reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ziiimno. Strasznie nieprzyjemnie brrrrrrr:baffled: Gorącej herbaty sobie zrobiłam, bo mnie jakoś telepie..:baffled:

Aga ale biorąc pod uwagę np wypady w tygodniu to korki by mnie do cholery jasnej doprowadziły:-D Medialna kobieto nam się robisz!:tak:

reklama
Hej
Kto zamawiał taką pogodę?
Zmokłam jak kura odstawiając dzieci do przedszkola.

Dziewczyny możecie polecić jakiegoś fajnego fryzjera dla dziecka? Co by umiał zrobić profesjonalnie ale i szybko, bo wiadomo jak to dzieciak, doopska na miejscu nie utrzyma za długo:-D. Chciałabym dla Daniela fajna fryzurkę z dłuższych włosów. Mateusz to pod kosiarę idzie:-D:tak: ale Danielowi ładniej w dłuższych włosach.

Hej!

Chcialam pytac o to samo...kto pogoda zamawial :-p ??!!

My spakowani na torbach siedzimy,deszcze odstraszamy i slonca szukamy hehe...a Wiki jechala na 8-mą do filharmonii i potem festyn na Starym,wracaja o 14stej mam nadzieje ze sie troche wypogodzi.
Mat dostal sie do zerowki :-)

Karola nie pomoge z fryzurą...

Zycze milego weekendu :-)

No dobre pytanie kto chciał deszcz? Ja też już nogami przebierać bo chce z chłopakami na działkę jechać. Ostatnio w długi weekend przymrozki mnie wystraszył i nie nocowalam. A teraz pada! Z g fryzjerm nie pomogę bo ja na krótko ścina. Moi mają takie gęste włosy ze szok. Pozdrawiam

Halooo :-p melduje zem wrocila :tak: co tu taka cisza???

Ale pogoda sie zrobila niech to wrrrrr....i nie zapowiada sie chyba jak narazie na poprawe...

Hejka
Pogoda nie nastraja nie ma co.

A ja z bólami od wczoraj. Plecy zaczynają się odzywać:baffled:. Jadę już na prochach. Może odpuści choć trochę w przeciągu kilku dni:-(. Mam nadzieję, że będzie lepiej aczkolwiek czarne myśli są:-(, że będzie atak rwy. Minęło już 11 miesięcy od ostatniego ataku więc w sumie mogę się spodziewać... Ostatnie dwa ataki były właśnie z roczną przerwą. Mam już w pogotowiu telefon zapisany do kręgarza w klinice bólu. Rany...głupio tak. Człowiek jak na bombie siedzi. Co gorsza teraz jestem sama z dzieciakami. W razie potrzeby m nawet nie będzie mógł wziąć opieki czy wolnego. Z poligonu go nie puszczą.:no: Także jakoś muszę dopękać choć do końca miesiąca.:tak:

No i zła jestem. Już tyle czasu czekamy a odpowiedzi w sprawie mieszkania nie ma...buuuuu

pogoda do dupy, ale pierwsza noc na dzialce w weekend zaliczylam z dzieciami :) grzejnik odpalony i bylo baaardzo fajnie:) najbliższy weekend tez zostaniemy :) W niedziele ma yc fajna pogda wiec licze ze "mamusiowe" spotanie wypali, jesli macie ochote przybyc ZAPRASZAM !!! adres wysle na priv jaby co :)

krolcia - Adasia scinam sama albo znajoma przy okazji ścinania Piotra dopada Adasia:D

te scenki eda wykozystane w programie kulinarnym ktory bedzie wyemitowany w sierpniu na TVP. Dam znac hehe

wsciekla bylam jak nie wiem, pomalowalam drewniany plot i w nocy wszystko zmyło ja przyjechałam na dziale załamałam sie ;( siedziałam do 23 i malowałam jeszcze raz... ehhh za co sie w weekend nie zabrałam to sie sypało, a zwieńczeniem nieszczęść byl dzisiejszy dzien ... Dadu wywalił dziobem o plyti rozcial sobie dziala , krew sie lala ... do tego ida zeby :/ i jeszcze odkładając młodego na ziemie wypadł mi z ieszeni tel i cala szyba potrzaskała mi w drobny mak ...

jedyne co mi sie udało to zalatwic lodówkę zapasowa na działeczkę ;) możemy imprezować hehe :)

reklama
Helooo :-)

Ałaaa Aga to musialo bolec :-(

Wika rano na wycieczke pojechala wraca po 15stej potem wyjazd na dzialke :-p
Trzymac kciuki za pogoda &&&...

Milego!!!!!!!

Do góry