Hej dziewczyny. Łeb mnie dziś boli cały dzień, ale nie dziwne, miałam dziś rano mega dawkę stresu - mojego Patryka w drodze do szkoły rano potrącił tramwaj. Nie stało się nic poważnego na szczęście, bo jest ogólnie poobijany, ma zbity i spuchnięty bark, stłuczone prawe udo i goleń, zdartą skórę nad pośladkiem. Ale nogi całe, no i życie ... Jak zadzwonili do mnie ze szpitala to nogi się pode mną ugięły, dobrze, że pielęgniarka, która do mnie dzwoniła, zaczęła od tego, że nie ma żadnych poważnych obrażeń... Wszystkie badania wnikliwie porobili i nie ma żadnych obrażeń wewnętrznych na szczęście. Tramwaj go przepchnął ileś metrów, uratowała go ta guma, która jest z przodu tramwaju, motorniczy jak wysiadł, zdziwił się, że ta guma się nie ugięła i nie wpadł pod koła...
Kasiulka, napewno łykasz Cerazette, przy nich takie plamienia są normalne. Niektóre dziewczyny rezygnują, bo przez cały miesiąc podkrawiają, więc i tak nie mogą tabletek wykorzystywać tak jak chciały
Nieraz krwawienia to sprawa przejściowa, przy 2 czy 3 opakowaniu powinny ustąpić, no ale zdarza się i tak, że niektórym nie ustępują.
Małym wzrostem wagi synka, też bym się nie przejmowała
Póki nie traci na wadze i mieści się centylowej to uważam, że nie ma czym się martwić.