reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mucha ja tez nie. Niestety kupilismy mieszkanie w starym bloku i trzeba pokoje odswiezyc. Zedrzecz tapety i wyrownac sciany sa strasznie nierowne. Poki co siedziemy jeszcxe u tesciow zeby w kurzu sie nie meczyc. Mam nadzieje ze juz niedlugo

reklama
No to macie motywację żeby szybko skończyć. My się przeprowadziliśmy jak byłam z Młodszym w ciąży. Do dziś pamiętam to skakanie po budowie s potem problem z podjęciem decyzji o wyborze lampy;-) normalnie przerosło mnie to w ciazy

Kasiula jak M dzisiaj ??

Mucha - dadulcowi kilka dni temu zszedł paznokieć cały :/ obyło sie bez lekarza ale mu nie ropiało ... trzymam kciuki

Agulqa - remont zawsze umęczy ale to pierwsze wejście po WOW hehe my kupiliśmy mieszkanie kilka miesięcy remont i jak sie wprowadziliśmy wieczorem to rano robilam test i wyszly 2 kreski :D

Krlcia - współczuje zapierdzielania, ale dobrze ze chociaz kuchnia Cie cieszy :) zawsze jakis plus :D
a w szkole nie mozesz zapisac malego do swietlicy ? chociaz na troche ?

Agnieszka no mi teraz tez dwie by wyszly :p w sumie przez ta ciaze baaaazrdzo duzo sie zmienilo w naszym zyciu. Remont meczy to fakt, ale zrobic trzeba i juz nie moge sie doczekac jak bedziemy mogli tam wejsc :-)

Helooo :-)

U nas wsio ok..Mati dobrze i gardlo tez super z czego sie bardzo ciesze :-) ale do poniedzialku czekamy na kontrole i pewnie we wtorek do szkoly,sie doczekac nie moze ;-).

Co sie dzieje z tymi paznokciami :szok:??

Jutro mam zlot czarownic,wyprawiem Wiki urodziny...znowu mi chate rozniosą haha ale czego sie nie robi dla dziecka :-p

Ja mam dosc remontu...moj "mądry" tatus zaczal pod koniec czerwca jak bylismy na dzialce i skonczylo sie to tym ze narobil syfu i zdarl z jednej sciany tapete...takze kuchnie mam w duzym pokoju,lodowke w przedpokoju a w kuchni tylko stoi kuchenka a gary myje w lazience...bajka poprostu :wściekła/y:....M konczy powoli ale z czasem wiadomo jak to u niego....

Karola mozesz sie pochwalic meblami kuchennymi ;-)??? Na fb mozesz mi focie wrzucic ;-)

Witam słonecznie :)

Też się pytam co z tymi paznokciami???? Brrr.... życzę aby już było dobrze!

Mebelki kuchenne też chętnie zobaczę :) Mój szwagier robi fajne meble, zrobił sobie w domu szafę z której na noc rozkłada łoże, jak dla mnie to ogromne małżeńskie. Fajne, bo w dzień go nie ma i można gości przyjmować :-D

Kasiulka, imprezki nie zazdroszczę.... Od lat staram się córci poza domem urodzinki wyprawiać, ale wtedy dla mniejszej ilości dzieci.

Miłego dnia!

Hejka

Kaaawa...życie moje he he.
Siedziałam wczoraj do nocy i z przejęciem patrzyłam na zmieniające się wyniki w siatce. Ale wygrali. Uf!

Kasia oj współczuję z tym remontem. Dobrze, ze młody już zdrowieje. Ja myślę, ze Mateuszowi urodzin teraz jakis większych robić nie będę. Miał na sali, potem w przedszkolu, wystarczy póki co. Myślę, że jakoś może w 3 klasie...tak w family parku się zrobi. W między czasie trafią jeszcze się urodziny Daniela. Żeby gorszy nie był myślę, ze ostatnie urodzinki w przedszkolu też zrobimy jakoś z dziećmi. Czy w przedszkolu, czy na jakieś sali zabaw to się okaże.

No i chwalę sie kuchnią.:-) Bo moje zauroczenie nią jeszcze nie minęło.

DSC05425.JPG DSC05427.JPG DSC05426.JPG

Kuchenkę jeszcze fajnie byłoby zmienić. Ale nie mamy gdzie schować tej. Ta była na stanie jak przyjmowaliśmy mieszkanie i tę musimy zdać w razie opuszczania lokalu, więc wyrzucić jej nie możemy chociaż to gówn.o nic nie warte! Także niestety zmuszona jestem bujać się ze złomem w domu.

Załączniki

• DSC05425.JPG
    DSC05425.JPG
    45,3 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC05427.JPG
    DSC05427.JPG
    36,3 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC05426.JPG
    DSC05426.JPG
    66,4 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
Kasia myśmy wzięli promocyjny zestaw w BRW i dobrałam 4 dodatkowe szafki. Za wszystko wyszło 1300 zł. Za w sumie 11 szafek. W zestawie była też nad okap, ale 60 cm i nie mieści się u nas. Uważam, że to przyzwoita cena za tyle szafek. Skręcaliśmy w domu sami. Paczki są tak fajnie porobione, ze wszystko dało radę zapakować do samochodu i sama to przywiozłam. Nie potrzeba jakiegoś transportu za nie wiadomo jaką cenę.

Do góry