reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ale komputerowy wątek się zrobił. u nas jest tak, że Iguś raz na jakiś czas wchodzi mi na kolana i mówi, że chce mini-mini. wchodzimy na ich stronkę i z 10 min spędzamy na grach. zamiast gier to częściej prosi o puszczanie filmików na youtube. Filmiki oczywiście o samochodach, samolotach, formule 1, helikopterach i koniecznie muszą się rozbijać :cool2:
generalnie, ze wszystkim trzeba uważać, nie tylko z kompem ale i tv. ja czekam tylko jak Iguś stwierdzi, ze w zasadzie to on chce miec swoj skoro mama i tata mają własne. :-D

co do dvd to chętnie by bajki cały dzień oglądał :baffled: chociaż potem niby ogląda a skacze po kanapie i wygłupia się ... czasami muszę bardziej reagować i kończymy seans bajkowy i przypominam o zabawie zabawkami :-D probuje sam sobie wlaczyc dvd, ale narazie nie sięgnie i przełącza guziki w amplitunerze. tak mu bajki z płyt ostatnio sie spodobaly, ze o bajkach z mini-mini nie chce slyszec.

teraz z resztą ogląda panią pająkową a ja obok niego się poloże bo poczułam się strasznie zmęczona :-( a Pati po kapuśniaku i deserku na odwrót :tak:

reklama
dzien dobry :)
daaaaawno mnie tu nie było :)
ale pomyślałam, ze tutaj moze sie komuś przydać informacja, ktorą chcę przekazac :)

zbieram materiał do strony internetowej mojego niebawem startującego biznesu
i chętnie wykonam zdjęcia na ślubie - w kościele oraz plener itp
jako drugi fotograf

zdjęcia wykonam za tzw - free
młodzi dostaną cd ze zdjęciami a ja będę miała pozwolenie na umieszczenie najlepszych zdjęć na mojej stronie www

pozdrawiam serdecznie i do napisania
- widze, ze stara gwardia tez tu jeszcze urzęduje ;)

a mniej wiecej takie fotki pstrykam:

klik na pasek ponad fotką :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Melanie fajne fotki :)

No tak u nas dvd to od dawna opanowane, video zresztą też. Najlepiej żeby cały czas coś grało co nie jest jednoznaczne z tym, że on to ciągle ogląda. A komputer to chyba przez to, że mu dziewczynki kiedyś pokazały stronkę z Teletubisiami no i zaczęło się. Teraz mały spryciarz tylko czeka na sposobność jak siostry wyjdą z pokoju i zostawia włączony komputer - momentalnie zasiada przy biurku i wtedy on klika :)
Na naszym kompie mu nie pozwalam klikać, chociaż robi to czasami gdy nie widzimy.
A póki co to odcięłam prąd u dziewczyn więc mam nadzieję, że trochę odwyknie od tego :)

Madziara,

trzymam kciuki za odwyk :-D

a u nas relaks wieczorny. Moje dziecko usneło przed 19 i to przy kolacji. Musiałam mu głowę trzymać, bo by do misku mu wpadła :szok:

miejmy nadzieję, że dłużej pośpi, bo ja też bym chciała :-D

Wpadam na chwilę, czeka mnie wieczór w kuchni, bo jutro imprezka urodzinowa Oliwki.

Co do komputera, to Oli sama świetnie potrafi obsłużyć go, sama uruchomi system, sama włączy stronę gier dla najmłodszych z ulubionych i chętnie gra. Codziennie nie siedzi przed kompem i nie gra jakoś specjalnie długo, więc narazie nie widzę w tym problemu. Zresztą u nas rodzina komputerowców, więc i najmłodsza pociecha nie odstaje od reszty ;-) Oli ma swojego laptopa nawet hehe, teściowa kupiła sobie nowego i swojego starego Oliwce sprezentowała, staroć w prawdzie, ale na oglądanie bajek i granie w gry dla maluchów starczy :-D Dzięki temu naszych nie tyka.

Melanie... witam koleżanke po fachu, ale widze, że z innego systemu ;-)
1 i 3 fajne ale kadru 2 nie rozumię, hehe... chętnie bym Cie zabrała na focenie, ale mam swojego osobistego drugiego fotografa i jednego rezerwowego.
Nie wiem czy słyszałas o środowych spotkaniach fotograficznych w Bydzi, może się skusisz i będziemy mogły się spotkać i pogadulić.

My jutro tez imprezować będziemy, córcia na urodziny do przyjaciółki idzie a ja oczywiscie jako fotograf będe dzieci męczyć, heheh.... uwielbiam to, gorzej z małymi modelami.

czesc dziewczyny :)

FotoIza kadr 2 odbicie nieba i drzewa na masce a przy okazji pamiatka dekoracji fury dla panstwa mlodych ;)

chetnie sie spotkam i poględze na foto tematy :)
prosze o namiary na te srody - o ile akurat nie bede w pracy .....

w ogole to kto organizuje ? i kto uczęszcza?
pozdrawiam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny :)

FotoIza kadr 2 odbicie nieba i drzewa na masce a przy okazji pamiatka dekoracji fury dla panstwa mlodych ;)

chetnie sie spotkam i poględze na foto tematy :)
prosze o namiary na te srody - o ile akurat nie bede w pracy .....

w ogole to kto organizuje ? i kto uczęszcza?
pozdrawiam :)

A widzisz, odbicia to ja wcale nie widziałam, od razu rzucił mi się przyciet reflektor :-)
Spotkania były na poczatku pomysłem z forum Nikona, ale szybko przerodziły się w wielo-systemowe, jak bywasz na Canonowym ( widziałam że takim byly robione zdjęcia) to JacekZ zapraszał na nie.
Napisze na privku aby nie zaśmiecac dziewczyna watku ;-)

reklama
dzień dobry,

w nocy powiało mrozem, co ? :-D z resztą teraz też nie odpuszcza nam zima ;-)
tak więc jesteśmy uwięzieni w domu z Igim, który właśnie zrobił kupę pod stołem :baffled:

idę go przebrać, ręce mi opadają po prostu, a do tego młoda wierci głową i steruje moimi więzadłami w udach. Jednym zdaniem : dzieci się nade mną znęcają :tak:

Do góry