reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

mago
To wspaniale ;D GRATULUJEMY PIERWSZEGO ZęBULKA!!!!
teddy4t.gif
teddy4t.gif
teddy4t.gif
teddy4t.gif

reklama
Heloł Mamunie :-* :-* :-*

mago... Kongratulejszyn dla Alicji z okazji pierwszego ząbeczka
25tv.gif

GeHa.... czworokącik :p ;D

Jesli chodzi o multikino, to wczoraj bylo napewno zamkniete
Niestety nie wiem jak dzisiaj i jutro ;D ;)

GeHa pisze:
Wyczytałam w pomorskiej, że Multikino ma w doopie żałobę i wszystkie filmy są puszczane terminowo.
Interes musi się kręcić, nie? ::)
qrna a w niedziele o 11 odwolali filmy :mad: chyba ich wtedy sum,ienei ruszylo, albo na faliii wspolczucia i empatii pojechali

tfu tfu

Mago gratulacje dla Ali z okazji zęba. Jej kobieto, współczuję tych nocy ja jednak mialam szczescie bo wszystkie zeby jakos bez trudu wychodzily. A wlasciwie nie ja mialam szczescie, tylko sam zainteresowany.

Bezwstydne rżnięcie tu sie uprawia widzę. :laugh:

Melanie pisze:
GeHa to ja zerżnę ;D od Ciebie pomysł na jutro na obiadek
tylko zamiast kaszy zrobie ryż ::) albo pyrki z mikrofali
Mel a jak sie robi takie pyrki? wstyd sie przyznac, ale w wiekszosci uzywam mikrofali do podgrzewania picia dla Wiktora.
A w ogóle to wole makaron, albo ryż.

reklama
Kariwiw pisze:
Melanie pisze:
GeHa to ja zerżnę ;D od Ciebie pomysł na jutro na obiadek
tylko zamiast kaszy zrobie ryż ::) albo pyrki z mikrofali
Mel a jak sie robi takie pyrki? wstyd sie przyznac, ale w wiekszosci uzywam mikrofali do podgrzewania picia dla Wiktora.
A w ogóle to wole makaron, albo ryż.

czemu wstyd sie przyznać ??? ::)

mam taki plastikowy "garnek" do mikrofali - 3 litry pojemności kosztował ok 15 pln
ziemniaczki kroję w grubsze talary, wlewam odrobine wody, solę i za 15 minut ziemniaki gotowe ;D
podobnie robię ryż, makaron i MIĘSKO ;D
pycha - jak na parze upiccone :)

Do góry