reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Pariska z Melcią sa w szpitalu od piątku!!!!
Oto skopiowana wypowiedz męza Melci

Rano Pariska wstała jak zwykle uśmiechnieta od ucha do ucha.
Nic nie zwiastowało jakichkolwiek problemów.
Po 30 minutach bawiąc się w łóżku z mamą, Pariska zapłakała i nagle wystąpił zimny pot i spadek temperatury ciała.
Brak kontaktu z dzieckiem, oczy "mętne patrzące w dal".
Mel - szybko zadzwoniła po pogotowie.
Pariska nie reagowała na jakiekolwiek moje zaczepki dźwiękowe (te które zazwyczaj sprawiają jej radość).
Zrobiła się wiotka, nie miała siły.
Po około 15 minutach na 2 minuty przed przyjazdem pogotowia wszystko wróciło do normy.
Pani "doktor" miała minę jakby jej ktos na odcisk nadepnął, no bo w sumie po co ona przyjechała jeżeli dziecku nic nie jest...
No comments...

Pobieżne badanie i decyzja o przewiezieniu do szpitala na obsrewację.
Dziewczynki zostały na oddziale neurologii a ja przyjechałem po ciuszki i aby Was poinformować i pozdrowić od Mel i Pariski

Z Pariską wszystko w porzadku, ale na oddziale panuje wirus i "nasze dziewczyny" załapaly to cholerstwo które zwie sie rotawirus.....

Chcialam tylko abyscie wiedzialy, jak Melcia wróci napewno zda dokladną relację

TRZYMAJMY KCIUKI ZA NASZE DZIELNE FOREMECZKI :( :( :( :(

reklama
Mel, Paris - myślę o Was cieplutko! Trzymajcie się dzielnie!

Anek - wózek kosztował 1049 zł - 10 % rabatu czyli 104,90 i do tego dają oryginalną torbę za 2 zł (normalnie kosztuje 109). Podsumowując wydałam 946,10 a powinno to kosztować 1158. Nie wiem tylko do kiedy trwa promocja. Ale teraz obowiązuje na wszystkie modele wózków i fotelików dziecięcych.

Pozdr.

Pariska, Melanie - trzymajcie się zdrowo, będziemy o was cieplutko myśleć, dużo zdrówka Kochane. Wracajcie zdrowe do domu jak najszybciej !!!

A ja się właśnie zastanawiałam dzisiaj dlaczego przez cały weekend nie widać tu Mel, która tu przecież zazwyczaj codziennie się pojawiała.

mel, pariska- trzymajcie sie cieplo, 3mamy z matysia kciuki zebyscie szybko wyszly do domku

mago- o rany , ja dalam na allegro w zeszlym roku troche ponad 500 zl, heheheheh, troszke taniej ;-)
a w akpolu na wszystkie wozki maja rabaty czy na grako
mi sie podoba graco ta najnowsza parasolka, ale qrna ciezk ai tak jets, a ja sie uparlam na leciutkie cos ::)

Olji - na wszystkie i na foteliki samochodowe też. A co do ceny to allegro też sprawdziłam i wychodziło na to samo. Niestety trzeba było się wykosztować, ale wózio fajoski ;D

Dzisiaj już Mel i Pariska wychodzą do domku ;D ;D
Pozdrowienia dziewczynki ;D Wiosna przyszła ;D yes, yes, yes!

fajne zakupy Mago
Asioczek córcia aniołek za mamusią chyba ;) no i naoliwcie dobrze dziecioka skoro skrzypi ;) :D
mk dużo buziaków na pół roczku dla Jagodzianki :-* :-* :-* :-*

i wszystkim dziękujemy za życzenia powrotu do zdrówka :)

reklama
Hello
Nie bylo mnie tu chwile i widze ze niefajne niusy

Mel a co w koncu Paris bylo??? ::) Dobrze ze juz w domu. Na Chodkiewicza bylyscie??

Co myslicie o wypadzie do Tunezji z dziecmi??? Nie ukradna ich tam?? No i co z tym brudem??

Do góry