reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

z resztą jestem podekscytowana, bo wujek mieszkający w Anglii zaprosił nas na weekend i zamierzamy skorzystać jakoś w październiku :-D póki mogę latać... tak mi się marzył ten Londyn od dawna, żeby znów tam pojechać no i proszę :tak: kurcze, zrobić szybko remont i zrobić sobie małe wakacje. to mi dodaje nowego powera :laugh2:

TO dalej, kupuj bilety! Ja już mam na 30.09!

reklama
Witajcie...
Brak słów co się na tym świecie dzieje, to juz dziecka nie mozna karmić, czy takie pięnke widoki nie są na drogich obrazach uwiecznione, pewnie babcia panną była i z zazdrości się doczepiła.
Moja Martynka to łobuziak, jednego dnia rzucała kamyki na trawnik, idąca pani w średnim wieku zapytała kogo to dziecko, bo kamieniami rzuca. Zapytałam ją grzecznie czy dostała choc jednym? Powiedziała że nie, to odpowiedziałam że ma się cieszyc bo mogła dostać..... tak mnie wnewrwiła.
Dodam że córcia była na trawniku kawałek od niej i rzucała w druga strone nie groźne kamyki, no ale rzucała :-)

Raz mi staruszka na kolana w autobusie usiadła, po tym jak pierwsza wpdła do niego wymijając wszystkich i wskakując jak "nastka" tak szybko że nawet nie zdążyłąm wstac - bo staram się to robić i dlatego bardziej mnie zdenerwowała.

.

a co za spotkanie kombinujecie? bo nie doczytałam

Ja też chętna jak spotkanie bedzie i chęc mojego poznania ;-)

U mnie ostatnio jakaś mania sprzątania - pomyłam okna, sprzątnęłam spiżarnie, teraz po kolei robię porządki w szafach. Popołudniami biegamy na zajęcia - tak że wlaściwie ciągle w ruchu jestem :)

Co do spotkanka to ja tez chętna.
W najbliższy weekend jest impreza dla dzieci w Parku Witosa - sobota od 11-tej. Jak pogoda dopisze to na pewno będziemy.

Karcia dobry pomysł z tą zmianą koloru - ja mam farbę zakupioną tylko czasu brak na farbowanie. Może jutro się w końcu do tego zdopinguje :)

FotoIza,

a co ma być w fordonie ? bo ja tradycyjnie się nie orientuję ;-)

Arabella,

kupiłabym normalnie już bilety, ale poczekam z ostateczną decyzją do końca remontu :tak:

Madziara,

mnie też nosi na porządki, ale w tej chwili nie mam co sprzątać,żeby za kilka dni było w brudzie :-D natomiast po remoncie będziemy mieli nadto obowiązków :rofl2:

piękny dziś pierwszy dzień jesienie, nieprawdaż ? :tak:może dziś wyjdę na spacer, już coraz mniej smarkata jestem :-)

FotoIza,

a co ma być w fordonie ? bo ja tradycyjnie się nie orientuję ;-)

Wczoraj coś w przedszkolu "Pod Akacjami" gdzie corcia chodzi czytałam,
że na placu przy kortach tenisowych na ul.Pielęgniarskiej będzie klaun, tresura psów i wóz strażacki, chyba malowanie twarzy wszystko od 16stej.
Jak nie zapomne to jeszcze dziś zerknę!

a ja po wizycie u gin:))
pani doktor przypisała mi luteine na wywołanie miesiaczki,i jak niepojawi sie w ciągu najblizszego tygodnia to spowrotem do niej i na usg.
niewiem teraz czy brać te luteine czy nie??czy moze czekac az natura sama zadziała??
Kurde az zgłupiałam.

witam, ja jeszcze w dwupaku:-) i dlatego chyba nici z mojego udziału w spotkaniu:-( Zanosi się chyba na październikowego dzieciaczka:-) ale jeszcze ma troszkę czasu do końca września:tak:

Karcia ja brałam luteine a i tak od razu nie dostałam aż mnie lekarz posądzał, że jestem w ciąży :) Zaszkodzić ci nie zaszkodzi ale nie mówione że od razu jak zaczniesz ja brać to dostaniesz okres.

reklama
Do góry