reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

SOPPANA A NAJLEPSZE ZE PRZECIEZ JAK KARMISZ TO TEJ PIERSI W OGÓLE NIE WIDAC,PRZECIEZ NIE BIEGASZ Z GOŁYM CYCKIEM PO PLACU:-DTE STARE BABY SA TAKIE ZACOFANE..ONE TO KARMILY DZIECI KROWIM MLEKIEM A NA DWOR WYCHODZILY JAK SKONCZYLO DWA MIESIĄCE CHYBA:szok::-D

reklama
Karcia - trzymaj się dzielnie, na pewno jesteś super fajną babeczką. przytulasek

a ja jeszcze w dwupaku, jutro ide na wizytę kontrolną to zobaczymy czego się nowego dowiem
pozdrawiam mamusie i ciężaróweczki

soppana w szoku jestem,ja moją córcie cały czas cycusiem karmie,i wielokrotnie zdazało mi sie ja karmić w miejscach publicznych,oczywiscie nigdy nieobnosiłam sie z tym,ani nie pokazywałam piersi :))),ale nigdy niezdażyło sie żeby jakis babsztyl to komentował :)))

A ja wczoraj przez ta depresje poszłam do sklepu i kupiłam sobie farbe do włosów,z blondynki stalam sie brunetką:))))))

Soppana,

a to ci dopiero heca ! no cóż, faktycznie pani moherowa musiała być ;-)

Karcia,

no to ładnie, zmiana koloru i fryzury to zawsze dobry pomysł :tak: ja chyba w sobotę wybiorę się do fryzjera na małe cięcie :rofl2:

fajnie być blisko wypakowania się ;-)a przed nami jeszcze tyle czasu... moja córcia dokazuje w brzuszku, nawet teraz jak piszę to fika :-) czekamy do 18 żeby rzucić się na kolację :-Da mój małżonek po obiadku, grzecznie ogarnął kuchnię, żeby się podlizać i wyjść ze swoim samolocikiem :tak: jako wyrozumiała kobieta zgodziłam się na to hehe w końcu za chwilę skończy się sezon na jego hobby :-D i spokój na pół roku ;-) z resztą jestem podekscytowana, bo wujek mieszkający w Anglii zaprosił nas na weekend i zamierzamy skorzystać jakoś w październiku :-D póki mogę latać... tak mi się marzył ten Londyn od dawna, żeby znów tam pojechać no i proszę :tak: kurcze, zrobić szybko remont i zrobić sobie małe wakacje. to mi dodaje nowego powera :laugh2:

miłego wieczoru

no ja też byłam wczoraj w ciezkim szoku:szok:, bo przecież Ignasia też karmiłam w różnych miejscach, ale ta baba to widać, że przewrażliwiona była;-) wnuczki na oko 5-6 lat ubrane jak na syberię i co chwilę "nie biegaj bo się spocisz" :-D do nich:-D

Stare mochery :no:...normalnie czasmi rece opadaja...ciekawe czy my na stare lata tez takie bedziemy :rofl2::eek::no::cool2:...

Pozdrowionka :-)

wyjełaś mi to z ust.
Karciu trzymaj się dzielnie.

a ja po dzisiejszej wizycie w szpitalu. Mała ma sie dobrze, lekarze nie stwierdzili u niej żadnej hipotrofii, teraz waży 2750. zostało nam 19dni do terminu. mam dwa razy w tyg jechac na ktg i czekać czekać czekać na poród.

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

reklama
witam wieczornie,jakoś kolejny dzionek mi minął,ciągle coś robie żeby tylko niemyśleć o moim "mężu".
Młodzi dziś dokazują sił juz niemam :((Mam nadzieje,że niedługo spać pójdą co sobie odpocznę musze ubrania poprasować.
Jutro z rana znów wstać musze,wybieram sie do gin żeby zrobić cytologie,i na pobranie krwi,niechce mi sie cholernie,ale jak mus to mus.
Miłego wieczorka rzyczę:))

Do góry