reklama
P
Paris
Gość
GeHa pisze:A rżnij kobieto ;D ;D
Też bym coś zerżnął...
qrna a w niedziele o 11 odwolali filmyGeHa pisze:Wyczytałam w pomorskiej, że Multikino ma w doopie żałobę i wszystkie filmy są puszczane terminowo.
Interes musi się kręcić, nie? :![]()
tfu tfu
Kariwiw
Fanka BB :)
Mago gratulacje dla Ali z okazji zęba. Jej kobieto, współczuję tych nocy ja jednak mialam szczescie bo wszystkie zeby jakos bez trudu wychodzily. A wlasciwie nie ja mialam szczescie, tylko sam zainteresowany.
Bezwstydne rżnięcie tu sie uprawia widzę. :laugh:
A w ogóle to wole makaron, albo ryż.
Bezwstydne rżnięcie tu sie uprawia widzę. :laugh:
Mel a jak sie robi takie pyrki? wstyd sie przyznac, ale w wiekszosci uzywam mikrofali do podgrzewania picia dla Wiktora.Melanie pisze:GeHa to ja zerżnę ;D od Ciebie pomysł na jutro na obiadek
tylko zamiast kaszy zrobie ryż :albo pyrki z mikrofali
natalya
Fan(ka)
hmm ja patrze w repertuar i widze film wykolejony....Melanie pisze:oooooo ide
SIOSTRY będą
M
Melanie
Gość
Mago gratuluje sińców i ząbka !!!!!!!!!!!
![cczerwony.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi14.photobucket.com%2Falbums%2Fa345%2Fbaloniki%2Fcczerwony.jpg&hash=6282a623c44fbe131efdf630c0867f18)
reklama
M
Melanie
Gość
Kariwiw pisze:Mel a jak sie robi takie pyrki? wstyd sie przyznac, ale w wiekszosci uzywam mikrofali do podgrzewania picia dla Wiktora.Melanie pisze:GeHa to ja zerżnę ;D od Ciebie pomysł na jutro na obiadek
tylko zamiast kaszy zrobie ryż :albo pyrki z mikrofali
czemu wstyd sie przyznać ??? :
mam taki plastikowy "garnek" do mikrofali - 3 litry pojemności kosztował ok 15 pln
ziemniaczki kroję w grubsze talary, wlewam odrobine wody, solę i za 15 minut ziemniaki gotowe ;D
podobnie robię ryż, makaron i MIĘSKO ;D
pycha - jak na parze upiccone