reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

1. Wronka - Agnieszka
2. JJ- Asia
3. Mkkafe-Monika
4. Mago - Małgosia
5. Melanie - Magda
6. Aldik - Aldona
7. olji- olimpia

mea-kamila

mielismy z tymeczkiem straszne dwa dni, wyciu nie bylo konca...oj ida zeby ida...
sylwestrowy wieczor tez przeryczany :mad:

wszystkiego dobrego dla mama i ich pociech na ten roczek nowy

reklama
dobra zeby juz wicej nie wspominac porodowki to sie zapytam dziewczyny jak to bylo z waszymi maluszkami planowane czy kochane ale z "wpadki"? ;)
Nasz Tymek byl duza niespodzianka, do 6 tygodnia ciazy upieralam sie ze to nie jest mozliwe, dopiero po zrobieniu testu i wizycie u ginia uwiezylam...heheh za to tymkowy tata wiedzial prawie od poczatku ( meska intuicja?).

Nasza pierwsza coreczka byla planowana i utrafiona za pierwszym zlotym strzalem...Test robilam bardzo niesmialo, wlasciwie nie wierzylam ze bedzie pozytywny i robilam go aby sie upewnic ze sie nie udalo, bylam szczesliwa ze mam fasolke, druga - planowana i wyczekiwana - w ciaze zaszlam po 13 miesiacach staran, wkrotce bedzie rocznica tego dnia gdy robilam test, choc w przeciwienstwie do pierwszego testowania robilam go bedac pewna ze jestem w ciazy

Widze ze wszyscy kaca lecza..Ja nie mam po czym choc pilam poncz i campari ale mnie ostatnio nic nie bierze. Nasza impra udana, choc Jagoda w tym Nowym Roku odmieniona - mam nadzieje ze nie na stale, bo sie zalamie. No i mamy przypalona zimnymi ogniami kanape - maly lepek Agaty nie pomyslal :-[To tyle sobie popisalam bo beczy

U nas dopiero skończyło sie odsypianie. Najdłużej osypiał synuś  ;D - dosłownie - wczoraj u znajomych było tyle cioć i wujków i koleżanka starsza o 5 miechów, no i jeszcze grała muzyka ojoj i swiatełka kolorowe były.... i choć oczy mi leciały a buźka tuliła sie do wszystkiego nie dałem za wygraną !!!!  Dopiero jak sie drzwi auta zamknęły to padłem :p

Wczorajszy wieczór świeciłam lampką wina bo ostatnio robie za drivera w naszej rodzince. Dopiero w domku mogłam sobie bardziej "zmoczyć" ten Nowy rok  :D

Imprezka udana - fotki wkleję jak mi znajomi podeslą bo my tak staraliśmy się wszystko zapakować, że aparat został w domu  ;)

mka- hehe, kaca to ja mam chyab filmowego, hehe, bo alkoholowo to byl jeden cubalibre, i tyle, jakos nei mialm ochoty na alko

no to byl 8 cud swiata - z ematysia przespala slownei cala noc, nawet polnoc, i huki jej nei przeszkadzaly

o a dzsi bylismy u tesciow, bo tyesc to mieciu i mial imieniny, juz tradycyjnei tam impreza druga
matylda wybawila sie z kuzynka, szalaly jak szalone
jak tak na nia patrze to widze z erodzenstwo to chyab fajna rzecz tzn. osoba, bo ja nei mialam ::)

dobra koncze przynudzac, milego wieczorka

Witam w 2006 ;D
Muszę Wam powiedzieć, że jestem w szoku :o bo moje dziecko jak usnęło o 22.30 to spało do 4 :o a jeszcze lepsze jest to, że akurat wchodziliśmy do pokoju, bo skończyliśmy o 4 imprezkę :)
w ogóle sie nie budziła na karmienie 8) i głośne fajerwerki wcale jej nie przeszkodziły w słodkim śnie ;D
już nie wspomnę o moich głośnych znajomych i o ich 7 miesięcznym synku, który o 4 rano zdecydował, że pora wstać :o (po godzinie zabawy zasnął )

ogólnie jestem bardzo zadowolona z naszego sylwestra, było smiesznie, fajnie i zbiłam lampkę oraz wylałam szampana :p
kręciliśmy troszkę kamerką i pstrykaliśmy dużo fotek :)
kilka do wglądu na fotosach :)

Dziewczyny wpadłam się przywitać na nowym forum. Wróciłam do siebie do domu po ponad 2 tygodniach u rodziców, nadrobiłam zaległości czytaniowe - bo pędzicie straszliwie - fajowo i mam nadzieję, że wreszcie będę miła więcej czasu na pisanie.
Buuuuziolki w Nowym Roku, no i spełnienia marzeń, duuuuuuużo miłości i szczęścia.
nalaseczka vel Asia (bo podobno nie wiecie), to już chyba 3 Asia.
No to dobranoc.

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby przyniósł mnóstwo szczęścia, radości, dobrobytu oraz ZDROWIA – szczególnie dla Maleństw – by dobrze się chowały i przynosiły dumę Rodzicom!!!

Wy jak zwykle rozpisalyscie sie na maxa :) ja tez dopisuje sie do listy imion choc z moim na pewno nikt nie ma problemu:
1. Wronka - Agnieszka
2. JJ- Asia
3. Mkkafe-Monika
4. Mago - Małgosia
5. Melanie - Magda
6. Aldik - Aldona
7. olji- olimpia
8. mea-kamila
9. nalaseczka-asia
10. anecia-aneta

Przed sylwestrem bylam starsznie zabiegana wiec nie mialam czasu zeby cokolwiek Wam naskrobac. Sylwester udany zabawa byla przednia, Iga troszke sie w czasie naszej zabawy przebudzala ale dala rade, zuch dziewczynka :) :)
Jakos ostatnio mam mniej czasu zeby zagladac na forum w ciagu dnia duzo uwagi poswiecam Iguni a wieczorem mezowi :)caly dzien sie nie widzimy wiec wieczor jak juz nasz szkarab zasnie mamy dla siebie.
Dagcej do twojego nowego nicka bedzie trzeba sie przyzwyczaic ;)

Do góry