reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!!!
Jak tam brzuchy tyle zachodu,roboty i ba!...trzy dni zlecialy...
Szybko minelo,milo bylo,dzieci mega zadowolone z gwiazdorkowych prezentow :-)...teraz czas wrocic do obowiazkow domowych hehe,ogarniam a prania mam...ogolnie to mnie sie nic nie chce,rozleniwilam sie troszke ;-)
Jak tam brzuchy tyle zachodu,roboty i ba!...trzy dni zlecialy...
Szybko minelo,milo bylo,dzieci mega zadowolone z gwiazdorkowych prezentow :-)...teraz czas wrocic do obowiazkow domowych hehe,ogarniam a prania mam...ogolnie to mnie sie nic nie chce,rozleniwilam sie troszke ;-)
mucha666
matka wariatka
Jak po świętach? wszyscy zadowoleni?? U nas szał prezentowy, dzieciaki w niebo wzięte i moja mama też, bo kupiliśmy jej czytnki ebooków i normalnie nam się kobiecina wzruszyła. Ja o dziwo ze wszystkim zdążyłam i o 15 usiadłam na dupci i czekaliśmy w spokoju na pierwszą gwiazdkę. Święta świętami ale w poniedziałek do pracy i dobrze bo trochę odsapnę
Dziewczyny co się dzieje z Izką wie ktoś, bo długo jej nie było
Dziewczyny co się dzieje z Izką wie ktoś, bo długo jej nie było
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
brzuchy pełne az za bardzo ... u nas tez szał prezentowy Adam z pokoju nie wychodzi i sie bawi, z Gwiazdora zadowoleni nie bali sie tylko zdziwko ich chwyciło ze wszyscy w domu byli i nagle gwiazdor wpadł bo tak z reguły "kogos" brakowało jak gwiazdor wchodzil hehehe
krolcia
Witam;-)
Rany jak czas szybko zleciał.
Dzieciaki zadowolone my zdychający z obżarstwa.
Pogoda mnie dobija. Tragedia normalnie, żeby choć słonko wyszło tak jak wczoraj a tu doopa.
Jakie macie plany na sylwka?
My chyba do znajomych się wybierzemy. Dzieciaki się wyszaleją z ich dzieciakami a my sobie na spokojnie posiedzimy, pogadamy.
Rany jak czas szybko zleciał.
Dzieciaki zadowolone my zdychający z obżarstwa.
Pogoda mnie dobija. Tragedia normalnie, żeby choć słonko wyszło tak jak wczoraj a tu doopa.
Jakie macie plany na sylwka?
My chyba do znajomych się wybierzemy. Dzieciaki się wyszaleją z ich dzieciakami a my sobie na spokojnie posiedzimy, pogadamy.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!
U nas szpital :-( dopiero co Mat lezal na swieta a od wczoraj Wika i M temperature maja...jak mnie dopadnie ta kumulacja to bedzie łohohoh :/.
Co do sylwka to zobaczymy jak zdrowie pokaze a poza tym nie mamy co z dziecmi zrobic...
U nas szpital :-( dopiero co Mat lezal na swieta a od wczoraj Wika i M temperature maja...jak mnie dopadnie ta kumulacja to bedzie łohohoh :/.
Co do sylwka to zobaczymy jak zdrowie pokaze a poza tym nie mamy co z dziecmi zrobic...
krolcia
Kasia to nieciekawie macie. Zdrówka życzę.
My jedziemy właśnie do znajomych, którzy sami mają dzieci. Inaczej nie dałoby rady.
My jedziemy właśnie do znajomych, którzy sami mają dzieci. Inaczej nie dałoby rady.
AgnieszkaJ
ja po tych obrzerstwach dzisiaj z rana odchorowalam.... żołądek mi wykrecalo nagotowalam "rosołu" na króliku co by żołądek uspokoic
my sami w domku na sylwestra Dadu za maly by z nim gdzies jechać ....
Dzisiaj kupiłam stroj dla M , dzieciaki juz maja jeszcze ja musze z siebie zrobić Krówelnę (jak to adas dzisiaj powiedzial)
my sami w domku na sylwestra Dadu za maly by z nim gdzies jechać ....
Dzisiaj kupiłam stroj dla M , dzieciaki juz maja jeszcze ja musze z siebie zrobić Krówelnę (jak to adas dzisiaj powiedzial)
Olka!
hallo :-) No to po Świętach, wróciliśmy zadowoleni, ale takie wyprawy z małą są meega rozwalające jej rytm dnia. Ale już dochodzimy do siebie:-) Z prezentu dla Weronia najbardziej zadowolona mama :-) Dostała kojec więc spokojnie mogę ją teraz tam włożyć i iść do kuchni coś zrobić nie martwiąc się, że gdzieś "wlzezie"
Kasiula zdrowiejcie sylwester jutro :-)
Aga pokażesz się w stroju :-)
Kasiula zdrowiejcie sylwester jutro :-)
Aga pokażesz się w stroju :-)
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!
Robimy co tylko w naszej mocy zeby wroci do zdrowia...wiec tak nicka spokojnie tyle ze Wiki pila i pila iiiiiii pila ale jak dostala wczoraj o 19stej nurofen tak spokoj z goraczka do chwili obecnej ale zaliczylismy lekarza i wirusowka,nic mi nie powiedzial czego bym nie wiedziala ;-) dawac jeszcze przez dwa dni nurofen i zapisal neosine...a M tez lepiej wiec mam nadzieje ze do jutra nic sie juz nie wydarzy...tfu tfu tfu...
Tesciowa chyba nam dzieci wezmie,da znac wieczorem wiec siedze i mysle i mysle...
Olka super ze zadowolona jestes :-)
Aga koniecznie foty dawaj...to Was Adasko poprzebieral
Nie ogarniam ze dzisiaj poniedzialek,te dni poooomajtały mi sie calkiem
Robimy co tylko w naszej mocy zeby wroci do zdrowia...wiec tak nicka spokojnie tyle ze Wiki pila i pila iiiiiii pila ale jak dostala wczoraj o 19stej nurofen tak spokoj z goraczka do chwili obecnej ale zaliczylismy lekarza i wirusowka,nic mi nie powiedzial czego bym nie wiedziala ;-) dawac jeszcze przez dwa dni nurofen i zapisal neosine...a M tez lepiej wiec mam nadzieje ze do jutra nic sie juz nie wydarzy...tfu tfu tfu...
Tesciowa chyba nam dzieci wezmie,da znac wieczorem wiec siedze i mysle i mysle...
Olka super ze zadowolona jestes :-)
Aga koniecznie foty dawaj...to Was Adasko poprzebieral
Nie ogarniam ze dzisiaj poniedzialek,te dni poooomajtały mi sie calkiem