reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ziiimno. Strasznie nieprzyjemnie brrrrrrr:baffled: Gorącej herbaty sobie zrobiłam, bo mnie jakoś telepie..:baffled:

Aga ale biorąc pod uwagę np wypady w tygodniu to korki by mnie do cholery jasnej doprowadziły:-D Medialna kobieto nam się robisz!:tak:

reklama
Hej
Kto zamawiał taką pogodę?
Zmokłam jak kura odstawiając dzieci do przedszkola.

Dziewczyny możecie polecić jakiegoś fajnego fryzjera dla dziecka? Co by umiał zrobić profesjonalnie ale i szybko, bo wiadomo jak to dzieciak, doopska na miejscu nie utrzyma za długo:-D. Chciałabym dla Daniela fajna fryzurkę z dłuższych włosów. Mateusz to pod kosiarę idzie:-D:tak: ale Danielowi ładniej w dłuższych włosach.

Hej!

Chcialam pytac o to samo...kto pogoda zamawial :-p ??!!

My spakowani na torbach siedzimy,deszcze odstraszamy i slonca szukamy hehe...a Wiki jechala na 8-mą do filharmonii i potem festyn na Starym,wracaja o 14stej mam nadzieje ze sie troche wypogodzi.
Mat dostal sie do zerowki :-)

Karola nie pomoge z fryzurą...

Zycze milego weekendu :-)

No dobre pytanie kto chciał deszcz? Ja też już nogami przebierać bo chce z chłopakami na działkę jechać. Ostatnio w długi weekend przymrozki mnie wystraszył i nie nocowalam. A teraz pada! Z g fryzjerm nie pomogę bo ja na krótko ścina. Moi mają takie gęste włosy ze szok. Pozdrawiam

Halooo :-p melduje zem wrocila :tak: co tu taka cisza???

Ale pogoda sie zrobila niech to wrrrrr....i nie zapowiada sie chyba jak narazie na poprawe...

Hejka
Pogoda nie nastraja nie ma co.

A ja z bólami od wczoraj. Plecy zaczynają się odzywać:baffled:. Jadę już na prochach. Może odpuści choć trochę w przeciągu kilku dni:-(. Mam nadzieję, że będzie lepiej aczkolwiek czarne myśli są:-(, że będzie atak rwy. Minęło już 11 miesięcy od ostatniego ataku więc w sumie mogę się spodziewać... Ostatnie dwa ataki były właśnie z roczną przerwą. Mam już w pogotowiu telefon zapisany do kręgarza w klinice bólu. Rany...głupio tak. Człowiek jak na bombie siedzi. Co gorsza teraz jestem sama z dzieciakami. W razie potrzeby m nawet nie będzie mógł wziąć opieki czy wolnego. Z poligonu go nie puszczą.:no: Także jakoś muszę dopękać choć do końca miesiąca.:tak:

No i zła jestem. Już tyle czasu czekamy a odpowiedzi w sprawie mieszkania nie ma...buuuuu

pogoda do dupy, ale pierwsza noc na dzialce w weekend zaliczylam z dzieciami :) grzejnik odpalony i bylo baaardzo fajnie:) najbliższy weekend tez zostaniemy :) W niedziele ma yc fajna pogda wiec licze ze "mamusiowe" spotanie wypali, jesli macie ochote przybyc ZAPRASZAM !!! adres wysle na priv jaby co :)

krolcia - Adasia scinam sama albo znajoma przy okazji ścinania Piotra dopada Adasia:D

te scenki eda wykozystane w programie kulinarnym ktory bedzie wyemitowany w sierpniu na TVP. Dam znac hehe

wsciekla bylam jak nie wiem, pomalowalam drewniany plot i w nocy wszystko zmyło ja przyjechałam na dziale załamałam sie ;( siedziałam do 23 i malowałam jeszcze raz... ehhh za co sie w weekend nie zabrałam to sie sypało, a zwieńczeniem nieszczęść byl dzisiejszy dzien ... Dadu wywalił dziobem o plyti rozcial sobie dziala , krew sie lala ... do tego ida zeby :/ i jeszcze odkładając młodego na ziemie wypadł mi z ieszeni tel i cala szyba potrzaskała mi w drobny mak ...

jedyne co mi sie udało to zalatwic lodówkę zapasowa na działeczkę ;) możemy imprezować hehe :)

reklama
Helooo :-)

Ałaaa Aga to musialo bolec :-(

Wika rano na wycieczke pojechala wraca po 15stej potem wyjazd na dzialke :-p
Trzymac kciuki za pogoda &&&...

Milego!!!!!!!

Do góry