reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam

Umieeeeram!
Wczoraj z rana było już całkiem nieźle ale wieczorem mnie zwaliło z nóg. Prochy w maksymalnej dawce. Termofor z wrzątkiem niemal non stop na plecach a i tak booooli buuu. W poniedziałek dzwonię na manualną. Mam nadzieję, że szybki termin się znajdzie:baffled:. W końcu płacę za to:crazy:. Bo oczywiście to co jest skuteczne to nfz nie refunduje

Miłego działkowania się dziewczyny!

Aga ale dzień! Chyba pecha na resztę roku, żeś wykorzystała!

reklama
Hej!

Wrocilismy cali i zdrowi ;-) pogoda dopisala :-) teraz czekam do czwartku i znowu uciekam korzystac z tropików :-p

Karola ałaaaaaaaa mnie boli jak czytam a co dopiero Ty :-( wspolczuje i zdrowka...a jak dzisiaj??

Aga jak tam kuleczkowo ;-)??

super pogoda dopisala, dzieciaki szalaly a ja sie obrzarlam ponad stan :p tyle pysznosci było :)
musicie wpasc do mnie, moze forumowe spotkano na dzialce ??

Hejka

Zaczynam wracać do żywych. :tak:
Wczoraj miałam pierwszą rehabilitację i i już odczuwalna jest poprawa. Nadal biorę garść leków:baffled: ale już zdecydowanie sprawniej chodzę i w ogóle ruszam się. Zaczynam ogarniać syf jaki dzieci narobiły przez te kilka dni. Zabawki walają się w każdym kacie dosłownie. Ze środka pozbierali ale, żeby zgarnąć tak do końca.... No i w ogóle...podłogi nie ruszone kilka dni. Wobec wiecznie przynoszonej w butach przez dzieci piaskownicy plus pies i jej sierść. ... Mieszkanie woła o pomstę do nieba.

A z mieszkaniem to sobie jeszcze poczekamy...procedury wszystkie lecą przez Poznań(przez to, ze m tam podlega pracując w Śremie) i to trwa i trwa i trwa. Wiem już na pewno, ze nie będzie mieszkania które było u mnie numerem 1. Szkoda. Ale jest też inne fajne i to juz sobie babeczka w wamie odhaczyła jako dla nas więc mam nadzieję, ze tego już nikt nie sprzątnie. Całość moze niestety potrwać jeszcze około 2 miesięcy. Mam nadzieję, ze zdążymy ze wszystkim przed rokiem szkolnym.

Spijam kawkę i idę się szykować do przedszkola. Dziś u Daniela dzień mamy:tak::happy2:

Udanego smażenia się na działeczkach!!!;-)

Witam cieplutko, kocham taka pogodę... Po szkole córci od razu na rowery wskakujemy :)

Krolcia w jakiej dzielnicy możesz mieszkać?

Hejka

Zaczynam się poruszać jak normalny człowiek, nie zgięta już w pół nie z zacisnietymi zębami z bólu więc idzie ku lepszemu.

Dla odmiany udoopiona przez Daniela:wściekła/y:. Zadzwonili dziś z przedszkola, że Daniel obsypany w czerwone plamki, że mam go odebrać. Okazało się, że panuje w tej chwili w przedszkolu rumień zakaźny, no i mały złapał. Tydzień w domu ma przesiedzieć. Znaczy wychodzić możemy itd ale od przedszkola ma mieć wolne. Jedwabiście normalnie:wściekła/y:! Nic tylko czekać mi pozostało jak starszy z kropkami wróci! Nasz doktorek śmiał się, że połowa dzieciarni w Osielsku z tym czymś się buja! Najgorzej kurcze, że w związku z młodym muszę zrezygnować z kolejnych zabiegów rehabilitacyjnych póki co.:-( Tydzień leczenia w doopie no:-(

Wczoraj byliśmy też u kontroli laryngologicznej z Danielem. Ucho lewe wzorcowe, prawe jeszcze nie do końca ok. Dostaliśmy leki i za 2 tygodnie ponowna wizyta.

Iza ja w Osielsku mieszkam i przenosiny zostają tutaj, 3 bloki dalej:-D:tak:

reklama
Do góry