reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

A ja idę męża przekonywać, że kocha mnie bardziej w krótkich włosach :) Muszę go na szok przygotować, bo w przyszłym tygodniu potrzebuję kierowcy bo sama mam ograniczać czas spędzany za kółkiem. Niestety, gin podzielił się tą radosna informacją z małżem i jestem w Fordonie odcięta od świata. A że na MZK jakoś nie mam ochoty, muszę żyć z nim w zgodzie.

reklama
Noooo Asioczek a Twój małżon, to nie chce mieć takiej super laski w domu czy co?

Dagcej
siemanko - co tak szybko wpałas i wypadłaś ?

Mk
super klimacik zrobiłas wklejając te fajne łobrazki ;D

ja tez juz złożę życzonka, co bym potem nie zapomniała

Kochane - krótko napiszę

Zdrowia, pieniędzy, zdrowia, zdrowia, pieniędzy, zdrowia i pieniędzy ;D

nyleft.gif
newyear_icon.gif

a moj maly przspal dzisiaj calutka noc ;D tak jak dzisiaj to jeszcze nigdy nie spal, zasnal o 11 a obudzil sie o 8.30 i jeszcze lezal i bawil sie pol godzinki ;D
jakie macie plany na dzisiaj?? bo ja w domku

Przesyłam Wam i Waszym kruszynkom życzenia miłosci i radości oraz duzo, duzo zdrówka w tym nadchodzącym Nowym 2006 Roku
h010.gif

d008.gif
d001.gif
d016.gif
d016.gif
d025.gif

d014.gif
d005.gif
d023.gif

d025.gif

d005.gif

d001.gif
d018.gif

d043.gif

d041.gif
d041.gif
d047.gif

Mel jakby to powiedzieć mój małżon chyba ma słabość do długowłosych blondynek ;) I chciał chociaż raz w takiej wersji mnie ujrzeć :)
Jak dorwę skaner to zdjęcia z okresu studiów wkleję :) Blondi i i to z włosami znacznie dłuższymi :)
Erinaceus dobrze, że dotarłaś.

a mi wczoraj posta nie wyslala do was :mad:

dopisze sie do listy

1. Wronka - Agnieszka
2. JJ- Asia
3. Mkkafe-Monika
4. Mago - Małgosia
5. Melanie - Magda
6. Aldik - Aldona
7. olji- olimpia

aska - co do fryzury, to dziewczyny maja racej - dziewczyno biegnij do fryzjera na ciecie
ja zawsze marzylam o takich kruciutkich qwlosach, al ejak raz zaryzykowalam i wscielam, o potem byla masakra - jak mi odrastaly - no po prostu jezyk prosto z amerykanskiej armii - bo mam bardzo sztywne wlosy

no, na ten nowy rok
najnajnaja i dosiego roku

No to i ja Wam złożę życzenia.....

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile
zostaną za Nami. Nowy niech Wami przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a
przede wszystkim szczęście w miłości SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

silverster201hz.gif

twoglassfizzingmdwht9zu.gif
image0100lb.gif

image0100lb.gif

silverster266ua.gif

img05762mp.jpg

Ps...my już śwętujemy..jak widać...heheh

reklama
Tak szybko bo musze się szykować...........

Na ten Nowy Rok życzę Wam moje drogie i Waszym rodzinkom abyście z tego odchodzącego zapamiętały tylko te dobre rzeczy a ten nowy okazał się nieco lepszy od poprzedniego i nieco gorszy od następnego - w efekcie z roku na rok będzie nam coraz lepiej  :D

Do góry