reklama
krolcia
Fanka BB :)
Aga he he he bo zakładasz jakieś takie wybrakowane kiecki i się dziwisz! A sweter hmmm może chodzi o tą czerwoną szmatkę, pelerynkę znaczy się he he he z tym futerkiem(też grube i kudłate jak sweter) z gronostaja wew kropki
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Nieee,nie moge z Was ...Aga postaraj sie dopytac,rozwin temat niech Adasko sie okresli po co krolewnie ten sweter haha...
krolcia
Jak rany! Dziewczyny jaki problem ze strojem na bal! Sobie dziecko umyśliło strój Lorda Vadera i teraz szukaj wiatru w polu! Znalazłam jeden taki mooocno dopasowany w jednej z wypożyczalni. Oczy dziecka i wyraz twarzy po przymiarce nie do opisania. Zarezerwowaliśmy. Głupio wyszło. Bo się okazało, że bal w przedszkolu już w przyszłą środę. Nie zdążyłabym nic kupić na all. Znaczy kupić bym zdążyła ale by nie doszło.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej hej!
Łoo Karola to Ci problem...
Ja od rana dzis buszuje,popralam,posprzatalam a teraz smigam na rynek...
Milego dnia :-)!!!!!!!!!
Łoo Karola to Ci problem...
Ja od rana dzis buszuje,popralam,posprzatalam a teraz smigam na rynek...
Milego dnia :-)!!!!!!!!!
AgnieszkaJ
hahahahah wariatki
dopytywałam wiele razy no sweter to sweter nic nie chce powiedzieć ale myśl Karoli jest dobra pewnie o to futro chodzi
a stój vadera to fakt nie lada wyzwanie
mamantka juz istnieje strona dla mam bydgoskich
http://www.mamywsieci.pl/
dopytywałam wiele razy no sweter to sweter nic nie chce powiedzieć ale myśl Karoli jest dobra pewnie o to futro chodzi
a stój vadera to fakt nie lada wyzwanie
mamantka juz istnieje strona dla mam bydgoskich
http://www.mamywsieci.pl/
Ostatnia edycja:
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Co to z pogooooda ...wstac z wyra sie nie chce a wczoraj zabalowalam i najchetniej zamknelabym sie w jakiejs puszce ...a jeszcze do babci na obiad wiec musze sie ruszyc...
krolcia
Witam
Pogoda do doopy faktycznie. Ciemno strasznie. Nie znoszę takiego czegoś. To już bym wolała mróz ale czyste niebo i słońce.
Pogoda do doopy faktycznie. Ciemno strasznie. Nie znoszę takiego czegoś. To już bym wolała mróz ale czyste niebo i słońce.
reklama
AgnieszkaJ
ja dzisiaj tez ospala po domu chodze, nawet nie chce mi sie wychodzić.... na obiad zrobilam pizze na szybko bo mi sie nic nie chciało :/
teraz drożdżówkę pieke
jedyne co dobre to w szafach ubrania poogarnialam i dwa prania zrobiłam... jutro prasowanko
teraz drożdżówkę pieke
jedyne co dobre to w szafach ubrania poogarnialam i dwa prania zrobiłam... jutro prasowanko