M
Melanie
Gość
natalya pisze:hmm ja patrze w repertuar i widze film wykolejony....Melanie pisze:oooooo ide
SIOSTRY będą
jaki ???
http://multikino.pl/9441,13,1307132,innywymiarkina.html
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
natalya pisze:hmm ja patrze w repertuar i widze film wykolejony....Melanie pisze:oooooo ide
SIOSTRY będą
olji pisze:qrna a w niedziele o 11 odwolali filmy chyba ich wtedy sum,ienei ruszylo, albo na faliii wspolczucia i empatii pojechaliGeHa pisze:Wyczytałam w pomorskiej, że Multikino ma w doopie żałobę i wszystkie filmy są puszczane terminowo.
Interes musi się kręcić, nie? :
tfu tfu
Melanie pisze:Kariwiw pisze:Mel a jak sie robi takie pyrki? wstyd sie przyznac, ale w wiekszosci uzywam mikrofali do podgrzewania picia dla Wiktora.Melanie pisze:GeHa to ja zerżnę ;D od Ciebie pomysł na jutro na obiadek
tylko zamiast kaszy zrobie ryż : albo pyrki z mikrofali
A w ogóle to wole makaron, albo ryż.
czemu wstyd sie przyznać ??? :
mam taki plastikowy "garnek" do mikrofali - 3 litry pojemności kosztował ok 15 pln
ziemniaczki kroję w grubsze talary, wlewam odrobine wody, solę i za 15 minut ziemniaki gotowe ;D
podobnie robię ryż, makaron i MIĘSKO ;D
pycha - jak na parze upiccone