reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

FotoIza współczuję traumatycznych przeżyc z porodówki.

My chodzimy do Promyczka na Komuny Paryskiej na Wyżynach.
Ewelina to się bedziemy spotykać....a jak u Was podział ról będzie wyglądał? Bo u nas zwykle M. zaprowadza na 8,15 a ja odbieram przed 16. Także raczej po południu tam jestem choć jak M. nie ma to zaprowadzam ja.

Możemy się spotkać kiedyś ....ale ja będę jak jakieś chłopaki przyjadą ;-) bo na forum większość dziewczynek. A wiem juz z doświadczenia, że mój 4 latek jest z Marsa a koleżanki z Wenus......hihihihi - prawda Wronka :-). Jak jest kolega to dziecka nie mam cisza, spokój, ładnie się bawią a jak koleżanka to ciągle ją zaczepia, popisuje się i zaraz się rozkręca afera :baffled: :-D:-D:-D.

reklama
dawno dawno mnie tu niebyło...ciagle cos sie dzieje i niemam sił i nerwów by jeszcze na necie siedziec....
Za tydzien mam pierwsza sprawe rozwodową byc moze juz bedzie tą ostatnią....szczeze troszke mi cieżko....Nie chodzi oto że chciałabym zeby znów było jak kiedys...tylko niejest łatwo skreslic 9 lat związku....

A tak pozatym to u nas ok,15 stycznie syn mój skonczył 5 lat,duzy chłopak juz z niego,za miesiac córa moja 2 lata konczy,czas leci jak szalony:)))
Z Rafałem układa sie swietnie,takze powinnam sie cieszyc,ale zawsze jest jakies ale...

Pozdrawiam was dziewczynki

Iza,

no tak, przeżycia faktycznie nieciekawe. mimo wszystko zyczę tej wpadki hihi
ja mam srednie wspomnienia, ale drugie bobo bylo ponad to, choc teraz oczywiscie umieram ze strachu przed porodem :-D no i poza tym, jednak ktos musi pracowac na moją emeryturę :-p

Karcia,

widze, ze sprawy w toku, to dobrze. nie ma sie co za bardzo wstecz ogladac, byleby dzieciaczki jak najmniej odczuly :tak:

bylam dzis na wizycie kontrolnej, waga małej podobna, no od pt przybrała 40 g :-D czyli skoro dwa rozne sprzety do usg tak pokazaly to faktycznie ma te niecale 2900. jak wrocilam do domu to dzwonili do mnie z tej przychodni, bo okazalo sie, ze juz wiadomo dlaczego nie bylo dolaczonego wyniku badania na przeciwciala. sa jakies nieprawidlowosci i musze jechac w pt jeszcze raz, pobiora mi 3 probowki i gdzies beda wysylac w celu ponownej weryfikacji. nie wiem co to moze oznaczac :baffled: miejmy nadzieje, ze nic ...

pan doktor juz mi dzis wypisal kwitek, ze przed 10 tc bylam u lekarza, wiec bede mogla sie ubiegac o becikowe :tak:

dodam, ze Pati dba o swoj przyrost wagi, bo namówiła mnie dziś na 2 pączki :-D

Iza współczuje przeżyć porodowych ale w sumie najważniejsze, że się wszystko dobrze skończyło :)

Temat osobny zaproponowałam bo pewnie nie raz jeszcze powróci (co roku jakaś mama będzie szukać przedszkola) i łatwiej znaleźć w osobnym wątku niz tutaj, ale to już jak większość zadecyduje więc proszę o wypowiedzi.

JJ ja mogę dowieźć chłopaka na spotkanie tylko pytanie czy ten mój chłopak będzie chciał się bawić z innymi dziećmi. Ostatnio jak był u niego kuzyn to był ciągły płacz i zabieranie sobie samochodzików.

Madziara myślę, że spoko ;-).....nie wiem w jakim wieku był Wasz kuzyn ale Franek ma kuzyna 2 latka i się pięknie bawią. Już od wakacji z tym, że w wakacje ciągle pytał: " mamo co on do mnie mówi?" :-D:-D:-D bo 1,5 roczniak cos tylko sobie zrozumiałego bełkotał. Teraz już spoko luz - sztama jak nie wiem co. A wpatrzony ten dwulatek w niego jak w obrazek :tak:.

Wow... widze szykujecie sie na spotkanie, tylko nie zapomnijcie o mnie ;-)

Madzia zakladaj nowy watek przedszkolny, tu damy link to moze wszyscy trafią.

reklama
Do góry