reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
No ja upatrzylam taka za 900zl ale szafek duzo mniej a Twoje fajne i cena tez spoko tyle ze mi by starczylo na dwie kuchnie w domu i na dzialce hehe...patrzac na fotki to ja mam pooolowe Twojej :-( zazdraszczam :-p

fajne mebelki :) w "moich" kolorach hehe

a ja dzisiaj sobie zaszalalam na zakupach :p mato jak ja dawno nic sobie nowego nie kupiłam ... tak mi dobrze, bo ostatnio mamy same problemy że znów w jakas nerwice popadam :/

dzisiaj pojechalam z Adasiem na kontrole do laryngologa (ortodonta zlecil profilaktycznie) nic mu nie jest, przegroda w nosie ok, uszy ok, migdaly niepowieszone. Wczoraj adas wariowal z mlodszym i przetarl nosem po lozku, ma lekko zdarty nos ale wyobraźcie sobie że facet napisal mi na tej kartce do ortodony że nos jest stluczony !!!!! myslalam ze na tylek usiade, p co to w ogole napisal ?

Zimnnnnnoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agnieszka, byłaś w zeszłym tygodniu w Auchanie, bo synka poznałam :) Ciebie w ostatniej chwili zobaczyłam jak mnie mijałaś, ale pędziłam z rodzinką i nie było czasu pognać w pogoń za Tobą :-(

Czesć dziewczynki. Co tu taka cisza?? U nas spokojnie mija dzień za dniem. Juz się trochę przyzwyczailiśmy do szkoły:-D. A teraz liczymy na poprawę pogody:cool2:

Iza byłam :) ja Cie nie widziałam ... w ogóle jak jestem z dzieciakami w markecie to widoczność moja mega ograniczona haha ;)

zimno, brzydko i mokro ;( czekam na te "lepsze" dni ....

Czesc...smutne u mnie wiesci :-( tate zabralo we wtorek pogotowie.zle sie czul w sumie od piatku,znaczy ogolnie noga go bolala podejrzewalismy rwe...w szpitalu go otworzyli i zamkneli...okazuje sie rak jelita grubego z przerzutami na nogi i sepsa,pobrali tylko odcinek do histopatologii...wczoraj kolejna operacja,probowali usunac guza ale udalo sie czesciowo poniewaz jest usadowiony na koncu odbytu...dostal zapalenie otrzewnej...dzisiaj maja noge obcinac....nie wierze w to co pisze ale....cios dla mnie niespodziewany :-(...

Wika lezy od srody na anty,to samo co Mati angina...

reklama
Do góry