reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

dzieki dziewczyny, te zmiany pogody chyba na mnie dzialaja...

Iza - już rzumiem, najważniejsze ze Martyna nie protestuje :)

Krolcia - heheh ja tez sobie to codziennie obiecuje:) Wczoraj o 24 stwierdzilam koniec ide spać... to jeszcze na stojaco do 1:30 ogladalam oh karol w TV :p
dzisiaj mam jeszcze troche pracy ale licze ze do 1 się położę:p

reklama
Witam dziewczynki...dłuuugo mnie nie było ale regularnie Was podczytuje jedynie weny brak zeby cos skrobnac:zawstydzona/y:

U nas wszystko ok..Kaja poszla do zerówki pierwszy raz do przedszkola a wiec na głeboką wode ale zniosla to super,w sumie w ogole sie o nia nie martwilam odważna kontaktowa z niej dziewczynka..bardziej martwilam sie o siebie hehe ale tez to dzielnie znioslam:-p

Tymek 4 klasa a wiec zaczeło sie...póki co podobaja mu sie nowe przedmioty..lubi sie uczyc mam nadzieje ze tak zostanie hehe..oprócz szkoly oczywiscie treningi jego wielkaa milosc pilka nozna:-)

Co do tycia w ciazy z Tymkiem +15 z Kaja +10 ..z Kaja do 5 miesiaca w ogole nie przybieralam na wadze ,brzuch ok 6 miesiaca mi wystrzelil tak w ogole nie bylo widac ze w ciazy jestem co mnie irytowalo bo chcialam sie chwalic brzuszkiem jak najszybciej.Tez moglabym chodzic w ciazy z Kaja czulam sie rewelacyjnie biegalam do końca..obie ciaze bez mdlosci itp.Rodzic tez bym mogla bo ja po woch CC :-p

Wy o spaniu a ja już od 30 minut w pracy:-)
Sali witamy po przerwie specjalnie nie było co nadrabiać bo ruch był niewielki.
Co do chorób to mnie przez to lato gardło męczył i to tak ze szok. Teraz biorę szczepionkę doustna i mam nadzieję że podziała. Dobra spadam pracować. Cmok

Heloo!

Aga zdrowka i ja zycze...jak dzisiaj??

Kawe spijam,starsze juz w szkole a mlodsze pozniej idzie.

Iza u nas tez tak robia w 1 i w 4 klasach ale przed 1 wrzesnia....
A ja tam spac nie musze :-p chodze pozno i wstaje czesto gesto z M o 4.20 ;-) piec godzin snu u mnie starcza...

Poza tym od piatku mega bol glowy mam...dzisiaj plecy po nocy ledwo co udalo mi sie z rykiem umyc glowe :-( czlowiek sie sypie,nie ma zartow :no:!!!!!!!!!!!

U nas jutro zebranie,bede sie dwoic hehe i reszte kasy wyssaja :no: juz mi sie odechcewa!!!!!!!!!!

Sali - dzielna mama z Ciebie ;)

Mucha - a jaka szczepionke bierzesz ?

Kasiula - ja to samo klade sie zazwyczaj kolo 1 kolo 2-3 dadu sie budzi a wstaja ok 5:30 wiec potem tylko leże :p o spaniu moge zapomnieć hehe

dzisiaj ciut lepiej, ale gardlo łapie, i nos zapchany.

My po zebraniu, 100 strzeliła dodatkowo... 4 latki i ksiazki juz maja do pracy, ciekawe co dalej bedzie.

Orientujecie sie może gdzie poza deichmanem są buty rozmiar 42/43 ? Damskie oczywiście... czasami ustrzelilam lasockiego w CCC ale już od dluggiego czasu pytam i nic nie ma ... kilka razy na lat w lumpiku znalazlam nowe buty, ale na jesień nic nie mam ...

mucha - dla dorosłych jest jakas inna dawka ? Adas ja mial w wieku ok roczku 3 razy po 10 dni ...
muszę skoczyć do tk zobaczyc (dzieki za info)

Iza - a nie ma szafek w szkole by część dobytku tam zostawić ??

Agnieszka.... szafkę opłacam od I klasy, ale zostawianie książek nie zawsze jest dobre bo jak lekcje odrobić. Oczywiście nie zawsze jest cos zadane, ale skleroza będzie większa i wiem, że zapomni zabrać jak będzie potrzeba. Mówiłam też, aby zostawiła plecak w szafce a brała tylko to co na dana lekcje potrzebne. Też niewypał, bo przerwy 5 minutowe i czasu zabranie na "ważniejsze" sprawy :-D

reklama
Hej!

Witam sie z kawa :-)...dzieci od 7.15 juz w szkole takze chwilo trwaj :-p

Aga tez mysle ze TK ;-)

O plecakach dzieci to ja juz nic nie mowie :no::wściekła/y:

Karolaaaaa haloooo......gdzie sie podziewasz???

Do góry