reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ale komputerowy wątek się zrobił. u nas jest tak, że Iguś raz na jakiś czas wchodzi mi na kolana i mówi, że chce mini-mini. wchodzimy na ich stronkę i z 10 min spędzamy na grach. zamiast gier to częściej prosi o puszczanie filmików na youtube. Filmiki oczywiście o samochodach, samolotach, formule 1, helikopterach i koniecznie muszą się rozbijać :cool2:
generalnie, ze wszystkim trzeba uważać, nie tylko z kompem ale i tv. ja czekam tylko jak Iguś stwierdzi, ze w zasadzie to on chce miec swoj skoro mama i tata mają własne. :-D

co do dvd to chętnie by bajki cały dzień oglądał :baffled: chociaż potem niby ogląda a skacze po kanapie i wygłupia się ... czasami muszę bardziej reagować i kończymy seans bajkowy i przypominam o zabawie zabawkami :-D probuje sam sobie wlaczyc dvd, ale narazie nie sięgnie i przełącza guziki w amplitunerze. tak mu bajki z płyt ostatnio sie spodobaly, ze o bajkach z mini-mini nie chce slyszec.

teraz z resztą ogląda panią pająkową a ja obok niego się poloże bo poczułam się strasznie zmęczona :-( a Pati po kapuśniaku i deserku na odwrót :tak:

reklama
dzien dobry :)
daaaaawno mnie tu nie było :)
ale pomyślałam, ze tutaj moze sie komuś przydać informacja, ktorą chcę przekazac :)

zbieram materiał do strony internetowej mojego niebawem startującego biznesu
i chętnie wykonam zdjęcia na ślubie - w kościele oraz plener itp
jako drugi fotograf

zdjęcia wykonam za tzw - free
młodzi dostaną cd ze zdjęciami a ja będę miała pozwolenie na umieszczenie najlepszych zdjęć na mojej stronie www

pozdrawiam serdecznie i do napisania
- widze, ze stara gwardia tez tu jeszcze urzęduje ;)

a mniej wiecej takie fotki pstrykam:

klik na pasek ponad fotką :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Melanie fajne fotki :)

No tak u nas dvd to od dawna opanowane, video zresztą też. Najlepiej żeby cały czas coś grało co nie jest jednoznaczne z tym, że on to ciągle ogląda. A komputer to chyba przez to, że mu dziewczynki kiedyś pokazały stronkę z Teletubisiami no i zaczęło się. Teraz mały spryciarz tylko czeka na sposobność jak siostry wyjdą z pokoju i zostawia włączony komputer - momentalnie zasiada przy biurku i wtedy on klika :)
Na naszym kompie mu nie pozwalam klikać, chociaż robi to czasami gdy nie widzimy.
A póki co to odcięłam prąd u dziewczyn więc mam nadzieję, że trochę odwyknie od tego :)

Madziara,

trzymam kciuki za odwyk :-D

a u nas relaks wieczorny. Moje dziecko usneło przed 19 i to przy kolacji. Musiałam mu głowę trzymać, bo by do misku mu wpadła :szok:

miejmy nadzieję, że dłużej pośpi, bo ja też bym chciała :-D

Wpadam na chwilę, czeka mnie wieczór w kuchni, bo jutro imprezka urodzinowa Oliwki.

Co do komputera, to Oli sama świetnie potrafi obsłużyć go, sama uruchomi system, sama włączy stronę gier dla najmłodszych z ulubionych i chętnie gra. Codziennie nie siedzi przed kompem i nie gra jakoś specjalnie długo, więc narazie nie widzę w tym problemu. Zresztą u nas rodzina komputerowców, więc i najmłodsza pociecha nie odstaje od reszty ;-) Oli ma swojego laptopa nawet hehe, teściowa kupiła sobie nowego i swojego starego Oliwce sprezentowała, staroć w prawdzie, ale na oglądanie bajek i granie w gry dla maluchów starczy :-D Dzięki temu naszych nie tyka.

Melanie... witam koleżanke po fachu, ale widze, że z innego systemu ;-)
1 i 3 fajne ale kadru 2 nie rozumię, hehe... chętnie bym Cie zabrała na focenie, ale mam swojego osobistego drugiego fotografa i jednego rezerwowego.
Nie wiem czy słyszałas o środowych spotkaniach fotograficznych w Bydzi, może się skusisz i będziemy mogły się spotkać i pogadulić.

My jutro tez imprezować będziemy, córcia na urodziny do przyjaciółki idzie a ja oczywiscie jako fotograf będe dzieci męczyć, heheh.... uwielbiam to, gorzej z małymi modelami.

czesc dziewczyny :)

FotoIza kadr 2 odbicie nieba i drzewa na masce a przy okazji pamiatka dekoracji fury dla panstwa mlodych ;)

chetnie sie spotkam i poględze na foto tematy :)
prosze o namiary na te srody - o ile akurat nie bede w pracy .....

w ogole to kto organizuje ? i kto uczęszcza?
pozdrawiam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny :)

FotoIza kadr 2 odbicie nieba i drzewa na masce a przy okazji pamiatka dekoracji fury dla panstwa mlodych ;)

chetnie sie spotkam i poględze na foto tematy :)
prosze o namiary na te srody - o ile akurat nie bede w pracy .....

w ogole to kto organizuje ? i kto uczęszcza?
pozdrawiam :)

A widzisz, odbicia to ja wcale nie widziałam, od razu rzucił mi się przyciet reflektor :-)
Spotkania były na poczatku pomysłem z forum Nikona, ale szybko przerodziły się w wielo-systemowe, jak bywasz na Canonowym ( widziałam że takim byly robione zdjęcia) to JacekZ zapraszał na nie.
Napisze na privku aby nie zaśmiecac dziewczyna watku ;-)

reklama
dzień dobry,

w nocy powiało mrozem, co ? :-D z resztą teraz też nie odpuszcza nam zima ;-)
tak więc jesteśmy uwięzieni w domu z Igim, który właśnie zrobił kupę pod stołem :baffled:

idę go przebrać, ręce mi opadają po prostu, a do tego młoda wierci głową i steruje moimi więzadłami w udach. Jednym zdaniem : dzieci się nade mną znęcają :tak:

Do góry