reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!
A ja juz nic nie robie rano tylko wstawie mieso i koniec!
Mati od wczoraj goraczkuje,pol nocy nie spalismy,w dzien troche odespal a i rano zwymiotowal ale bylo jednorazowe bo zajadal jajecznice od M i sie pewnie zwazylo :/
Dziewczyny zycze Wam :-):-):-) z calego serca wesolych i radosnych Świąt w milej,rodzinnej atmosferze :-):-):-)Zobacz załącznik 600387
A ja juz nic nie robie rano tylko wstawie mieso i koniec!
Mati od wczoraj goraczkuje,pol nocy nie spalismy,w dzien troche odespal a i rano zwymiotowal ale bylo jednorazowe bo zajadal jajecznice od M i sie pewnie zwazylo :/
Dziewczyny zycze Wam :-):-):-) z calego serca wesolych i radosnych Świąt w milej,rodzinnej atmosferze :-):-):-)Zobacz załącznik 600387
mucha666
matka wariatka
Kasiulka weź mnie nie denerwuj. U mnie prace nabrały tempa. Ryba po gresku już jest, sernik się piecze, warzywa na sałatki ugotowane, tylko jutro pokroić, zrobić pierogi.Hej!
A ja juz nic nie robie
Zdrówka dla Młodego.
krolcia
Fanka BB :)
Witam
Wyszłam z kuchni! Nareszcie!
Mój kręgosłup nie powiem gdzie mi wchodzi! W d....!
Najważniejsze, ze już skończone co w planach było. Jutro rano skoczę tylko po pieczywo z rana a na ostatnią chwilę jeszcze będa smażone ryby.
Wyszłam z kuchni! Nareszcie!
Mój kręgosłup nie powiem gdzie mi wchodzi! W d....!
Najważniejsze, ze już skończone co w planach było. Jutro rano skoczę tylko po pieczywo z rana a na ostatnią chwilę jeszcze będa smażone ryby.
AgnieszkaJ
krolcia to tak jak ja dzisiaj ...
5 plackow , paszteciki i barszcz ... caly dzien w kuchni
jutro z rana tylko chleb upieke
5 plackow , paszteciki i barszcz ... caly dzien w kuchni
jutro z rana tylko chleb upieke
krolcia
Eloł.
Chleb kupiony. Wszystko wczoraj porobione.
Zaraz odkurzacz odpalam po sierść psa znowu się wszędzie szlaja.
Dzisiaj pewnie już nie wdepnę a jak wdepnę to podczytać także dziewczyny
Spokojnych świąt w gronie rodzinnym Wam życzę, maksymalnie wypełnionego miejsca pod choinką i niebolesności brzucha po obżarstwie;-)
Chleb kupiony. Wszystko wczoraj porobione.
Zaraz odkurzacz odpalam po sierść psa znowu się wszędzie szlaja.
Dzisiaj pewnie już nie wdepnę a jak wdepnę to podczytać także dziewczyny
Spokojnych świąt w gronie rodzinnym Wam życzę, maksymalnie wypełnionego miejsca pod choinką i niebolesności brzucha po obżarstwie;-)
AgnieszkaJ
reklama