reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Cześć :-)

Zastanawiam się czy byłam tu już w tym roku???? Chyba nie, więc Lepszego Nowego, końskiego zdrowia, super pracy, ptasiego mleczka i gwiazdki z nieba wszystkim życzę!!!!

Kasiulka nie fajnie z ta pracą mężą, oby szybko coś znalazł! Koszmarne czasy! Gadać się nie chce na ten temat nawet!

Czas z roku na rok ucieka mi szybciej i nie wiem kiedy zleciały te 2 tygodnie stycznia :szok:

reklama
Karola super :-)!!!!!!!

Izka no zeby nie fb to bym sie zaczela martwic ;-)
Tak,tak czasy masakryczne,coraz gorzej,ciezki byl juz dla nas ten caly rok 2013 a ten nowy 2014 zaczal sie do dooopy :-(....

U mnie nie zaczął się źle, ale to tylko taki początek bo zeszłoroczne sprawy pozytywnie się w końcu ułożyły :-) jesli cały będzie jak te 2 tyg to cudnie. Ale nic nie jest wieczne i trzeba wrócić do rzeczywistości i w dodatku szarej :-p

Witam
No rzeczywistość szara....ech.:-(

Póki co biała:-D! I się cieszę, bo jest ładnie teraz! A dzieciaki to już nie wspomnę jaka radocha. Żeby tylko to się utrzymało teraz choć z tydzień, dwa. Jest na plusie...ale ma nadal dopadywać więc szansa jest.:tak:

Idę kawusię zrobić. Ktoś też?;-)

Kawkę dla mnie poproszę. ;-) witam wszystkich w nowym roku. Nie miałam kiedy wcześniej odpisać bo od 16 w sylwestra męczyła nas jelitowa także rok rozpoczął się z przymusem. Mam nadzieję że dalej będzie lepiej. Co do pracy to współczuję serdecznie braku i szukania. U mnie sytuacja stabilna, miałam chwilę zwątpienia ale akurat wtedy przeniosłem się na inne stanowisko i znów ki się zaczęło chcieć. Ok resztę odpiszę z domu bo muszę wracać do pracy.

Za kawkę podziękuje bo za wcześnie :) Zasiadam do drugiego śniadanka z herbatką !

Niby za oknem biało ale śnieg taki mokry i do tego założyłam nie dobre buty które maja taki poślizg, że umęczona od ślizgania wróciłam strasznie. Za chwile kolejne wyjście i w końcu trzeba zimowe kozaki z szafy wyjąć :tak:

Kawe i ja poprosze,a co tam raz nie zawsze :-):-p

I ja sie witam w ten bialy poranek ale faktycznie jest mokro i tak jakos szaro...
Szansa jest ze bedzie coraz lepiej i zimniej i sniegu wiecej,moze na ferie sie uda,zostaje nam poczekac...

Dzisiaj mam dzien olewajacy,doslownie :tak: w nocy zle spalam,zimno mi bylo jakos a teraz do tylu chodze,obiad mam,ogolnie nic dzisiaj nie robie o!

hello

jesli chdzi o szkle t wkurzajace jest ich "meldunkowe" podejście b od kilku lat nie ma obwiazku meldunku ... u nas tez jest rejonizacja akurat mi nie rbi b wlasnie ta szkole chce dla chlopakow ale koleżance zalezy na tej szkle i ma problem żeby sie dstac bo meldunek ma na bartodziejach ...
sąsiad mi ostatnio mowił ze u nich w teleplanie szukaja 50 osob do pracy.
Adaś dzisiaj zobaczyl snieg i zaczal krzyczec z radosci bo gwiazdor przyjdzie :D

Hejka

Aga ja im się w sumie nie dziwię. Szkoły dostają jakieś tam pieniądze(ochłapy pewnie w stosunku do potrzeb) biorąc pod uwagę ile dzieci z rejonu jest, bo przecież nikt doopy z Warszawy nie ruszy:dry:, żeby sprawdzić faktyczny stan ilości dzieci i szkoły się bronią przed dziećmi "z zewnątrz" po za tym jakby tak wszyscy chcieli np do jakieś dużo lepszej podstawówki i mieli by przyjąć każdego to gdzie oni upchali by te dzieci? Lekcje na dwie zmiany? Dla maluchów to nie wchodzi w grę przecież. Mimo wszystko trzeba jakoś kombinować i próbować jak ktoś bardzo musi.:tak:
Ja sobie np nie wyobrażam, że teraz miałabym wozić Mateusza do fordonu! Dlatego zabezpieczyłam go, bo przecież nie musiałam go meldować i czekać na ewentualną zgodę dyrektora czy przyjmie czy nie. A dyrektor ponoć straszny gbur więc miałabym obawy. Wieeeele niepochlebnych opinii o nim słyszałam.:no:

reklama
Hej!

U nas na jedna sale lekcyjna przypadaja dwie klasy i tak to wyglado Karola jak napisalas ze sa dwie zmiany bo jedni koncza o 11.30 to wtedy ci drudzy zaczynaja i na zmiane a we wrzesniu pierwszych klas bylo az do F :szok: z czego tylko jedna z poza rejonu i jakos bylo trzeba ich poupychac...

Ja wczoraj fryz zaliczony,wlosy zrobione takze i humor troche sie polepszyl,Sali dziekuje :***...a od rana znowu szara rzeczywistosc...

Ostatnia edycja:
Do góry