reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Sloneczko za oknem :-p a i tak mi sie dooopy nie chce ruszyc,wczoraj znowu zabalowalam :-pa ze jestem sama bo M na remoncie a dzieci wziela szwagierka na pochod z okazji Trzech Kroli,beda dopiero po obiedzie wiec nawet do kuchni nie wchodze :-p

Zdechla nam dzisiaj nasza chomiczka :-(i tak przezyla chyba wszystkie dzungary,zyja dobre 2 lata a ta ponad 3,5roku :szok: ryk wielki :-( ale z rana pojedziemy po mlodziutkie i bedzie git ;-)

reklama
Witam

Pogoda się robi lepsza i oby tak było!

Kasia to naprawdę Ci pożyła! Nieźle:szok::tak:! Współczuję jednak utraty zwierzaczka. Jak mały by nie był zawsze boli.

Jeśli pogoda się utrzymam to chciałabym z dzieciakami w końcu wyjść się przewietrzyć.
Zaraz zabieram się za organizację obiadu.

A ja poszlam po dzieci i tak mi jakos zimno bylo,jak wrocilismy to pod koc wskoczylam i dwie godziny "spalam"..chyba mnie cos bierze :-( nafaszerowalam sie tabl.ale za duzo nie mialam czekam az M wroci to przywiezie zapas.

Kasiula - zdrowka !!!!
szkoda chomika, ale faktycznie pożyła długo:)

ja dzisiaj w domku caly dzien ale pracowicie, posprzatalam dekoracje swiateczne, sprzatnelam salon kuchnie i lazienke :) poprasowalam walnelam dwa obiadki na dzis i na jutro i jeszcze kawe z sąsiadka zaliczylam :)

Hej!

Ja cos czuje ze to oskrzela :-( zle mi sie odychalo pol nocy i suchy kaszel mnie meczy ale sie nie daje!

Aga daj troche powera!!!!!!!!!!!!!!!

Chomica nowa juz jest w domu :-) sklep na Ugorach polecam,ceny maja bez porownania :tak:;-).

u mnie na porządki działa nuda:p jak nie mam co robic to szukam czegos do zrobienia heheh..... ja raczej mam bajzel w domu bo mnie nigdy nie ma, a jak wracam to wieczorem i mi sie nie chce... a jak nie wychodzę z domu to bym padla z nudów :p

Hej Dziewczyny!!!

SZCZESCIA ZDROWIA W NOWYM ROKU!!

My walczymy z anginą u Kai;/;/
Od niedzieli goraczkowała ,wczoraj zamowilam wizyte domowa...okazało sie ze to poczatki anginy ,zapisałą anty w razie wu i mialam obserwowac...wczoraj dałam jej pierwsza dawke bo było coraz gorzej do polnocy z temp walczyłysmy...strasznie chrapie jakby jej katar zalegał a najgorsze ze w dzien nic jej nie leci nie smarcze hmmm ...oj dawno taka chora nie była;/ anty miala ostatnio w czerwcu na oskrzela ale wtedy inaczej przechodzila...teraz taka bidulka tylko lezy ,na szczescie ma apetyt i humor;))

A propo musze choinke dzisiaj rozebrac...zawsze do koledy trzymamy a ze była wczoraj a nie przyjelismy to czas zeby powedrowała do piwnicy;)
Kasiula Ty wiesz??dzisiaj Cie widze w przychodni!!

Hej!

Jak w nocy dalam rade to znaczy ze bede zyc...odkleja mi sie wszystko,fujjjj :no:

Ciocia bardzoooo mocno tuli Kajusie,niestety tym razem na odleglosc :-( i zyczy szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!

Do lekarza nie pojde bo nie mam ubezpieczenia nieeeeeee!!!!!!!!!

Witam po weekendowo;-)

Pogoda się poprawiła czyż nie!:-)

Jak tam chorujący? Jak zdrówko? Kasia? Sali jak młoda?

Dziewczyny jak i kiedy załatwia się szkołę? Czy przedszkole informuje placówkę, ze takie i takie dziecko do nich przejdzie? I jak to jest kiedy meldunek czyli rejon szkoły jest gdzie indziej a do szkoły chcę dać dziecko gdzie indziej. Czy to nie teraz w styczniu powinnam to zgłosić? Bo my mamy meldunek w fordonie, a jesteśmy tu w Osielsku....

reklama
Hej!

W koncu sie "ktos" odezwal :tak:

Karola hej,hej :-) dzieki,jakos powoli do przodu,oslabiona jestem jeszcze ale nie jest zle ;-) mam zamiar dzisiaj wyjsc,mam nadzieje ze mnie powietrze po tygodniu nie zabije :szok:...

Z tego co slyszalam to ponoc nie ma juz rejonizacji ale nie wiem,glowy obicac nie dam...za duzo nie pomoge bo moje dzieci nie chodzily do przedszkola,prosto do szkoly.

Do góry