reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej..
Wpadłam sie pochwalic...Tymek z druzyna wygrali wczoraj mecz z Dąbrowa Chełmińska z dwa lata starszym rocznikiem 7:2. mecz na poziomie ligowym grali lepiej od naszej reprezentacji;);-)

Co do kasy to sie nie wypowiadam mialam od wrzesnia isc do pracy a jak dobrze pojdzie to zaczne od pazdziernika.Wiec wrzesien z mega zacisnietym pasem...zachcialo mi sie prywatnej zerówki to mam;p

Jakie plany na pieknie zapowiadajacy sie weekend??

reklama
Wow Salinka gratulacje dla chłopaków. Jest nadzieja dla piłki noznej;-). My spadam na weekend na działkę ale to chyba już ostatki takiej pogody wiec jakieś ognisko zrobimy na zakończenie sezonu

Hej!

My po wizycie,wirusowe zapalenie gardła ale bez nalotu itd a myslalam ze juz lepiej bo od 2 w nocy na nurofenie i bylo ok a tu teraz temperatura wraca :-( 12h dał rade...

Wczoraj na wieczor drgawek dostal...drugi raz przezyłam cos takiego :no::szok:

Weekend niestety tym razem w domu :(

Kasiulka, mam nadzieję, że już lepiej... Zdrówka!!!

My dziś rowerowo w Ostromecku byliśmy i córcia ledwo wróciła bo wiozła kilka kg kasztanów ;)

Niech taka pogoda zostanie do grudnia :tak:

Hej!

U nas poprawa,druga noc bez goraczki ufff za to teraz nos zapchany i jakby gula w gardle...

Pogoda taaaa niech bedzie Iza do grudnia :-):tak:

Wczoraj kolejne zebranie mielismy w kosciele,tym razem ksiazeczki dzieci dostaly i swiecenie bylo ;-) nie wiem ale cos mi sie wydaje ze malo dzieci bo 46 sztuk tylko...

Hej!

My na anty z małym,wczoraj patrze w gardlo a tam nalot bialy a jak poszlismy do lekarza to juz cale gardlo bylo :-( no i anty bez gadania ale dzisiaj juz naprawde lepiej,nie chce sie chwalic ale jest dobrze...jedna dawka a dostal tylko na trzy dni i w poniedzialek do kontorli...

A Wy gdzie....???

Pogoda ladna ale ranek chlodny dzisiaj brrrrrr.

Hejka

Ja się zupełnie nie mogę ogarnąć. Wożenie do szkoły na te 4 godziny kompletnie zawala mi dzień. Zorganizowanie tak, żeby na wszystko znaleźć czas graniczy z cudem. Z pracą jestem do tyłu, kwiaty przesadzam już od miesiąca i jakoś jeszcze do nich nie dotarłam. Masakra. Jednak jak były stałe pory zawożę odwożę, tyle czasu mam między i tak codziennie to łatwiej było się zorganizować. A tak, codziennie inaczej.:no::baffled:. Ech odczuwa człowiek teraz to, że jest sam i wszystko na jednej głowie w sumie...:-(

Kasia zdrówka dla młodego!!!!

O! Pocieszająca rzecz jedna! W sobotę dostałam nowe meble do kuchni:-D. Ta kuchnia jest większa niż poprzednia i ni w kij ni w oko to wszystko wyglądało:dry:, a druga rzecz, pomieszczenie gospodarcze tu jest mniejsze i w związku z tym z niego zostały wyeksmitowane wszystkie moje kuchenne rzeczy. Dodatkowe zestawy naczyń, półmiski, szkło itd. Stało to więc w kartonach w kuchni, bo nie było gdzie tego wcisnąć. Szlag mnie jasny trafiał, jak wchodziłam do kuchni i widziałam te pudła, pudełka i pudełeczka:wściekła/y:. A teraz mam więcej szaf i wszystko się mieści!!!!! Meble nie jakieś nie wiadomo co. Z promocji w black red white kupione ale mnie się bardzo podobają! A to najważniejsze przecież. To ja urzęduję w kuchni i to mnie ma być miło:tak::-)

Witam Was mamusie duzych dzieci :-)

My z Robercikiem dzisiaj ostatni dzien 24tc ;-) w mieszkaniu dalej remont, niestety. Mam nadzieje ze od pazdziernika bedziemy mogli wchodzic pomalu :-) moja mama wezmie wolne by pomoc mi posprzatac. Jednak po gipsowaniu i malowaniu 4pokoi i koryatrza bedzie co robic. Ja juz na etapie kupowania ubranek, ogladania wozkow itp :-) w tym roku z upragnieniem czekam na zime, juz nie moge sie doczekac mojego malego skrzata w domku :-)

reklama
Kasiulka zdrówka dla Młodego
Krolcia gratki kuchni. Mój mąż też narzeka ze nie może się ogarnąć bo on czasem ma wolne i młodego odbiera. Ale najczęściej i tak jest w świetlicy szkolnej i bardzo mu się podoba. Musi być do 1220 w szkole bo o tej jest obiad. Teraz jeszcze dojdzie dodatkowy anglik to trochę się te lekcje wydłuża.
Agaqulka nie zazdroszczę remontu brry jak ja tego nie lubię.
A u nas Młodemu wzrasta paznokieć i ropieje mu noga buu musimy iść do chirurga

Do góry