reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Zaliczyłam dziś od rana galerię tzn jeden sklep bo prezent dla cioci musiałam zakupić, jak wchodziłam to jeszcze sklepy były zamknięte ha ha :-) A jak wychodziłam po 20 minutach to się już obijałam o ludzi wrrr jak ja tego nie lubię

reklama
Choinka ubrana, dom pięknie przystrojony, w sumie mogę już rozpoczynać święta. Tylko nic z innych robót nie porobione buuu......

Hej!

A ja juz nic nie robie :-p rano tylko wstawie mieso i koniec!
Mati od wczoraj goraczkuje,pol nocy nie spalismy,w dzien troche odespal a i rano zwymiotowal ale bylo jednorazowe bo zajadal jajecznice od M i sie pewnie zwazylo :/

Dziewczyny zycze Wam :-):-):-) z calego serca wesolych i radosnych Świąt w milej,rodzinnej atmosferze :-):-):-)Zobacz załącznik 600387

Witam
Wyszłam z kuchni! Nareszcie!

Mój kręgosłup nie powiem gdzie mi wchodzi:dry:! W d....!

Najważniejsze, ze już skończone co w planach było. Jutro rano skoczę tylko po pieczywo z rana a na ostatnią chwilę jeszcze będa smażone ryby.

Eloł.
Chleb kupiony. Wszystko wczoraj porobione.

Zaraz odkurzacz odpalam po sierść psa znowu się wszędzie szlaja.
Dzisiaj pewnie już nie wdepnę a jak wdepnę to podczytać także dziewczyny

Spokojnych świąt w gronie rodzinnym Wam życzę, maksymalnie wypełnionego miejsca pod choinką i niebolesności brzucha po obżarstwie;-)

kartka_DawidAdam.jpg

Załączniki

• kartka_DawidAdam.jpg
    kartka_DawidAdam.jpg
    61,9 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry