reklama
Hej, mój Ignaszek pojechał z tatusiem do babci i troche mi tęskno... Ale za to ucinam sobie drzemki z Michalinką :-) My jeszcze nie podejmujemy żadnych decyzji odnośnie przedszkola,bo nie wiem gdzie bedziemy mieszkać. Michaline zapisałam do żłobka na błoniu i jest 119 na liście!
Agnes.... naprawde fajne przedszkole mi się też podobało, mili pracownicy i gdybyśmy juz nie były przyjete do "Pod Akacjami" to bym tam Martyne zostawila.
Podobało mi się to że mają swoja mini gazetke raz na miesiąc i raz na miesiąc tort dla solenizantów od przedszkola, tu tego nie ma i sama musiałam Martynie go zawozić, bo prosiła ;-)
Podobało mi się to że mają swoja mini gazetke raz na miesiąc i raz na miesiąc tort dla solenizantów od przedszkola, tu tego nie ma i sama musiałam Martynie go zawozić, bo prosiła ;-)
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Iza, rozumiem cię i ja się zdecyduję na drugą ciążę, jak będę pewna że będzie cesarka, bo rodzić nie chcę, a decydować się chyba muszę, bo mnie też wiek goni
JJ, ja chodzę razem z M do pracy, ale wychodzę wcześniej, więc pewnie będę i rano i po południu
a co do spotkania, to chętnie, ale ja wychodzę z pracy o 15-tej,więc najprędzej to na wiosnę, jak już będzie więcej dnia;-)
JJ, ja chodzę razem z M do pracy, ale wychodzę wcześniej, więc pewnie będę i rano i po południu
a co do spotkania, to chętnie, ale ja wychodzę z pracy o 15-tej,więc najprędzej to na wiosnę, jak już będzie więcej dnia;-)
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
...u nas powoli do przodu,opuszcza nas powoli to cholerne przeziebienie...a kyszzzz!!!
...ide sie walnac do wyrka bo to juz moja pora na spanko :-);-)...
Izka,faktycznie niezle przezycia mialas.......sie Tobie nie dziwie ja porody mialam bardzo szybkie i konkretne i juz wiecej rodzic nie bede a nie ukrywam ze chcialabym jeszcze chociaz jedno bobo ;-)...
...co do watku przedszkoli to tez jestem za :-)...
...spotkanko tez chetnie...
...ferie mamy wiec kto moze niech odpoczywa :-)...
Spokojnej nocki
Izka,faktycznie niezle przezycia mialas.......sie Tobie nie dziwie ja porody mialam bardzo szybkie i konkretne i juz wiecej rodzic nie bede a nie ukrywam ze chcialabym jeszcze chociaz jedno bobo ;-)...
...co do watku przedszkoli to tez jestem za :-)...
...spotkanko tez chetnie...
...ferie mamy wiec kto moze niech odpoczywa :-)...
Spokojnej nocki
Hej, mój Ignaszek pojechał z tatusiem do babci i troche mi tęskno... Ale za to ucinam sobie drzemki z Michalinką :-) My jeszcze nie podejmujemy żadnych decyzji odnośnie przedszkola,bo nie wiem gdzie bedziemy mieszkać. Michaline zapisałam do żłobka na błoniu i jest 119 na liście!
no to kobiety same w domciu rządzą ;-) a nr na liście imponujący
Iza, rozumiem cię i ja się zdecyduję na drugą ciążę, jak będę pewna że będzie cesarka, bo rodzić nie chcę, a decydować się chyba muszę, bo mnie też wiek goni
jest szpital w Bielsku-Białej, który robi cesarki na życzenie na koszt NFZ :-) gorzej tylko potem wrócić do domku, ten kawałek
to dobrze, że zdrowiejecie jeszcze jedno bobo powiadasz ? to poczekaj jeszcze troszkę, aż rodzeństwo podrośnie i wtedy będzie mogło się zajmować hihi tak jak moja siostra mną byłam jej przepustką do wyjazdów na weekend do przyjaciółki...u nas powoli do przodu,opuszcza nas powoli to cholerne przeziebienie...a kyszzzz!!!
nie ukrywam ze chcialabym jeszcze chociaz jedno bobo ;-)...
no to dobrej nocki
A nas dopadło okropne katarzysko. Mały cała noc marudził bo mu się nos zapychał. Monika na dodatek dość mocno kaszle. Jutro idę z małym do lekarza, dziewczynki natomiast jada do dziadków - no chyba, że się bardziej rozłożą.
Watek przedszkolny założę później
Watek przedszkolny założę później
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
A my juz o niebo lepiej,naprawde az sie zyc chce mlody troszke marudny,wscieka sie chyba naprawde zeby ida...
Tak,tak a ja dzisiaj sama do trzech babci popoludniu ide,malzon zostaje z dziecmi,niech sie bawi...nie bede jeszcze z nimi wychodzic bo Mati od tygodnia choruje a Wika dopiero czwarty dzien,wiec nie ma co ryzykowac...
Madziara,powiadasz katar....zdroweczka maxiiiiiii....
To zycze Wam kosiane kobietki mlego popoludnia...
Tak,tak a ja dzisiaj sama do trzech babci popoludniu ide,malzon zostaje z dziecmi,niech sie bawi...nie bede jeszcze z nimi wychodzic bo Mati od tygodnia choruje a Wika dopiero czwarty dzien,wiec nie ma co ryzykowac...
Madziara,powiadasz katar....zdroweczka maxiiiiiii....
To zycze Wam kosiane kobietki mlego popoludnia...
hej,
czy są tu jakieś babcie ....chyba jeszcze nie ,
a czy są tu jakieś Agnieszki......serdeczne życzenia z okazji imienin .
Najadłam się jabłek i paluszków......mmmm.....jak ja lubię ten smak jabłko+paluszki......a teraz zdycham
Najadłam się jabłek i paluszków......mmmm.....jak ja lubię ten smak jabłko+paluszki......a teraz zdycham
reklama
hej,
Tak pytasz jakbys nie wiedziała. Dzięki za życzenia