reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Karola super :-)

Olka tez by mi ciezko bylo :/ a gdzie pracujesz,czym sie zajmujesz??

Juz prawie wakacja jupiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

Ja mam dola...od dluzszego czasu juz ale od tyg.to tak do dupy...wyje,myslami gdzie indziej :-( psa musze uspic :-:)szok: ide dzisiaj kolo 10 nie wiem czy dam rade,kwestia tez tego czy mozna ja zostawic...

reklama
Hej.
Kasiulka ło matko nie zazdroszczę. Trzymaj się i pomyśl że piesek przestanie cierpieć. Niestety tak to jest ze człowiek się tak przywiązuje do zwierząt ze są to nasi przyjaciele i członkowie rodziny. Przytulam
Powrotu do pracy nie zazdroszczę. Ale Olka z doświadczenia powiem tobie ze to ma więcej plusów niż minusów.
Karola jak tam już jesteście na nowym?
U mnie totalna porażka długiego weekendu. Wyobraźcie sobie ze od piątku leżę w łóżku z mega anginą i wysoką gorączka :-(
Pozdrawiam wszystkich

Mialo byc lepiej bo nie patrze jak sie meczy i co???...chodze i wyje bo jej nie ma i pusto w domu :-(ciezko bedzie sie przyzwyczaic...

Aga,Mat pyta ciagle kiedy po nia pojdziemy do Pani i czemu ja zostawilam a Wiki roznie jak nie mysli to ok a tak placze...wczoraj pojechalismy na dzialke wracajac do domu ja wybuchlam placzem wchodzac do windy a Wika wchodzac do domu...troche czasu minie :-(

Kasiulka wszyscy potrzebujecie czasu żeby się z tą stratą uporać.
Ja tak z innej beczki. Gdzie i kiedy na wakacje się wybieracie? Izka w góry jak co roku? Kasiulka zaczyna się na działce? A reszta? My mamy urlop na przełomie lipca i sierpnia. Jedziemy nad morze do jakiejś totalnej wioski koło Międzyzdrojów. Pewnie weekendy spędzimy na działce i tak wakacje zleca.

Kasiula przytulam Cię mocno !! Uwielbiam psy ale nie wiem czy kiedyś będę miała jakiegoś szczekającego czworonoga :-(

My jutro startujemy nad morze, ciekawe jak to będzie Weronika z gilem do pasa a ja z okropnym bólem gardła !!

reklama
Kasiula - tule ... półczuje, a może by uzupelnicpustke szczeniakiem ? Dzieci by sie pozbierały i może byłoby Wam łatwiej ?

My waazcje na dzialce , chyba ze jakis spontan wypali. M nie urlopuje od lat wiec jezdze sama , zazwczyczaj nieplanowane wypady :) wszystko od kasy zalezy :)

Olka - zdrowka dla Was !!! Jodek Was wyleczy :p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry