście to mieliscie pecha i nie znaczy ze wszedzie tak jest;)
Ja bym sie nie zraziła do miejsca bo jednym pechu,bo przeciez kwater jest bardzo duzo,tu chodzi o samo miejsce;)
A co to za ośrodek w którym byłas??

Nazwy ośrodka nie pamiętam w sumie to my bylismy w takim murowanym a siostra za płotem w domkach u innego własciciela... miejsca nie poznałam bo nawet nad morze tam nie poszliśmy ;-)

Ciężki dzień za nami, a za 2 tygodnie Zakopane własnie do mnie dotarło, że to już niedługo!

Witam dziewczyny, czy mogłybyście mi polecić dobrego ginekologa, który zrobiłby usg 4d? Słyszałam dobre opinie o dr Mariuszu Lisiak. Będę wdzięczna za pomoc.:-)

Hejka :-)

My dzisiaj roczek Matiego,czekam na gosci,przychodzą na 17 stą,urwanie glowy mam :szok::rofl2: a do tego ten zar z nieba :szok::no:...ratowac sie bedziemy wentylatroami ;-) jakos trzeba dac rade ;-).....

Witajcie. My już po Poznaniu. Było bardzo fajnie, zwiedziliśmy nowe i stare zoo, palmiarnie i Rynek. Koziołki pozdrowiliśmy :) Dzieci zadowolone, bo nawet krótki wyjazd, ale zawsze jakiś wyjazd.

Sali04 myślę, że wakacje i upał spowodowały, że wpisów jest mniej.

Soppana ja jutro będę na teatrzyku to może się spotkamy.

Jeżynka zajrzyj tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/bydgoszcz-f194/najgorszy-ginekolog-18871/
tam chyba też coś jest na ten temat. Najbardziej polecany jest dr Wasilewski.

reklama
Do góry