reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej, mój Ignaszek pojechał z tatusiem do babci i troche mi tęskno... Ale za to ucinam sobie drzemki z Michalinką :-) My jeszcze nie podejmujemy żadnych decyzji odnośnie przedszkola,bo nie wiem gdzie bedziemy mieszkać. Michaline zapisałam do żłobka na błoniu i jest 119 na liście!

Agnes.... naprawde fajne przedszkole mi się też podobało, mili pracownicy i gdybyśmy juz nie były przyjete do "Pod Akacjami" to bym tam Martyne zostawila.
Podobało mi się to że mają swoja mini gazetke raz na miesiąc i raz na miesiąc tort dla solenizantów od przedszkola, tu tego nie ma i sama musiałam Martynie go zawozić, bo prosiła ;-)

Iza, rozumiem cię:tak: i ja się zdecyduję na drugą ciążę, jak będę pewna że będzie cesarka, bo rodzić nie chcę, a decydować się chyba muszę, bo mnie też wiek goni:baffled:

JJ, ja chodzę razem z M do pracy, ale wychodzę wcześniej, więc pewnie będę i rano i po południu:tak:
a co do spotkania, to chętnie, ale ja wychodzę z pracy o 15-tej,więc najprędzej to na wiosnę, jak już będzie więcej dnia;-)

...u nas powoli do przodu,opuszcza nas powoli to cholerne przeziebienie...a kyszzzz!!!
...ide sie walnac do wyrka bo to juz moja pora na spanko :-);-)...

Izka,faktycznie niezle przezycia mialas....:szok::szok::szok:...sie Tobie nie dziwie ja porody mialam bardzo szybkie i konkretne i juz wiecej rodzic nie bede a nie ukrywam ze chcialabym jeszcze chociaz jedno bobo :tak:;-):tak:...

...co do watku przedszkoli to tez jestem za :-)...
...spotkanko tez chetnie...

...ferie mamy wiec kto moze niech odpoczywa :-)...

Spokojnej nocki

Hej, mój Ignaszek pojechał z tatusiem do babci i troche mi tęskno... Ale za to ucinam sobie drzemki z Michalinką :-) My jeszcze nie podejmujemy żadnych decyzji odnośnie przedszkola,bo nie wiem gdzie bedziemy mieszkać. Michaline zapisałam do żłobka na błoniu i jest 119 na liście!

no to kobiety same w domciu rządzą ;-) a nr na liście imponujący :-D

Iza, rozumiem cię:tak: i ja się zdecyduję na drugą ciążę, jak będę pewna że będzie cesarka, bo rodzić nie chcę, a decydować się chyba muszę, bo mnie też wiek goni:baffled:

jest szpital w Bielsku-Białej, który robi cesarki na życzenie na koszt NFZ :-) gorzej tylko potem wrócić do domku, ten kawałek :-D

...u nas powoli do przodu,opuszcza nas powoli to cholerne przeziebienie...a kyszzzz!!!
...ide sie walnac do wyrka bo to juz moja pora na spanko :-);-)...
nie ukrywam ze chcialabym jeszcze chociaz jedno bobo :tak:;-):tak:...
to dobrze, że zdrowiejecie :tak: jeszcze jedno bobo powiadasz ? to poczekaj jeszcze troszkę, aż rodzeństwo podrośnie i wtedy będzie mogło się zajmować hihi tak jak moja siostra mną :tak::-p byłam jej przepustką do wyjazdów na weekend do przyjaciółki :-D

no to dobrej nocki

A nas dopadło okropne katarzysko. Mały cała noc marudził bo mu się nos zapychał. Monika na dodatek dość mocno kaszle. Jutro idę z małym do lekarza, dziewczynki natomiast jada do dziadków - no chyba, że się bardziej rozłożą.

Watek przedszkolny założę później :)

A my juz o niebo lepiej,naprawde az sie zyc chce :biggrin2: mlody troszke marudny,wscieka sie chyba naprawde zeby ida...

Tak,tak a ja dzisiaj sama do trzech babci popoludniu ide,malzon zostaje z dziecmi,niech sie bawi...nie bede jeszcze z nimi wychodzic bo Mati od tygodnia choruje a Wika dopiero czwarty dzien,wiec nie ma co ryzykowac...

Madziara,powiadasz katar....zdroweczka maxiiiiiii....

To zycze Wam kosiane kobietki mlego popoludnia...

hej,

czy są tu jakieś babcie ....chyba jeszcze nie :cool2:,

a czy są tu jakieś Agnieszki......serdeczne życzenia z okazji imienin :happy::happy:.

Najadłam się jabłek i paluszków......mmmm.....jak ja lubię ten smak jabłko+paluszki......a teraz zdycham :rolleyes:

reklama
hej,

czy są tu jakieś babcie ....chyba jeszcze nie :cool2:,

a czy są tu jakieś Agnieszki......serdeczne życzenia z okazji imienin :happy::happy:.

Najadłam się jabłek i paluszków......mmmm.....jak ja lubię ten smak jabłko+paluszki......a teraz zdycham :rolleyes:

Tak pytasz jakbys nie wiedziała:dry:. Dzięki za życzenia:tak:

Do góry