hej hej
no widzę, że się u nas ruszyło na forum :-)
witam nową mamuśkę ;-)z doświadczenia powiem, ze te czwarte dzieci są dość udane hehe wiem co mówię bo jestem z tych
podziwiam takie poszerzanie rodzinki ;-) ja to tylko jeszcze jednego bobaska bym chciala i starczy mi
Kasiad,
no to w rodzince sporo sie dzieje, a to nurkowanie to swietna pasja, ja musze najpierw sie porzadnie nauczyc plywac, i zrobie to jak tylko zdam na prawo jazdy ;-)
Renifer,
wcale nie przypomnę, że sie straszliwie zapierałaś, że będziesz z Mikim dłuugo w domku hihi a tak serio to wiedziałam, że tak będzie, wyglądasz mi na aktywną osóbkę, która lubi być z innymi . poza tym, faktycznie masz super szefa no i musisz byc nie lada specjalistka, co tak chętnie Ci pomaga, żebyś tylko wróciła :-) gratuluję !
ja własnie jestem na etapie zmiany pracy i troszkę mi smutno, bo odchodzę po prawie 4 latach i bedzie mi troche brakowac starych kątów ... no ale i tak za 2mce mojego dzialu nie bedzie a oferty pracy wewnatrz firmy moga byc a nie musza byc korzystne. takze prosze o trzymanie kciukow, szczegolnie mnie przeraza spedzenie calego dnia w osrodku medycyny pracy
bede pracowac na zastepstwo ciezarnej i mam nadzieje, ze ta jednak po urodzeniu sobie posiedzi w domu hihi niech sie nie spieszy z powrotem
moj maz dzis wybyl na kregle w ramach wlasnej imprezy urodzinowej w meskim gronie a ja sobie samiutka musze siedziec a moj maly mezczyzna w lozeczku sam sie usypia z misiem i kolysankami w tle
milego wieczoru