reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

No widzę ze jakieś konkrety się pojawiają. Dalej dziewczyny kto jeszcze chętny i w jakiej konfiguracji? Ja dzialeczke tez juz częściowo wysprzatalam i odchwaszczylam ale jeszcze tyle pracy mam ze szok

reklama
ja dzisiaj 2 dzien orki , rece mnie bola , ale 90% gotowe, teraz dopieszczam ...

czy macie/znacie/[polecacie kogos kto robi solidne altanki ogrodowe i nie dziera za wiele ?? :)
rok temu dalam 750zl za "metalowa" marketowa i po tygodniu wywalilam bo sie zawalila w deszczu, kupilam parasol tory %$#@ mnie i tez nadaje sie do wywalenia :/ nie chce kolejnego badziewnego bubla tylko cos solidnego.

Witam

Mieliśmy spędzić weekend na działce ale dooooopa:confused2:. Pogoda nie pozwoliła. Za chłodno, żeby na noc zostać.

Zaliczyliśmy sobie dzisiaj rodzinnie basen. Fajnie było bo pusto niemalże! 3 osoby oprócz nas! Wypróbowaliśmy rodzinną szatnie sobie he he. Tak to ja mogę chodzić nawet sama. Jest tam pomieszczenie zamykane którego brakuje w damskiej szatni. Dzięki temu mogę się zamknąć z Danielem i on sobie może robić swoje fochy:crazy: a ja się spokojnie mogę przebrać bez strachu, że mi dziecko zaraz puści się samo w długą!

Teraz robimy sobie kino domowe. Odpaliliśmy projektor i oglądamy shreka na ścianie he he

Ciekawe jaka jutro pogoda będzie. Czy pozwoli nam jakoś efektywnie spędzić czas. Może zoo sobie zaliczymy... Musimy się sobą nacieszyć. W niedzielę m wyjeżdża do pracy a w czwartek startują na poligon wiec nie będziemy się widzieć cały miesiąc.:-(

Aaaa kilka dni temu przypadkowe spotkanie miałyśmy z Arabellą:-). Musiałam mieć nieeezłą minę:-D ha ha ha. Wiecie, podchodzi do mnie jakaś kobieta, pyta się czy to jest Daniel wskazując na moje dziecko- taaak odpowiadam:eek: a za chwile a Ty jesteś Karolina? Ależ musiałam mieć wyraz twarzy:errr::errr::errr:, na pewno jedwabisty:-D! A tu Arabella się przedstawia, że to ona ha ha ha. no nieźle:-D:-D:-D

szatnia rodzinna super sprawa :)

zycze udanego jutra , miesiac dlugo ale zleci !!!!

ja mimo zimna dzialkuje w dzien bo roboty jakby coraz wiecej... wymyslilam sobie mini remont piwnicy , malowanie wszelkich drewnianych rzeczy na zew... i wymiane plotu ... czywiscie robic bede sama wiec mi troche zleci ....

ma moze ktoras ochote wystapić w programie kulinarnym w poniedziale ??
umiejetnosci kucharskie nie sa wymagane hehe bedzie krecona scenka z naui gotowania :p

Witam

No i zamiast zoolandii zaliczyliśmy pierwsze rodzinnie kino:tak:. Daniel pierwszy raz był w kinie i nieźle dał radę:-)! W sumie gdyby nie 20-o minutowe reklamy przez samą bajką:dry: to by wytrzymał całą bajkę. Mamy teraz wiedzę przynajmniej, ze jeśli chcielibyśmy w najbliższym czasie znowu pójść całą familiją to na salę trzeba wejść jakieś 15-20 minut później, żeby nie siedzieć na tych reklamach. Tylko czy się wybierzemy.... oto jest pytanie, bo mimo zniżki na bilecie rodzinnym(wszyscy ulgowy) to razem z popcornem i sokiem dla dzieci pękło 110 zł:szok:!!!!!!!!!!!! Masakra:baffled:!!!!!!!!!!! 1,5 godziny atrakcji!!!!!!!!!!!
Na jutro przewidujemy najtańszą formę spędzenia czasu razem. Czyli spacer po okolicach, jak pogoda pozwoli.:tak:

Aga fajnie tak podłubać na działce. Gdyby nasza była nieco bliżej też bym pewnie podjeżdżała podłubać w ziemi, bo bardzo to lubię ale jak pomyślę, że musiałabym tułać się w korkach w tę i z powrotem to się odechciewa.:no:

Krolcia - wypadzik fajny ale kosztowny ... wurzajace to
Gdzie macie dzialke ??
ja dzisiaj runde po marketach walnelam, dokupilam taki zestaw drewniany stolik, lawka i dwa krzesla, do tego farby, bejce i płotki heheh tyralismy do 20 z bratem i jego dziewczyna, dzieci u babci zostały :) a roboty jeszcze na tydzien... z dnia na dzien wymyslam coraz wiecej :p
mam nadzieje ze do weekendu sie wyrobie :)

reklama
Krolcia , mojsze rejony :) hehe wcale nie tak daleko macie:)

zimno strasznie brrr a jutro ma byc piknik na wyspie mlynskiej :D

bylam dzisiaj na nagraniu w "kuchni agaty" ale bylo suuuuper :) pojadlam, nauczylam sie i szczerzyłam do kamery :D:D hehe
ciekawa przygoda:)

Do góry