reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Sloneczko za oknem :-p a i tak mi sie dooopy nie chce ruszyc,wczoraj znowu zabalowalam :-pa ze jestem sama bo M na remoncie a dzieci wziela szwagierka na pochod z okazji Trzech Kroli,beda dopiero po obiedzie wiec nawet do kuchni nie wchodze :-p

Zdechla nam dzisiaj nasza chomiczka :-(i tak przezyla chyba wszystkie dzungary,zyja dobre 2 lata a ta ponad 3,5roku :szok: ryk wielki :-( ale z rana pojedziemy po mlodziutkie i bedzie git ;-)

reklama
Witam

Pogoda się robi lepsza i oby tak było!

Kasia to naprawdę Ci pożyła! Nieźle:szok::tak:! Współczuję jednak utraty zwierzaczka. Jak mały by nie był zawsze boli.

Jeśli pogoda się utrzymam to chciałabym z dzieciakami w końcu wyjść się przewietrzyć.
Zaraz zabieram się za organizację obiadu.

A ja poszlam po dzieci i tak mi jakos zimno bylo,jak wrocilismy to pod koc wskoczylam i dwie godziny "spalam"..chyba mnie cos bierze :-( nafaszerowalam sie tabl.ale za duzo nie mialam czekam az M wroci to przywiezie zapas.

Kasiula - zdrowka !!!!
szkoda chomika, ale faktycznie pożyła długo:)

ja dzisiaj w domku caly dzien ale pracowicie, posprzatalam dekoracje swiateczne, sprzatnelam salon kuchnie i lazienke :) poprasowalam walnelam dwa obiadki na dzis i na jutro i jeszcze kawe z sąsiadka zaliczylam :)

Hej!

Ja cos czuje ze to oskrzela :-( zle mi sie odychalo pol nocy i suchy kaszel mnie meczy ale sie nie daje!

Aga daj troche powera!!!!!!!!!!!!!!!

Chomica nowa juz jest w domu :-) sklep na Ugorach polecam,ceny maja bez porownania :tak:;-).

u mnie na porządki działa nuda:p jak nie mam co robic to szukam czegos do zrobienia heheh..... ja raczej mam bajzel w domu bo mnie nigdy nie ma, a jak wracam to wieczorem i mi sie nie chce... a jak nie wychodzę z domu to bym padla z nudów :p

Hej Dziewczyny!!!

SZCZESCIA ZDROWIA W NOWYM ROKU!!

My walczymy z anginą u Kai;/;/
Od niedzieli goraczkowała ,wczoraj zamowilam wizyte domowa...okazało sie ze to poczatki anginy ,zapisałą anty w razie wu i mialam obserwowac...wczoraj dałam jej pierwsza dawke bo było coraz gorzej do polnocy z temp walczyłysmy...strasznie chrapie jakby jej katar zalegał a najgorsze ze w dzien nic jej nie leci nie smarcze hmmm ...oj dawno taka chora nie była;/ anty miala ostatnio w czerwcu na oskrzela ale wtedy inaczej przechodzila...teraz taka bidulka tylko lezy ,na szczescie ma apetyt i humor;))

A propo musze choinke dzisiaj rozebrac...zawsze do koledy trzymamy a ze była wczoraj a nie przyjelismy to czas zeby powedrowała do piwnicy;)
Kasiula Ty wiesz??dzisiaj Cie widze w przychodni!!

Hej!

Jak w nocy dalam rade to znaczy ze bede zyc...odkleja mi sie wszystko,fujjjj :no:

Ciocia bardzoooo mocno tuli Kajusie,niestety tym razem na odleglosc :-( i zyczy szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!

Do lekarza nie pojde bo nie mam ubezpieczenia nieeeeeee!!!!!!!!!

Witam po weekendowo;-)

Pogoda się poprawiła czyż nie!:-)

Jak tam chorujący? Jak zdrówko? Kasia? Sali jak młoda?

Dziewczyny jak i kiedy załatwia się szkołę? Czy przedszkole informuje placówkę, ze takie i takie dziecko do nich przejdzie? I jak to jest kiedy meldunek czyli rejon szkoły jest gdzie indziej a do szkoły chcę dać dziecko gdzie indziej. Czy to nie teraz w styczniu powinnam to zgłosić? Bo my mamy meldunek w fordonie, a jesteśmy tu w Osielsku....

reklama
Hej!

W koncu sie "ktos" odezwal :tak:

Karola hej,hej :-) dzieki,jakos powoli do przodu,oslabiona jestem jeszcze ale nie jest zle ;-) mam zamiar dzisiaj wyjsc,mam nadzieje ze mnie powietrze po tygodniu nie zabije :szok:...

Z tego co slyszalam to ponoc nie ma juz rejonizacji ale nie wiem,glowy obicac nie dam...za duzo nie pomoge bo moje dzieci nie chodzily do przedszkola,prosto do szkoly.

Do góry