reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

natalya wsolczuje przejsc

ja tez nie wiedzialam ze w Juraszu jest porodowka. Zawsze myslalam ze albo Bieziel albo dwojka:nerd:

reklama
Kasiad gratulacje !!

napisz w wolnej chwili coś o Juraszu. Bo podobnie jak dziewczyny jestem zdziwiona, ze tam tez jest porodowka.

Dziewczyny w Juraszu nie ma poródówki.
mMoże kasiad kiedyś tam rodziła bo kilkanaście lat temu jeszcze była.Teraz napewno nie ma.

mMoże kasiad kiedyś tam rodziła bo kilkanaście lat temu jeszcze była.Teraz napewno nie ma.

Dzunia Kasiad rodzila kilka dni temu, stad nasze zdziwienie i zaskoczenie. No chyba, ze z tego wszystkiego nazwy jej sie pokrecily :)

Dzunia...ale Kasiad urodzila 5 dni temu...

Ja podobnie jak reszta dziewczyn jestem zdziwiona...:eek: , rowniez myslalam ze jest tylko Biziel i 2-ka....:tak:, malo tego, klocilam sie z moja babcia jak mi powiedziala ,ze moja kuzynka w zeszlym roku rodzila w Juraszu, a ja uparcie twierdzilam ze to niemozliwe bo tam nie ma porodowki....:zawstydzona/y: :eek:

Kasiad zapewne rodziła w Bizielu, tyle że Oddział ginekologiczny i połozniczy należa do Akademii Medycznej (w skrócie Jurasz) - stąd zapewne Kasiad napisała, że rodziła w Juraszu :-)

Witam wszystkie mamusie bydgoszczanki:)) Ja też jestem mamą 10-cio miesięcznej Martynki, wyczekanej córci. Mieszkam koło Bydgoszczy i czasami czuję się samotna bo nie pochodzę z Bydgoszczy i moja najbliższa rodzina jest daleko, pozostają tylko telefony, ale to niestety czasem nie wystarcza. Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum. Pozdrawiam

reklama
Do góry