reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam i ja z rana z 3 miasta. Jak widzicie olalam świąteczne przygotowania i z dziećmi i M wypoczywać. Wracamy jutro i od razu choinkę kupujemy i dom przystrajamy. Okna myte jakoś we wrześniu w domu też generalnych porządków nie planuje. A na dodatek w poniedziałek idę do pracy;-)
Krolcia ja uważam że schab jak najbardziej. Ja na wigilię idę do rodziców i mi przypadły pierogi, uszka, ryba po grecku, śledź, sernik i pierniki. Tylko to ostatnie wykonane.

reklama
Hej!

Wczoraj akcja wieczorem bo zabawki w biedrze 30% dla Wiki pieszczocha szukalam i cztery biedry objechalismy i dostalam :-) a dla Mata nadal nic :-(

Karola moja tez zaczela sypac siersc :/ i do tego jeszcze cieczke dostala wrrrr.

Schab super zawsze pieke kawal i schab tylko ze sliwkami i karkowe ale zwyczajnie z przyprawami w rekawie ;-)...a starego staram sie zlewac ale czasami sie nie da,co sie zdenerwuje to zdenerwuje ehhh :no:

Mucha wracaj :-p!!

Ja schabu nie robie rok temu zrobiłam jakis za suchy wyszedł ...w tym roku robie karkówkę w sliwkach zrazy i kurczaka całego.

Dzisiaj akurat w Tesco kurczak w promocji ciekawe jak sie prezentuje ...zaraz sie szykuje i lece...najgorsze ze -50 na ciuchy tez jest wrrr źle to sie skończy hehe:-D

Witam
Ale się dzisiaj wyspałam:-D. Mimo wczorajszego dłuższego siedzenia.

Mały z prezentów zadowolony a to najważniejsze:tak: Ładnie świeczki zdmuchnął, miał radochę z tego niesamowitą. Aż niemożliwe, że to już tyle czasu minęło..

Ostatnia edycja:
Ola mistrz !!!!

ja wczoraj do 2 w nocy pakowalam ...
IMG1290.jpg

Załączniki

• IMG1290.jpg
    IMG1290.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Hej!

Ja dopiero siadlam,obiad zjadlam wiec sie chwilowo nie ruszam :-p nawet nie czuje ze to niedziela..pozniej do bratowej opracowac dania na wigilie...prawa reka mnie boli znaczy palce w zgieciach masakra...

Karola naj naj najslodszego dla Daniela :-)!!!

Olka zazdroszcze :-p

Aga przynajmniej masz juz za soba :-p ja nadal nie popakowane a malo tego dla Mata nic nie ma :-( dzisiaj ogladam ciuchcie,mial kiedys podobna ale juz "sie" rowalila..nie wiem ale jutro musze cos wybrac

Do góry