reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam

Umieeeeram!
Wczoraj z rana było już całkiem nieźle ale wieczorem mnie zwaliło z nóg. Prochy w maksymalnej dawce. Termofor z wrzątkiem niemal non stop na plecach a i tak booooli buuu. W poniedziałek dzwonię na manualną. Mam nadzieję, że szybki termin się znajdzie:baffled:. W końcu płacę za to:crazy:. Bo oczywiście to co jest skuteczne to nfz nie refunduje

Miłego działkowania się dziewczyny!

Aga ale dzień! Chyba pecha na resztę roku, żeś wykorzystała!

reklama
Hej!

Wrocilismy cali i zdrowi ;-) pogoda dopisala :-) teraz czekam do czwartku i znowu uciekam korzystac z tropików :-p

Karola ałaaaaaaaa mnie boli jak czytam a co dopiero Ty :-( wspolczuje i zdrowka...a jak dzisiaj??

Aga jak tam kuleczkowo ;-)??

super pogoda dopisala, dzieciaki szalaly a ja sie obrzarlam ponad stan :p tyle pysznosci było :)
musicie wpasc do mnie, moze forumowe spotkano na dzialce ??

Hejka

Zaczynam wracać do żywych. :tak:
Wczoraj miałam pierwszą rehabilitację i i już odczuwalna jest poprawa. Nadal biorę garść leków:baffled: ale już zdecydowanie sprawniej chodzę i w ogóle ruszam się. Zaczynam ogarniać syf jaki dzieci narobiły przez te kilka dni. Zabawki walają się w każdym kacie dosłownie. Ze środka pozbierali ale, żeby zgarnąć tak do końca.... No i w ogóle...podłogi nie ruszone kilka dni. Wobec wiecznie przynoszonej w butach przez dzieci piaskownicy plus pies i jej sierść. ... Mieszkanie woła o pomstę do nieba.

A z mieszkaniem to sobie jeszcze poczekamy...procedury wszystkie lecą przez Poznań(przez to, ze m tam podlega pracując w Śremie) i to trwa i trwa i trwa. Wiem już na pewno, ze nie będzie mieszkania które było u mnie numerem 1. Szkoda. Ale jest też inne fajne i to juz sobie babeczka w wamie odhaczyła jako dla nas więc mam nadzieję, ze tego już nikt nie sprzątnie. Całość moze niestety potrwać jeszcze około 2 miesięcy. Mam nadzieję, ze zdążymy ze wszystkim przed rokiem szkolnym.

Spijam kawkę i idę się szykować do przedszkola. Dziś u Daniela dzień mamy:tak::happy2:

Udanego smażenia się na działeczkach!!!;-)

Witam cieplutko, kocham taka pogodę... Po szkole córci od razu na rowery wskakujemy :)

Krolcia w jakiej dzielnicy możesz mieszkać?

Hejka

Zaczynam się poruszać jak normalny człowiek, nie zgięta już w pół nie z zacisnietymi zębami z bólu więc idzie ku lepszemu.

Dla odmiany udoopiona przez Daniela:wściekła/y:. Zadzwonili dziś z przedszkola, że Daniel obsypany w czerwone plamki, że mam go odebrać. Okazało się, że panuje w tej chwili w przedszkolu rumień zakaźny, no i mały złapał. Tydzień w domu ma przesiedzieć. Znaczy wychodzić możemy itd ale od przedszkola ma mieć wolne. Jedwabiście normalnie:wściekła/y:! Nic tylko czekać mi pozostało jak starszy z kropkami wróci! Nasz doktorek śmiał się, że połowa dzieciarni w Osielsku z tym czymś się buja! Najgorzej kurcze, że w związku z młodym muszę zrezygnować z kolejnych zabiegów rehabilitacyjnych póki co.:-( Tydzień leczenia w doopie no:-(

Wczoraj byliśmy też u kontroli laryngologicznej z Danielem. Ucho lewe wzorcowe, prawe jeszcze nie do końca ok. Dostaliśmy leki i za 2 tygodnie ponowna wizyta.

Iza ja w Osielsku mieszkam i przenosiny zostają tutaj, 3 bloki dalej:-D:tak:

reklama
Do góry