reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja wczoraj ciasto dwie salatki szynke po rusku galat śledzie...z pomocą Kasiulki Mojej :*

wesolych_swiat.jpg

Załączniki

• wesolych_swiat.jpg
    wesolych_swiat.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Hej!!!

Jak tam brzuchy :-p tyle zachodu,roboty i ba!...trzy dni zlecialy...
Szybko minelo,milo bylo,dzieci mega zadowolone z gwiazdorkowych prezentow :-)...teraz czas wrocic do obowiazkow domowych hehe,ogarniam a prania mam...ogolnie to mnie sie nic nie chce,rozleniwilam sie troszke ;-)

Jak po świętach? wszyscy zadowoleni?? U nas szał prezentowy, dzieciaki w niebo wzięte i moja mama też, bo kupiliśmy jej czytnki ebooków i normalnie nam się kobiecina wzruszyła:-D. Ja o dziwo ze wszystkim zdążyłam i o 15 usiadłam na dupci i czekaliśmy w spokoju na pierwszą gwiazdkę. Święta świętami ale w poniedziałek do pracy i dobrze bo trochę odsapnę:happy2:
Dziewczyny co się dzieje z Izką wie ktoś, bo długo jej nie było

brzuchy pełne az za bardzo ... u nas tez szał prezentowy :) Adam z pokoju nie wychodzi i sie bawi, z Gwiazdora zadowoleni nie bali sie :p tylko zdziwko ich chwyciło ze wszyscy w domu byli i nagle gwiazdor wpadł :p bo tak z reguły "kogos" brakowało jak gwiazdor wchodzil hehehe

Witam;-)

Rany jak czas szybko zleciał.:no:

Dzieciaki zadowolone my zdychający z obżarstwa. :-D
Pogoda mnie dobija. Tragedia normalnie, żeby choć słonko wyszło tak jak wczoraj a tu doopa.

Jakie macie plany na sylwka?
My chyba do znajomych się wybierzemy. Dzieciaki się wyszaleją z ich dzieciakami a my sobie na spokojnie posiedzimy, pogadamy.

Hej!

U nas szpital :-( dopiero co Mat lezal na swieta a od wczoraj Wika i M temperature maja...jak mnie dopadnie ta kumulacja to bedzie łohohoh :/.

Co do sylwka to zobaczymy jak zdrowie pokaze a poza tym nie mamy co z dziecmi zrobic...

ja po tych obrzerstwach dzisiaj z rana odchorowalam.... żołądek mi wykrecalo :) nagotowalam "rosołu" na króliku co by żołądek uspokoic :)

my sami w domku na sylwestra :) Dadu za maly by z nim gdzies jechać ....
Dzisiaj kupiłam stroj dla M , dzieciaki juz maja jeszcze ja musze z siebie zrobić Krówelnę (jak to adas dzisiaj powiedzial)

hallo :-) No to po Świętach, wróciliśmy zadowoleni, ale takie wyprawy z małą są meega rozwalające jej rytm dnia. Ale już dochodzimy do siebie:-) Z prezentu dla Weronia najbardziej zadowolona mama :-) Dostała kojec więc spokojnie mogę ją teraz tam włożyć i iść do kuchni coś zrobić nie martwiąc się, że gdzieś "wlzezie"
Kasiula zdrowiejcie sylwester jutro :-)
Aga pokażesz się w stroju :-)

reklama
Hej!

Robimy co tylko w naszej mocy zeby wroci do zdrowia...wiec tak nicka spokojnie tyle ze Wiki pila i pila iiiiiii pila ale jak dostala wczoraj o 19stej nurofen tak spokoj z goraczka do chwili obecnej ale zaliczylismy lekarza i wirusowka,nic mi nie powiedzial czego bym nie wiedziala ;-) dawac jeszcze przez dwa dni nurofen i zapisal neosine...a M tez lepiej wiec mam nadzieje ze do jutra nic sie juz nie wydarzy...tfu tfu tfu...

Tesciowa chyba nam dzieci wezmie,da znac wieczorem wiec siedze i mysle i mysle...

Olka super ze zadowolona jestes :-)
Aga koniecznie foty dawaj...to Was Adasko poprzebieral :-D

Nie ogarniam ze dzisiaj poniedzialek,te dni poooomajtały mi sie calkiem :no:

Do góry