reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witamy nową koleżankę na forum.

Dziewczyny, oczywiście się pomyliłam, rodziłam w Bizielu. Ale narobiłam zamieszania :baffled:

Oliwka wisi mi ponad pół dnia na cycku, ale w nocy za to daje się wyspac, z tym, że większosc nocy spi z nami w łóżku. Ale co tam, miejsce dla niej jest, a skoro tak czuje się bezpieczniej, to niech śpi z nami czasem. Dziś w nocy zrobiła sobie nawet przerwę ponad 5 godzin!

Kasiad gratuluję ślicznej córci :tak::tak::tak:

witam na forum nową koleżankę :happy:

Natka ja też bym walczyła o prawde
jakby każdy tak na wszystko machał ręką, to nie będzie w Polsce nigdy dobrze :no:

Milka, Asioczek i Wronka
ostatnie fotki waszych dziewczyn świadczą o tym, że w Bydzi ostatnio rodziły się same laseczki

Muszę Wam coś napisać...
:sick:
pamiętacie Pati26 :confused:
okradła mnie na 1100 pln
fajnie, co ?

mel!! no co ty!!! w szoku jestem!! wydawalo mi sie ze jestescie kolezankami tez po za forum..a tu takie jaja:eek: :no: fakt ze bardzo dawno sie tu nie pokazywala. jakis czas temu pisala na bizzie a puzniej jak przenieslismy forum to napisala kilka postow na tym nowym, ale to ze 3 miesiace temu bylo...
kasia jak malej najlepiej przy cycku to niech siedzi:) ja wychodzilam z zalozenia ze jak maly chce byc na rekch to go nosze tyle ile trzeba, a teraz przytulak z niego straszny...rozczulam sie jak go usypialm a on mnie ta swoja mala lapka za szyje tzryma i puscic nie chce:-)

no niezła fraszka ...
też się zastanawiałam że tak od razu zniknęła z bb

może napisz coś o okolicznościach

nie zazdroszczę, pewnie się podwójnie rozczarowałaś

Kasiad gratulacje! śliczne maleństwo.

A z tym Juraszem to niezłe poruszenie wywołała ta wiadomość......też byłam w szoku jak czytałam. Z ciekawością czekałam na posta z wyjaśnieniem hihih.

Aśka Majka to już całkiem duża panienka, a pomyśleć, że nie dawno rodziłaś.

Cieszę się że u Jago wszystko się wyjaśniło :tak:. Współczuje ci nerwów Mk i podziwiam za opanowanie. Ja nie wiem jakbym to zniosła, to czekanie......

Mel co u was. Podczytuje bloga.......no to się wam amorki zwaliły do chaty :-D
A z Pati26 to niezły numer :szok: na kawce u Sowy wydawała sie całkiem, całkiem.

Witam tez nowe foremki, z którymi się nie witałam.

A teraz opowiem wam numer.....dziś Franek zobaczył w tv reklamę ptasiego mleczka Wedla. Po czym wziął tatusia za rękę, zaprowadził do kuchni, powiedział "tata da" i pokazał na półkę gdzie stało takowe ptasie mleczko :szok: W szoku normalnie jestem !!!! Czy 16 miesięcy to już wiek gdzie dziecko koduje reklamy i przełoży je później na chęć posiadania danej rzeczy - zabawki np. ????? Szok.....

pozdrawiam

Melanie..:szok::szok::szok:
Jestem zszokowana tym co piszesz....
przede wszystkim wartość swoich lumpeksowych szmatek wyceniłaś na 800 złotych a nie 1100:no::no::no::no:
po drugie pisałam Tobie że za taką sumę nie uda mi sie sprzedać tych ciuchów i dlatego oddam je Tobie, bo nie będę do tego dokładała
.... przykro mi że nie jestem łosiem któremu wcisnęłaś kit za bezcen..... po prostu szok..........

a ciuszki mogę podrzucic pod wskazany adres,napisz tylko gdzie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

hmmm no to mamy kłótnię na wątku ... zastanawiam się tylko czy to aby na pewno właściwe miejsce na tego typu pyskówki?
p.s. nie pisze się znirzać tylko zniżać :baffled: heh

A teraz opowiem wam numer.....dziś Franek zobaczył w tv reklamę ptasiego mleczka Wedla. Po czym wziął tatusia za rękę, zaprowadził do kuchni, powiedział "tata da" i pokazał na półkę gdzie stało takowe ptasie mleczko :szok: W szoku normalnie jestem !!!! Czy 16 miesięcy to już wiek gdzie dziecko koduje reklamy i przełoży je później na chęć posiadania danej rzeczy - zabawki np. ????? Szok.....

pozdrawiam

No, ale sie usmiałam JJ no prosze jaki bystrzacha - niecałe półtora roczku i już taki kumaty!
W zeszłym tygodniu u nas była podobna akcja - robiłam pranie i wlewałam płyn do prania - mały obserwował całą "procedurę" po czym oznajmił - "mamusia wlewa ulaj" - a ja go poprawiam - nie olej tylko płyn synku, ale Wiktorek nadal sie upiera przy swojej wersji "łulajt, łulajt"- w końcu olśnienie - patrzę na butelkę a to "woolite" :szok: - pytam zdumiona a skąd ty to wiesz:confused: a dziecko mi oznajmia dumnie "leklama była!" :-D
chyba go zacznę uczyć obcych języków :tak:

reklama
kurcze stworzyłam posta ze zdjęciami i całego mi zżarło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mel - Pati "podniosła rękawice".......może warto to wyjaśnić? Może na spokojnie, poza forum?

Do góry