reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

natalya pisze:
ee mel jak to nie za czesto??? ja cie praktycznie zawsze widze...a ktos wybiera sie w ta srode?? ja dostalam z geant darmowy bilet do wykozystania do konca marca:)

zaraz zobacze co będzie w kinie i odpowiem ;D

reklama
Melanie pisze:
Pati26 pisze:
Paris pisze:
Pati26 pisze:
Ogólnie zaczynamy z męzem starania o córeczkę ;D ;D ;D
Łykam od miesiąca Folik, ograniczyłam papieroski a teraz do dziela................. :p :p :p
Gdybyście nie mogli sobie poradzić to zadzwoń :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D............ ciekawe co Melcia na to ;)

będę musiała pokochać Twojego męża ;D

;D ;D drobne zmiany są wskazane :p od czasu do czasu.............. ;).

Pati26 pisze:
Melanie pisze:
Pati26 pisze:
Paris pisze:
Pati26 pisze:
Ogólnie zaczynamy z męzem starania o córeczkę ;D ;D ;D
Łykam od miesiąca Folik, ograniczyłam papieroski a teraz do dziela................. :p :p :p
Gdybyście nie mogli sobie poradzić to zadzwoń :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D............ ciekawe co Melcia na to ;)

będę musiała pokochać Twojego męża ;D

;D ;D drobne zmiany są wskazane :p od czasu do czasu.............. ;).

ja tam bym się nie rozdrabniała ;D

a multi juz czynne??? bo w niedziele bylo nieczynne z powodu zaloby narodowej, qrna mialam juz bilety , poszlam na film i dupa
wkurzylam sie troche :mad:

hehe, ja ostrze pazurki na underworld evolution ;D

Hello

Qrka, Agaty nie ma, wydawaloby sie ze powinnam miec wiecej czasu a tu odwrotnie. Nie wyrabiam sie z biezacymi sprawami w domu ::) Dzis mam plan aby zlikwidowac sterte ubran do prasowania.

Ja tez dostalam bilet do kina i ta dziwna ksiazeczke. Zastanawia mnie tylko skad wiedza ze mam male dziecko - jak wyrabialam sobie karte platnicza to bylam w 3 mies ciazy i napewno nie bylo widac...Moze po rachunkach - sporo pieluch kupuje. W kazdym razie do kina bym sie przeszla ale zalezy to od mojej corci - wczoraj zostala wieczorem z tata i byla grzeczna, ale dwa poprzednie dni - ze strachem szlam na spacer i szybko wracalam do domu. Denerwowala sie bo nie miala jak raczek do pysia wlozyc - byly schowane w kombinezonie.

A w multikinie jest plaski dach??? Jakos nie kojarze, ale chyba tak. Ciekawe czy snieg odgarniety
No a jesli w niedziele bylo nieczynne jak Olji pisze to zaloba jest do srody wlacznie

reklama
Witajcie z terenu nagrywania programu Usterka ... Mam 3 ekipy "ekspertów" w mieszkaniu i szopkę jakich mało. Temp w mieszkaniu się trochę podniosła ale to ze wzgledu na ocieplenie na zewnatrz, ale i tak do przepisowych 19 stopni jest jeszcze daleko. A ekipy są z konkurencyjnych firm i kazda zwala na ta druga ... Mnie nie obchodzi, kto jest winny ja chce cieplo...

Chyba zadzwonie do Multikina i sie dowiem czy jutro jest juz czynne.
My mielismy szczescie, bo w niedziele jeszcze na Narnie na 14 sie zalapalismy. Żałobę ogłosili chyba w trakcie filmu.

Witam kolejna bydgoszczanke.

Pati a dowiedz się czy tata Paris daje gwarancję na dziewczynkę ;) To, że raz mu się udało nie znaczy, że za każdym razem machnie taką fajną córeczkę. A jak będzie syn czy reklamacje przyjmie :) ?? :p

Do góry