reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
No ja upatrzylam taka za 900zl ale szafek duzo mniej a Twoje fajne i cena tez spoko tyle ze mi by starczylo na dwie kuchnie w domu i na dzialce hehe...patrzac na fotki to ja mam pooolowe Twojej :-( zazdraszczam :-p

fajne mebelki :) w "moich" kolorach hehe

a ja dzisiaj sobie zaszalalam na zakupach :p mato jak ja dawno nic sobie nowego nie kupiłam ... tak mi dobrze, bo ostatnio mamy same problemy że znów w jakas nerwice popadam :/

dzisiaj pojechalam z Adasiem na kontrole do laryngologa (ortodonta zlecil profilaktycznie) nic mu nie jest, przegroda w nosie ok, uszy ok, migdaly niepowieszone. Wczoraj adas wariowal z mlodszym i przetarl nosem po lozku, ma lekko zdarty nos ale wyobraźcie sobie że facet napisal mi na tej kartce do ortodony że nos jest stluczony !!!!! myslalam ze na tylek usiade, p co to w ogole napisal ?

Zimnnnnnoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agnieszka, byłaś w zeszłym tygodniu w Auchanie, bo synka poznałam :) Ciebie w ostatniej chwili zobaczyłam jak mnie mijałaś, ale pędziłam z rodzinką i nie było czasu pognać w pogoń za Tobą :-(

Czesć dziewczynki. Co tu taka cisza?? U nas spokojnie mija dzień za dniem. Juz się trochę przyzwyczailiśmy do szkoły:-D. A teraz liczymy na poprawę pogody:cool2:

Iza byłam :) ja Cie nie widziałam ... w ogóle jak jestem z dzieciakami w markecie to widoczność moja mega ograniczona haha ;)

zimno, brzydko i mokro ;( czekam na te "lepsze" dni ....

Czesc...smutne u mnie wiesci :-( tate zabralo we wtorek pogotowie.zle sie czul w sumie od piatku,znaczy ogolnie noga go bolala podejrzewalismy rwe...w szpitalu go otworzyli i zamkneli...okazuje sie rak jelita grubego z przerzutami na nogi i sepsa,pobrali tylko odcinek do histopatologii...wczoraj kolejna operacja,probowali usunac guza ale udalo sie czesciowo poniewaz jest usadowiony na koncu odbytu...dostal zapalenie otrzewnej...dzisiaj maja noge obcinac....nie wierze w to co pisze ale....cios dla mnie niespodziewany :-(...

Wika lezy od srody na anty,to samo co Mati angina...

reklama
Do góry