Witam listopadowo..... Ktoś wcześniej napisał, że to najgorszy miesiąc, kiedyś myślałam inaczej bo się w nim urodziłam.... Z wiekiem zaczynam zmieniać zdanie
Rodzinnie Hallowenowi mówimy NIE nawet dziecko zmądrzało w tym roku ;-)
Na Wiślaną od kilku lat też jeździmy na spokojnie po zachodzie z latarkami aby podziwiać światełka.
Człowiek jeszcze nie przestał myśleć o zmarłych a w Auchanie już można świąteczne ozdoby kupić, o słodyczach w Lidlu nie wspominając bo sa tam od 2 tygodni chyba
Pisałam Wam, że chodzę na Zumbę i to z córcią, bo zdała test na dorosłą zumbowiczkę i może chodzić ze "starszą młodzieżą" hehhe..... Daję radę lepiej od swojej mamci, bo ja cały czas nie łapie tych układów jutro kolejne skakanie.
Agula nie fajnie z męża pracą, oby szybko coś znalazł!
Agnieszka jak brzusio lepiej.... jesli nie to do lekarza marsz i to szybko!!!!
Muszka udanego wyjazdu!
Rodzinnie Hallowenowi mówimy NIE nawet dziecko zmądrzało w tym roku ;-)
Na Wiślaną od kilku lat też jeździmy na spokojnie po zachodzie z latarkami aby podziwiać światełka.
Człowiek jeszcze nie przestał myśleć o zmarłych a w Auchanie już można świąteczne ozdoby kupić, o słodyczach w Lidlu nie wspominając bo sa tam od 2 tygodni chyba
Pisałam Wam, że chodzę na Zumbę i to z córcią, bo zdała test na dorosłą zumbowiczkę i może chodzić ze "starszą młodzieżą" hehhe..... Daję radę lepiej od swojej mamci, bo ja cały czas nie łapie tych układów jutro kolejne skakanie.
Agula nie fajnie z męża pracą, oby szybko coś znalazł!
Agnieszka jak brzusio lepiej.... jesli nie to do lekarza marsz i to szybko!!!!
Muszka udanego wyjazdu!