reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
karolinusia - mnie tez bolały pare dni ale potem przestały... jakies 2 tyg przed porodem... moze dzidzia schodzi troche nizej?

karcia - trzymaj sie!!!

my sie docieramy :eek: chodzi mi o mikiego, bo z młodą juz sie dotarłam...

Reni zycze powodzenia w docieraniu sie z Mikim ;-):tak:

Karcia,glowa do gory laseczko!!!

Karolinusia,pewnie malenstwo nizej zeszlo i dlatego taki bol pachwin...tez to przechodzilam....jeszcze troszke i bedzie juz po wszystkim :tak::-):tak:...

A u nas ciagle ten katar,a mnie jeszcze drapie w gardle :crazy: ...przeciez mnie bolalo gardlo w zeszlym tyg i znowu od nowa :szok: ...sio wirusy,sio sio sio :no::wściekła/y:.....a moje dziecko wlasnie siedzi i wyje bo ma kare na kompa,zlosnica jedna,ale ja nie ulegne...wczoraj wieczorem taka polke odwalila ze normalnie :szok::szok::szok: nie wiem co to bylo,chyba udziela jej sie podworko,ma takie dwie kolezanki 5 latki-rozkapryszone,ze tak powiem nie do ogarniecia dziewczynki i to zaczyna sie chyba jej udzielac :no:....

Milego dzionka :-):-):-)

Karcia,

wystaw buzię na słoneczko :-) niech doda energii trochę. uśmiechnij się.

Karolina,

no nieźle, blisko, coraz bliżej, tuż tuż :tak:

Renifer,

trzymam kciuki za Wasze docieranie się ;-)

Kaasiulka,

z tymi chorobami to faktycznie masakra, wyobraź sobie, że w poniedziałek młody ostatnią porcję antybiotyku wziął a od dzisiejszej nocy dostał katar i go męczy. porykuje bo ma nosek przypchany ... mam nadzieję, że to tylko katar a nie kolejna infekcja...

witam dziewczynki:))
Dzis moje maluchy znów marudne,chyba zaraz na spacer jakis sie wybiezemy,niemoge cos w domu usiedziec,bo jak nic nierobie to mysle,a mi to nie słuzy:))
Mój "mąż" chyba nic sobie nierobi z tej sytuacji,nawet sam niezaproponuje czy może by sie dziecmi nie zająć.Ech brak słów,szczerze to jak odkąd on sie wyniósł ani razu sie nieporyczałam ,wiadomo doły łapią,ale puki co łezki nieuroniłam.

Jeju,ale ja wam sie żale...wstyd mi...

Jutro z rańca lece z młodymi do lekarza a potem na zakupy co by se humor poprawić:)))

Karcia,

powodzenia na kontroli. A co do wylewania smutków, to zawsze musi być jakieś ujście dla nich, czy to słowne czy łzowne ;-) nie ma się czego wstydzić :-)

Ja dziś też zaliczyłam zakupy. Kupiłam buty na jesień dla siebie i synulka. Poszłam do Bartka i udało mi się jeszcze dostać buty z zeszłorocznej kolekcji, więc prawie połowę taniej :tak: Muszę mu dobrze dobierać buty ze względu na te jego stópki. W tym roku odpadają jakieś adidaski bo nie widziałam takich za kostkę. Najważniejsze to wyprofilowane buciczki. A ja sobie kupiłam kozaczki zamszowe i do tego torebkę ;-) mąż się ucieszy, że będę mieć kolejną :tak:

odwiedziłam oczywiście aptekę, żeby zakupić witaminki dla mnie i dzidzi oraz preparaty dla mojego chorowitka. Zamierzam poić Igusia Bioaronem C przez te 2 tyg, idealnie do nas pasuje, bo Igi zdążył ostatnio przerobić i wirusy, i bakterie i jest po antybiotykoterapii. Pani doradziła nam też napoje probiotyczne. Także się zaopatrzę. Mam nadzieję, że to wszystko pomoże nam wyjść z tej chorobowej makabry. Aaa, teraz mój mąż się rozkłada. Wiadomo, chłop chory to jak piątka chorych dzieci :cool::rofl2:

reklama
Agnes,ja Wiktorie juz lecze Bioaranem C od dwoch lat,takze u nas to na porzadu dziennym szczegolnie przy katarze :tak:;-)...zdrowka dla Igusia...a ja sie obawiam ze ten katar to nas juz nie opusci az do mroznej zimy :crazy::no::szok:,i tak co roku....
Aaaaaa maz sie napewno ucieszy z kolejnej torebki :cool::-D:rofl2: znam to :-D...fajnie ze udalo Ci sie zakupic jeszcze dla mlodego butki po nizszej cenie :tak: bo mi sie nie udalo,nic nam nie pasowalo,w koncu udalo mi sie dostac buty dla malej z CoolClub i kaloszki tez fajoskie dostalam z tej serii :-) podobaja mi sie z takimi latajacymi krowami,boskie rozowe :-D;-) sama bym je ponosila ale niestety nie maja takich duzych rozmiarow :rofl2:........yhy lete bo malych smyk sie budzi,cycoholik jeden......przyjemnosci :-):-):-)

Do góry