Witamy nową Bydgoszczankę :-)
U mnie obecnie takie tempo życia, że z niczym nie mogę zdążyć. Dużo spraw do załatwienia, dużo stresów.
Patryk w tym roku kończy gimnazjum i wybiera się do średniej szkoły. Trzeba było się zalogować na stronce do elektronicznego wyboru szkół, wybrać 3 szkoły i klasy wg kolejności ważności (sam to robił, ale nadzorowałam to, lepiej, żeby nie było pomyłki w tak ważnej sprawie). Jako szkołę pierwszego wyboru wybrał Technikum Chemiczne, na drugim miejscu Technikum Elektroniczne, a na trzecim XII Liceum Ogólnokształcące. Trzymajcie kciuki, żeby się dostał, bo inaczej będzie musiał brać udział w naborze dodatkowym i znowu nerwówka, no i zostaną same mało atrakcyjne szkoły. Dziś porobiliśmy w Ośrodku Medycyny Pracy na Karłowicza wszystkie badania wymagane do wybranych przez niego szkół. Jutro zanosi podanie i pozostanie tylko czekać na wyniki testu gimnazjalnego, no i na to, czy się dostał do którejś z wybranych przez siebie szkół - wyniki dopiero 27 czerwca.
Muszę się Wam też pochwalić, że Damian zdał egzamin i zdobył międzynarodowe uprawnienia nurka P1 CMAS. Na egzaminie musiał nurkować w pełnym akwalungu na głębokości 20 metrów (zdjęcie w stroju nurka wkleję Wam do naszej galerii zaraz :-)).
Oli teraz na spacerze z Pauliną, a ja zaraz się zabieram za górę ciuchów do składania