reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej..
Wpadłam sie pochwalic...Tymek z druzyna wygrali wczoraj mecz z Dąbrowa Chełmińska z dwa lata starszym rocznikiem 7:2. mecz na poziomie ligowym grali lepiej od naszej reprezentacji;);-)

Co do kasy to sie nie wypowiadam mialam od wrzesnia isc do pracy a jak dobrze pojdzie to zaczne od pazdziernika.Wiec wrzesien z mega zacisnietym pasem...zachcialo mi sie prywatnej zerówki to mam;p

Jakie plany na pieknie zapowiadajacy sie weekend??

reklama
Wow Salinka gratulacje dla chłopaków. Jest nadzieja dla piłki noznej;-). My spadam na weekend na działkę ale to chyba już ostatki takiej pogody wiec jakieś ognisko zrobimy na zakończenie sezonu

Hej!

My po wizycie,wirusowe zapalenie gardła ale bez nalotu itd a myslalam ze juz lepiej bo od 2 w nocy na nurofenie i bylo ok a tu teraz temperatura wraca :-( 12h dał rade...

Wczoraj na wieczor drgawek dostal...drugi raz przezyłam cos takiego :no::szok:

Weekend niestety tym razem w domu :(

Kasiulka, mam nadzieję, że już lepiej... Zdrówka!!!

My dziś rowerowo w Ostromecku byliśmy i córcia ledwo wróciła bo wiozła kilka kg kasztanów ;)

Niech taka pogoda zostanie do grudnia :tak:

Hej!

U nas poprawa,druga noc bez goraczki ufff za to teraz nos zapchany i jakby gula w gardle...

Pogoda taaaa niech bedzie Iza do grudnia :-):tak:

Wczoraj kolejne zebranie mielismy w kosciele,tym razem ksiazeczki dzieci dostaly i swiecenie bylo ;-) nie wiem ale cos mi sie wydaje ze malo dzieci bo 46 sztuk tylko...

Hej!

My na anty z małym,wczoraj patrze w gardlo a tam nalot bialy a jak poszlismy do lekarza to juz cale gardlo bylo :-( no i anty bez gadania ale dzisiaj juz naprawde lepiej,nie chce sie chwalic ale jest dobrze...jedna dawka a dostal tylko na trzy dni i w poniedzialek do kontorli...

A Wy gdzie....???

Pogoda ladna ale ranek chlodny dzisiaj brrrrrr.

Hejka

Ja się zupełnie nie mogę ogarnąć. Wożenie do szkoły na te 4 godziny kompletnie zawala mi dzień. Zorganizowanie tak, żeby na wszystko znaleźć czas graniczy z cudem. Z pracą jestem do tyłu, kwiaty przesadzam już od miesiąca i jakoś jeszcze do nich nie dotarłam. Masakra. Jednak jak były stałe pory zawożę odwożę, tyle czasu mam między i tak codziennie to łatwiej było się zorganizować. A tak, codziennie inaczej.:no::baffled:. Ech odczuwa człowiek teraz to, że jest sam i wszystko na jednej głowie w sumie...:-(

Kasia zdrówka dla młodego!!!!

O! Pocieszająca rzecz jedna! W sobotę dostałam nowe meble do kuchni:-D. Ta kuchnia jest większa niż poprzednia i ni w kij ni w oko to wszystko wyglądało:dry:, a druga rzecz, pomieszczenie gospodarcze tu jest mniejsze i w związku z tym z niego zostały wyeksmitowane wszystkie moje kuchenne rzeczy. Dodatkowe zestawy naczyń, półmiski, szkło itd. Stało to więc w kartonach w kuchni, bo nie było gdzie tego wcisnąć. Szlag mnie jasny trafiał, jak wchodziłam do kuchni i widziałam te pudła, pudełka i pudełeczka:wściekła/y:. A teraz mam więcej szaf i wszystko się mieści!!!!! Meble nie jakieś nie wiadomo co. Z promocji w black red white kupione ale mnie się bardzo podobają! A to najważniejsze przecież. To ja urzęduję w kuchni i to mnie ma być miło:tak::-)

Witam Was mamusie duzych dzieci :-)

My z Robercikiem dzisiaj ostatni dzien 24tc ;-) w mieszkaniu dalej remont, niestety. Mam nadzieje ze od pazdziernika bedziemy mogli wchodzic pomalu :-) moja mama wezmie wolne by pomoc mi posprzatac. Jednak po gipsowaniu i malowaniu 4pokoi i koryatrza bedzie co robic. Ja juz na etapie kupowania ubranek, ogladania wozkow itp :-) w tym roku z upragnieniem czekam na zime, juz nie moge sie doczekac mojego malego skrzata w domku :-)

reklama
Kasiulka zdrówka dla Młodego
Krolcia gratki kuchni. Mój mąż też narzeka ze nie może się ogarnąć bo on czasem ma wolne i młodego odbiera. Ale najczęściej i tak jest w świetlicy szkolnej i bardzo mu się podoba. Musi być do 1220 w szkole bo o tej jest obiad. Teraz jeszcze dojdzie dodatkowy anglik to trochę się te lekcje wydłuża.
Agaqulka nie zazdroszczę remontu brry jak ja tego nie lubię.
A u nas Młodemu wzrasta paznokieć i ropieje mu noga buu musimy iść do chirurga

Do góry