reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Karola super :-)

Olka tez by mi ciezko bylo :/ a gdzie pracujesz,czym sie zajmujesz??

Juz prawie wakacja jupiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

Ja mam dola...od dluzszego czasu juz ale od tyg.to tak do dupy...wyje,myslami gdzie indziej :-( psa musze uspic :-:)szok: ide dzisiaj kolo 10 nie wiem czy dam rade,kwestia tez tego czy mozna ja zostawic...

reklama
Hej.
Kasiulka ło matko nie zazdroszczę. Trzymaj się i pomyśl że piesek przestanie cierpieć. Niestety tak to jest ze człowiek się tak przywiązuje do zwierząt ze są to nasi przyjaciele i członkowie rodziny. Przytulam
Powrotu do pracy nie zazdroszczę. Ale Olka z doświadczenia powiem tobie ze to ma więcej plusów niż minusów.
Karola jak tam już jesteście na nowym?
U mnie totalna porażka długiego weekendu. Wyobraźcie sobie ze od piątku leżę w łóżku z mega anginą i wysoką gorączka :-(
Pozdrawiam wszystkich

Mialo byc lepiej bo nie patrze jak sie meczy i co???...chodze i wyje bo jej nie ma i pusto w domu :-(ciezko bedzie sie przyzwyczaic...

Aga,Mat pyta ciagle kiedy po nia pojdziemy do Pani i czemu ja zostawilam a Wiki roznie jak nie mysli to ok a tak placze...wczoraj pojechalismy na dzialke wracajac do domu ja wybuchlam placzem wchodzac do windy a Wika wchodzac do domu...troche czasu minie :-(

Kasiulka wszyscy potrzebujecie czasu żeby się z tą stratą uporać.
Ja tak z innej beczki. Gdzie i kiedy na wakacje się wybieracie? Izka w góry jak co roku? Kasiulka zaczyna się na działce? A reszta? My mamy urlop na przełomie lipca i sierpnia. Jedziemy nad morze do jakiejś totalnej wioski koło Międzyzdrojów. Pewnie weekendy spędzimy na działce i tak wakacje zleca.

Kasiula przytulam Cię mocno !! Uwielbiam psy ale nie wiem czy kiedyś będę miała jakiegoś szczekającego czworonoga :-(

My jutro startujemy nad morze, ciekawe jak to będzie Weronika z gilem do pasa a ja z okropnym bólem gardła !!

reklama
Kasiula - tule ... półczuje, a może by uzupelnicpustke szczeniakiem ? Dzieci by sie pozbierały i może byłoby Wam łatwiej ?

My waazcje na dzialce , chyba ze jakis spontan wypali. M nie urlopuje od lat wiec jezdze sama , zazwczyczaj nieplanowane wypady :) wszystko od kasy zalezy :)

Olka - zdrowka dla Was !!! Jodek Was wyleczy :p

Do góry