reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja wczoraj ciasto dwie salatki szynke po rusku galat śledzie...z pomocą Kasiulki Mojej :*

wesolych_swiat.jpg

Załączniki

• wesolych_swiat.jpg
    wesolych_swiat.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Hej!!!

Jak tam brzuchy :-p tyle zachodu,roboty i ba!...trzy dni zlecialy...
Szybko minelo,milo bylo,dzieci mega zadowolone z gwiazdorkowych prezentow :-)...teraz czas wrocic do obowiazkow domowych hehe,ogarniam a prania mam...ogolnie to mnie sie nic nie chce,rozleniwilam sie troszke ;-)

Jak po świętach? wszyscy zadowoleni?? U nas szał prezentowy, dzieciaki w niebo wzięte i moja mama też, bo kupiliśmy jej czytnki ebooków i normalnie nam się kobiecina wzruszyła:-D. Ja o dziwo ze wszystkim zdążyłam i o 15 usiadłam na dupci i czekaliśmy w spokoju na pierwszą gwiazdkę. Święta świętami ale w poniedziałek do pracy i dobrze bo trochę odsapnę:happy2:
Dziewczyny co się dzieje z Izką wie ktoś, bo długo jej nie było

brzuchy pełne az za bardzo ... u nas tez szał prezentowy :) Adam z pokoju nie wychodzi i sie bawi, z Gwiazdora zadowoleni nie bali sie :p tylko zdziwko ich chwyciło ze wszyscy w domu byli i nagle gwiazdor wpadł :p bo tak z reguły "kogos" brakowało jak gwiazdor wchodzil hehehe

Witam;-)

Rany jak czas szybko zleciał.:no:

Dzieciaki zadowolone my zdychający z obżarstwa. :-D
Pogoda mnie dobija. Tragedia normalnie, żeby choć słonko wyszło tak jak wczoraj a tu doopa.

Jakie macie plany na sylwka?
My chyba do znajomych się wybierzemy. Dzieciaki się wyszaleją z ich dzieciakami a my sobie na spokojnie posiedzimy, pogadamy.

Hej!

U nas szpital :-( dopiero co Mat lezal na swieta a od wczoraj Wika i M temperature maja...jak mnie dopadnie ta kumulacja to bedzie łohohoh :/.

Co do sylwka to zobaczymy jak zdrowie pokaze a poza tym nie mamy co z dziecmi zrobic...

ja po tych obrzerstwach dzisiaj z rana odchorowalam.... żołądek mi wykrecalo :) nagotowalam "rosołu" na króliku co by żołądek uspokoic :)

my sami w domku na sylwestra :) Dadu za maly by z nim gdzies jechać ....
Dzisiaj kupiłam stroj dla M , dzieciaki juz maja jeszcze ja musze z siebie zrobić Krówelnę (jak to adas dzisiaj powiedzial)

hallo :-) No to po Świętach, wróciliśmy zadowoleni, ale takie wyprawy z małą są meega rozwalające jej rytm dnia. Ale już dochodzimy do siebie:-) Z prezentu dla Weronia najbardziej zadowolona mama :-) Dostała kojec więc spokojnie mogę ją teraz tam włożyć i iść do kuchni coś zrobić nie martwiąc się, że gdzieś "wlzezie"
Kasiula zdrowiejcie sylwester jutro :-)
Aga pokażesz się w stroju :-)

reklama
Hej!

Robimy co tylko w naszej mocy zeby wroci do zdrowia...wiec tak nicka spokojnie tyle ze Wiki pila i pila iiiiiii pila ale jak dostala wczoraj o 19stej nurofen tak spokoj z goraczka do chwili obecnej ale zaliczylismy lekarza i wirusowka,nic mi nie powiedzial czego bym nie wiedziala ;-) dawac jeszcze przez dwa dni nurofen i zapisal neosine...a M tez lepiej wiec mam nadzieje ze do jutra nic sie juz nie wydarzy...tfu tfu tfu...

Tesciowa chyba nam dzieci wezmie,da znac wieczorem wiec siedze i mysle i mysle...

Olka super ze zadowolona jestes :-)
Aga koniecznie foty dawaj...to Was Adasko poprzebieral :-D

Nie ogarniam ze dzisiaj poniedzialek,te dni poooomajtały mi sie calkiem :no:

Do góry