reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

1. Wronka - Agnieszka
2. JJ- Asia
3. Mkkafe-Monika
4. Mago - Małgosia
5. Melanie - Magda
6. Aldik - Aldona
7. olji- olimpia

mea-kamila

mielismy z tymeczkiem straszne dwa dni, wyciu nie bylo konca...oj ida zeby ida...
sylwestrowy wieczor tez przeryczany :mad:

wszystkiego dobrego dla mama i ich pociech na ten roczek nowy

reklama
dobra zeby juz wicej nie wspominac porodowki to sie zapytam dziewczyny jak to bylo z waszymi maluszkami planowane czy kochane ale z "wpadki"? ;)
Nasz Tymek byl duza niespodzianka, do 6 tygodnia ciazy upieralam sie ze to nie jest mozliwe, dopiero po zrobieniu testu i wizycie u ginia uwiezylam...heheh za to tymkowy tata wiedzial prawie od poczatku ( meska intuicja?).

Nasza pierwsza coreczka byla planowana i utrafiona za pierwszym zlotym strzalem...Test robilam bardzo niesmialo, wlasciwie nie wierzylam ze bedzie pozytywny i robilam go aby sie upewnic ze sie nie udalo, bylam szczesliwa ze mam fasolke, druga - planowana i wyczekiwana - w ciaze zaszlam po 13 miesiacach staran, wkrotce bedzie rocznica tego dnia gdy robilam test, choc w przeciwienstwie do pierwszego testowania robilam go bedac pewna ze jestem w ciazy

Widze ze wszyscy kaca lecza..Ja nie mam po czym choc pilam poncz i campari ale mnie ostatnio nic nie bierze. Nasza impra udana, choc Jagoda w tym Nowym Roku odmieniona - mam nadzieje ze nie na stale, bo sie zalamie. No i mamy przypalona zimnymi ogniami kanape - maly lepek Agaty nie pomyslal :-[To tyle sobie popisalam bo beczy

U nas dopiero skończyło sie odsypianie. Najdłużej osypiał synuś  ;D - dosłownie - wczoraj u znajomych było tyle cioć i wujków i koleżanka starsza o 5 miechów, no i jeszcze grała muzyka ojoj i swiatełka kolorowe były.... i choć oczy mi leciały a buźka tuliła sie do wszystkiego nie dałem za wygraną !!!!  Dopiero jak sie drzwi auta zamknęły to padłem :p

Wczorajszy wieczór świeciłam lampką wina bo ostatnio robie za drivera w naszej rodzince. Dopiero w domku mogłam sobie bardziej "zmoczyć" ten Nowy rok  :D

Imprezka udana - fotki wkleję jak mi znajomi podeslą bo my tak staraliśmy się wszystko zapakować, że aparat został w domu  ;)

mka- hehe, kaca to ja mam chyab filmowego, hehe, bo alkoholowo to byl jeden cubalibre, i tyle, jakos nei mialm ochoty na alko

no to byl 8 cud swiata - z ematysia przespala slownei cala noc, nawet polnoc, i huki jej nei przeszkadzaly

o a dzsi bylismy u tesciow, bo tyesc to mieciu i mial imieniny, juz tradycyjnei tam impreza druga
matylda wybawila sie z kuzynka, szalaly jak szalone
jak tak na nia patrze to widze z erodzenstwo to chyab fajna rzecz tzn. osoba, bo ja nei mialam ::)

dobra koncze przynudzac, milego wieczorka

Witam w 2006 ;D
Muszę Wam powiedzieć, że jestem w szoku :o bo moje dziecko jak usnęło o 22.30 to spało do 4 :o a jeszcze lepsze jest to, że akurat wchodziliśmy do pokoju, bo skończyliśmy o 4 imprezkę :)
w ogóle sie nie budziła na karmienie 8) i głośne fajerwerki wcale jej nie przeszkodziły w słodkim śnie ;D
już nie wspomnę o moich głośnych znajomych i o ich 7 miesięcznym synku, który o 4 rano zdecydował, że pora wstać :o (po godzinie zabawy zasnął )

ogólnie jestem bardzo zadowolona z naszego sylwestra, było smiesznie, fajnie i zbiłam lampkę oraz wylałam szampana :p
kręciliśmy troszkę kamerką i pstrykaliśmy dużo fotek :)
kilka do wglądu na fotosach :)

Dziewczyny wpadłam się przywitać na nowym forum. Wróciłam do siebie do domu po ponad 2 tygodniach u rodziców, nadrobiłam zaległości czytaniowe - bo pędzicie straszliwie - fajowo i mam nadzieję, że wreszcie będę miła więcej czasu na pisanie.
Buuuuziolki w Nowym Roku, no i spełnienia marzeń, duuuuuuużo miłości i szczęścia.
nalaseczka vel Asia (bo podobno nie wiecie), to już chyba 3 Asia.
No to dobranoc.

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby przyniósł mnóstwo szczęścia, radości, dobrobytu oraz ZDROWIA – szczególnie dla Maleństw – by dobrze się chowały i przynosiły dumę Rodzicom!!!

Wy jak zwykle rozpisalyscie sie na maxa :) ja tez dopisuje sie do listy imion choc z moim na pewno nikt nie ma problemu:
1. Wronka - Agnieszka
2. JJ- Asia
3. Mkkafe-Monika
4. Mago - Małgosia
5. Melanie - Magda
6. Aldik - Aldona
7. olji- olimpia
8. mea-kamila
9. nalaseczka-asia
10. anecia-aneta

Przed sylwestrem bylam starsznie zabiegana wiec nie mialam czasu zeby cokolwiek Wam naskrobac. Sylwester udany zabawa byla przednia, Iga troszke sie w czasie naszej zabawy przebudzala ale dala rade, zuch dziewczynka :) :)
Jakos ostatnio mam mniej czasu zeby zagladac na forum w ciagu dnia duzo uwagi poswiecam Iguni a wieczorem mezowi :)caly dzien sie nie widzimy wiec wieczor jak juz nasz szkarab zasnie mamy dla siebie.
Dagcej do twojego nowego nicka bedzie trzeba sie przyzwyczaic ;)

Do góry