reklama
witajcie, dowiedziałam ze z N, ze byłyście Mel z Paris w szpitalu - cieszę się, ze juz wszystko dobrze.
Wpadłam zapytać czy uda się nam spotkać w realu - jak coś ustalicie - napiszcie na N jakis komunikacik, oki.
Pozdrawiam serdecznie Was i Wasze małe okruszki
Wpadłam zapytać czy uda się nam spotkać w realu - jak coś ustalicie - napiszcie na N jakis komunikacik, oki.
Pozdrawiam serdecznie Was i Wasze małe okruszki
natalya
Fan(ka)
Mel mam nadzieje ze to nic powaznego bylo, moze jakies chwilowe zaslabniecie, moze przez ta pogode...tak nagle sie zmienilam, w kazdym razie trzymam za was kciuki zeby taka sytuacja sie juz nie powturzyla....strachu sie pewnie najadlas okropnie
u nas wszystko dobrze...oprucz koszmarnych nocy mieszka sie wspaniale internet bede miala za jakies dwa dni ruchu nie ma tu za duzego wiec tzreba zaczac dzialac
u nas wszystko dobrze...oprucz koszmarnych nocy mieszka sie wspaniale internet bede miala za jakies dwa dni ruchu nie ma tu za duzego wiec tzreba zaczac dzialac
asioczek
Fan(ka)
Natalya Wasi sasiedzi stwierdzili ze synek ma zdrowe plucka i daje Wam popalic Mieszkasz obecnie nad moja ciocia
Mel po pierwszej przejazdzce wozkiem jestm nim jeszcze bardziej zachwycona. Maja wiekszego podziwu nie wyraza, bo caly spacer przespala
Mel po pierwszej przejazdzce wozkiem jestm nim jeszcze bardziej zachwycona. Maja wiekszego podziwu nie wyraza, bo caly spacer przespala
M
Melanie
Gość
mk no nic nie wykryli
wszystkie badania są rewelacyjne
jutro odbiore wypis, może wyklarują mi tą sprawę, bo narazie mało mnie informowali
-tak , bylismy na Chodkiewicza
- o Tunezji sie nie wypowiem
nie było mnie tam
i raczej nie będzie ;D
asioczek fajnie, że było fajnie
a zobaczysz jak będzie ze spacerówką ;D
nie pamiętam czy pytałam, masz juz folie na nosidełko?
wszystkie badania są rewelacyjne
jutro odbiore wypis, może wyklarują mi tą sprawę, bo narazie mało mnie informowali
-tak , bylismy na Chodkiewicza
- o Tunezji sie nie wypowiem
nie było mnie tam
i raczej nie będzie ;D
asioczek fajnie, że było fajnie
a zobaczysz jak będzie ze spacerówką ;D
nie pamiętam czy pytałam, masz juz folie na nosidełko?
M
Melanie
Gość
Olji ale co mam napisać
reklama
M
Melanie
Gość
uuuu to widze asioczek, że Ty jesteś pięknie przygotowana do zadania ;D
olji Pariska czuje się świetnie, najbardziej jak się ja nosi na rękach i jak się jej świat pokazuje, bo w szpitalu mama była non stop dla córci
a terazc chciałaby miec tez czas na bb i tym podobne sprawy ;D więc córcia często krzyczy i domaga sie uwagi ale powoli dajemy sobie i z tym radę
już coraz dłużej umie bawić się sama ;D
dzisiaj wybraliśmy się do Akpolu po "lepsze" zabawki, bo stare chyba jej spowszedniały :
olji Pariska czuje się świetnie, najbardziej jak się ja nosi na rękach i jak się jej świat pokazuje, bo w szpitalu mama była non stop dla córci
a terazc chciałaby miec tez czas na bb i tym podobne sprawy ;D więc córcia często krzyczy i domaga sie uwagi ale powoli dajemy sobie i z tym radę
już coraz dłużej umie bawić się sama ;D
dzisiaj wybraliśmy się do Akpolu po "lepsze" zabawki, bo stare chyba jej spowszedniały :