reklama
asioczek
Fan(ka)
Dziewczyny w Juraszu nie ma poródówki.
mMoże kasiad kiedyś tam rodziła bo kilkanaście lat temu jeszcze była.Teraz napewno nie ma.
Dzunia Kasiad rodzila kilka dni temu, stad nasze zdziwienie i zaskoczenie. No chyba, ze z tego wszystkiego nazwy jej sie pokrecily
Dzunia...ale Kasiad urodzila 5 dni temu...Dziewczyny w Juraszu nie ma poródówki.
mMoże kasiad kiedyś tam rodziła bo kilkanaście lat temu jeszcze była.Teraz napewno nie ma.
Ja podobnie jak reszta dziewczyn jestem zdziwiona... , rowniez myslalam ze jest tylko Biziel i 2-ka...., malo tego, klocilam sie z moja babcia jak mi powiedziala ,ze moja kuzynka w zeszlym roku rodzila w Juraszu, a ja uparcie twierdzilam ze to niemozliwe bo tam nie ma porodowki....
Moze to porodowka dla VIP-ow
Milka....sadzac po mojej kuzynce...to wrecz przeciwnie
Witam wszystkie mamusie bydgoszczanki) Ja też jestem mamą 10-cio miesięcznej Martynki, wyczekanej córci. Mieszkam koło Bydgoszczy i czasami czuję się samotna bo nie pochodzę z Bydgoszczy i moja najbliższa rodzina jest daleko, pozostają tylko telefony, ale to niestety czasem nie wystarcza. Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum. Pozdrawiam
reklama