reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam!

U nas noc z soboty na niedzielę zaczęła zołądkowo-jelitowe choróbsko. Bidny Franio :no:
A wczoraj po pracy oboje z mężem "odjechaliśmy". Nocka z głowy. Dziś siedzimy w 3 w domciu . Ja już dobrze - miałam w nocy gorączkę i chyba zwalczyłam to gów.....o gorzej tatusiek.

widać, że to dziadostwo zbiera swoje żniwo :-( trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie

reklama
Szybkiego powrotu do zdrowia dla chorujących.

Małemu przebiła górna dwójka (a jedynek brak). Poza tym zaczął sie przemieszczać na czworakach ale na razie tylko po łóżku żeby z niego zejść :)

byliśmy dzisiaj na kontroli, musimy bardzo powoli wracać do normalnych posiłków, i starać się żeby nie kończyły się tym co zwykle, czyli haftem i biegunką :-( na wszelki wypadek dopytałam się o te napoje z elektrolitami i będę go poić ... paskudztwo trzeba jakoś przetrwać ...

a dzisiaj to mi wogóle smutno z powodu Agaty Mróz, bo jak pomyślę sobie, że zostawiła swoją 2mczną córeczkę to chce mi się wyć ... tylu meneli chodzi po świecie a ona musiała odejść i pewnie inne takie mamy, które nawet nie mogły pomarzyć o przeszczepie ... :-(

tak jakoś mi smutnawo no i spędze dwa dni bez synusia :baffled: jadę na szkolenie ... mówię wam, na dzisiaj mam dość
...

zdążyłam wczoraj wrócić ze szkolenia a tu nadal cisza :-)
jak zwykle w Przyjezierzu było fajnie, tańce, karaoke, bilard, cymbergaj itp itd no i szkolenie, które z miłą chęcią wpiszę sobie do CV :tak:
Iguś grzecznie z tatusiem czekał na mamusię i jakos przeżyliśmy naszą pierwszą rozłąkę :-)

a wczoraj dał sam już 7 kroczków i chichotał radośnie z tego powodu ... teraz śpi a ja zamieniam się w kurę domową :laugh2:

pozdrawiam w piękne sobotnie południe

Gratulacje dla Igorka :tak:

Ja tylko na chwilę, bo niedługo jedziemy do Białych Błot do mojej przyjaciółki i jej męża na imprezkę. Wracamy dopiero jutro. Miłego weekendu dziewczynki :tak:

Agnest gratulacje dla małego.

Ja już liczę dni do wakacji - bo dziewczynki zaraz na początku jada na dwa tygodnie do dziadków więc będzie troszkę spokoju. Potem za to coś im będę musiała wymyślać żeby nie oszaleć w domu :)

reklama
Witamy nową Bydgoszczankę :-)

U mnie obecnie takie tempo życia, że z niczym nie mogę zdążyć. Dużo spraw do załatwienia, dużo stresów.

Patryk w tym roku kończy gimnazjum i wybiera się do średniej szkoły. Trzeba było się zalogować na stronce do elektronicznego wyboru szkół, wybrać 3 szkoły i klasy wg kolejności ważności (sam to robił, ale nadzorowałam to, lepiej, żeby nie było pomyłki w tak ważnej sprawie). Jako szkołę pierwszego wyboru wybrał Technikum Chemiczne, na drugim miejscu Technikum Elektroniczne, a na trzecim XII Liceum Ogólnokształcące. Trzymajcie kciuki, żeby się dostał, bo inaczej będzie musiał brać udział w naborze dodatkowym i znowu nerwówka, no i zostaną same mało atrakcyjne szkoły. Dziś porobiliśmy w Ośrodku Medycyny Pracy na Karłowicza wszystkie badania wymagane do wybranych przez niego szkół. Jutro zanosi podanie i pozostanie tylko czekać na wyniki testu gimnazjalnego, no i na to, czy się dostał do którejś z wybranych przez siebie szkół - wyniki dopiero 27 czerwca.

Muszę się Wam też pochwalić, że Damian zdał egzamin i zdobył międzynarodowe uprawnienia nurka P1 CMAS. Na egzaminie musiał nurkować w pełnym akwalungu na głębokości 20 metrów (zdjęcie w stroju nurka wkleję Wam do naszej galerii zaraz :-)).

Oli teraz na spacerze z Pauliną, a ja zaraz się zabieram za górę ciuchów do składania :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry