reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Na I weekend marca pasuje:
1. JJ
2.FotoIza
3. Madziara

Na II weekend marca pasuje:
1. JJ
2. RENIFER_24
3.FotoIza
4. Madziara

reklama
Na I weekend marca pasuje:
1. JJ
2.FotoIza
3. Madziara

Na II weekend marca pasuje:
1. JJ
2. RENIFER_24
3.FotoIza
4. Madziara
5. Rybcia

Hej

Fajnie macie z tym spotkaniem:tak:, ja niestety juz sie raczej nie dokulam, ale moze na nastepne:rofl2:

Znowu mam atak rwy kulszowej, w nocy wyłam,mąż mnie musiał do WC prowadzic, a potem spowrotem do wyra:wściekła/y:. Siedziec nie moge, ani lezec ani chodzic, kazda pozycja jest zla. Po domu poruszam się o kuli, kt6óra i tak G daje:no:, zła jestem na maksa. tyle rzeczy do zrobienia a ja taka niedołężna, i jeszcze córcia chora w domu. Niby jakos mocno chora nie jest ale obiad trzeba zrobic, posprzastac itd, a ja nawet sie schylic nie moge:angry: ryczec mi sie chce i czekam na kwiecien.

Kasiad ojeje. to miałas stresa kobieto, ale dobrze ,że Patrykowi sie nic nie stało.

Ok spadam, bo nawet pisanie to dla mnie wysiłek.

kasiad- wspólczuje przezyc, ja bym chyba umarła :zawstydzona/y:
wronka - trzymaj sie jakos... oby rwa szybko odpusciła, zdrówka dla małej!

ja nie pisze bo tez jestem pielęniarką,.. chłopa mi rozlozylo, albo dysk jakis albo korzonki... :cool:

Wronka ty się nie wysilaj....na obiad pierogi z paczki.....a co :sorry:. Ułóż się w najwygodniejszej pozycji i odpoczywaj.......i tylko pilota przyciskaj. Pozdrówka. Trzymaj się bidulko.

Renifer to ci się przytrafiło....nie ma jak chory chłop :rofl2: Ale pewnie boli go jak cholera .....
Mnie tez coś ostatnio mój kręgosłup ledzwiowy napitala. Mam coś tam nie tak. Aż sobie krzesło ustawiłam w pracy w pozycji maxymalnie anatomicznej.....i pomaga. Poza tym zbieram się i zbieram żeby na basen znów chodzić.....to tez pomaga. Gdzieś czytałam, że problemy kregosłupowe i dyskpoatie najchetniej atakuja wczesną wiosną i jesienią.....ciekawe czemu :crazy:

reklama
wronka,

jeszcze tylko minimum 6 tygodni i się rozpakujesz. 3maj się i faktycznie korzystaj z ulatwien w dziedzinie gotowania :tak:

renifer,

uuu, no to nieciekawa dolegliwość go dopadła. to masz trójeczkę pod opieką w domu.

my dziś skorzystaliśmy z domowej wizyty lekarskiej dla Igusia, bo to pulneo to juz chyba przestało na niego działac, bo kaszel od poniedziałku taki sam. nadal osłuchowo czysto, ufff ! pan doktor patrzac na jego papiery szpitalne tez obstawia nadreaktywność oskrzelową. dostaliśmy robiony syropek, mam nadzieje, ze na jutro bedzie gotowy. mamy brac do środy i wtedy dzwonić odnośnie dalszych wskazówek. mam nadzieje, że będzie lepiej.

właśnie wróciła moja mama z apteki, zostawiła tam 100 zł :wściekła/y: ta witamina K droga jak cholera, dobrze, że to tylko 3mce podawania.

mamulki malutkich dzieciątek,

jak to było z badaniem bioderek? kiedy to się robiło ? bo w szpitalu mi powiedzieli,że pediatra ma mi dać skierowanie na to usg ... a pierwsza wizyta to 6 tydzień życia. pesel za 10 dni będzie i młoda będzie mieć ubezpieczenie ... więc nie wiem czy się wyrobię, bo na to też sie czeka przeciez :eek:

Do góry