reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Agnes Gratulacje !!! Sympatyczną datę sobie panna wybrała :)

Jak znajdziesz chwilkę to "zwymiaruj" córeczkę no jak wrażenia z nowych, pachnących czeluści porodówki w MSWiA ?

Wronka to macie przygody :no: Tom rozumiem też cos ma w gipsie, jeszcze tylko tobie to potrzebne :szok:. Chodź powoli i ostrożnie.

Ja na spotkanko chętna. W tygodniu wiadomo, wolę po południu.....chociaż nie - wolę weekend, bo z jęzorem na np. 17 to mi się nie uśmiecha pędzić :rofl2:. Także ja w marcu mogę w każdy weekend.

reklama
Witajcie,

dzięki za gratulacje! pierwsza noc w domu za nami, dwie kupy i dwa pawie :tak:
waga 3580 g, 54 cm

Igi też chory, był u lekarza, osłuchowo czysto, ale brzydki mokry kaszel ma i pulneo dostał ... także teraz lekki stresik, żeby nie rozprzestrzeniło się ...

idę spuścić mleczko z cycków :-D

Agnes spora córeczka życzymy dużo zdrówka dla Igorka niech szybko wraca do zdrowia.

Dziewczyny to może zrobimy spotkanko w jakiś weekend marcowy tzn. w pierwszy albo drugi bo później mnie już nie bedzie.Będę wracać do mojego domciu w UK.

Ostatnia edycja:
Rybcia zdaje się, że któras mama nie mogła 13-14 marca....więc jak nikt inny nie zgłasza sprzeciwu to ustalmy może I weekend na spotkanie. Teraz tylko sobota czy niedziela, gdzie i o której?

Wypowiadać się mamuśki chętne na spotkanie....

Wita Was...nieudacznik... własnie cierpie o wylałam sobie wrzątek na dłoń....ale jestem zła...wszystkie lezy, gary i pranie ;-(

Na spotkanie jestem chętna i jak mi sesja jakas nie wyskoczy to będe, jak mozna prosic to gdziś blisko przystanku na którym jedzie coś z kierunki "Wisły" ;-)

laski, no własnie - trzeba ustalic jakies konkrety
wymyslcie date, ja sie wypowiem w ostatniej chwili, bo z reguły coś mi wyskakuje... dzis na przykład zapalenie spojówek u mlodej :wściekła/y:
ja w pierwszy week odpadam, jedziemy na narty z męzem i wikunią ;-)

Agnes,wielkie gratulcje dla ciebie i twojej rodzinki, buziaki dla małej - niech zdrowo rośnie, a bratu - odpuści choróbsko:tak:

mamamatinka, to masz tez blisko do mnie;-), mieszkam przy Ogrodach:tak:

co do spotkania, to też chętnie, w weekend ale do południa:tak: i ja z małym, bo nie mam go komu"sprzedać" na ten czas:-D,
miejsca nie wybieram, tylko się dostosuje:tak:, bo ostatnio miałam pecha:zawstydzona/y: (zlikwidowali plac zabaw obok Łuczniczki, a ja tego nie sprawdziłam:no:)

zdrówka dla chorujących dzieciaczków:-),
mnie boli żołądek z nerwów:angry:, ale ja zawsze tak mam, jak Piotrek przebąkuje o chorobie, po prostu tak się boję:-(

Fotoiza, a mocno sie poparzyłaś? może podjedźcie na pogotowie,to ci ulżą w bólu:tak:, buziaczki dla ciebie;-)

reklama
Iza współczuje. Moge wam doradzić tak na przyszłość na poparzenie to jest taka pianka w aerozolu - na prawdę super działa. Oczywiście najpierw można, a nawet trzeba ochłodzić (albo zmrozić) poparzenie, ale można tez tylko ta pianką. Szybko przynosi ulgę i prawie nie ma potem śladu.

Co do spotkania to ja na razie nie mam nic zaplanowane więc właściwie każdy weekend mi odpowiada. Myslę, że będę tylko z młodym, chociaż jak byście chciały to moge zabrac dwie najstarsze córy w roli opiekunek - one lubią zajmowac się małymi dziecmi - szczególnie obcymi :D

Do góry