reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja myślę, że filmu sobie nie obejrzycie bo żałoba jest do środy. Może się mylę, ale wątpię.

Lubicie kasze gryczaną? Mam dzisiaj na obiad z sosem i kurczakiem, tylko jeszcze nie wiem czy lubię ::) ;D
Julka siedzi i ogląda "Roboty", bardzo fajny film, ale raczej dla starszych dzieci.

reklama
GeHa pisze:
Ja myślę, że filmu sobie nie obejrzycie bo żałoba jest do środy. Może się mylę, ale wątpię.

Lubicie kasze gryczaną? Mam dzisiaj na obiad z sosem i kurczakiem, tylko jeszcze nie wiem czy lubię ::) ;D
Julka siedzi i ogląda "Roboty", bardzo fajny film, ale raczej dla starszych dzieci.

a ten sosssso jak robisz??
ze smietaną :p ?

kurde to raczej filmu nie będzie
w takim razie za tydzień pójdę - jeśli zagrają sisters

Asoiczek dzwoniłaś??
co do reklamacji, to ja mogę przyjmować ::) ;)

Mel
No ja widzę trójkąt, czworokąt to się dopiero szykuje, nie? ;D 8)

Sos z kurczaczka zaciągam mąką, bez śmietany. Smakowało nam, chyba :)

Wyczytałam w pomorskiej, że Multikino ma w doopie żałobę i wszystkie filmy są puszczane terminowo.
Interes musi się kręcić, nie? ::)

Super !
wtedy nie zdążyłam na ten baner trafić, potem komp mi siadł i zapomniałam, a potem julke widzialam na fotosach i na drugi dzień w gazecie!

GeHa to ja zerżnę ;D od Ciebie pomysł na jutro na obiadek
tylko zamiast kaszy zrobie ryż ::) albo pyrki z mikrofali

reklama
Ja tylko na chwilkę........................................................

uwaga uwaga .............................................

MAMY PIERWSZY ZĄBEK !!!!!

(i sińce pod oczami po nieprzespanych nocach ;) )

Pozdrawiam. Pa!

Do góry