reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
O matko.ale wiesci! Tragedia straszna :szok:,!!!

Kasiu nam takze nie udalo sie dostac do 59....moze do zerowki sie uda za rok,zobaczymy :no:!!!

No to troszke odetchnelismy od tych upalow :tak: ja jutro sie pakuje i w poludnie na dzialeczke na weekendzik standardowo uciekam :-)..ma byc pogoda,sie okaze...

Sali,powiadasz zeby,hmmm,ja mam szal i placz od trzech miesiecy.Matiemu zaczynaja tez teraz wychodzic dwojki i tak samo bolesnie jak i jedynki,niestety dzieci nawet na zeby w szpitalu laduja :szok:... a u Wiktorci nawet nie wiedzialam ze jej zeby ida i tak to juz roznie bywa...

Skopiuje co napisałam na stronie dla Pati i Weroniczki;(
Witam;(Nie znałam Pati26 osobiscie ,ale była z mojego miasta;(i pisała na watku bydgoskim,pamiętam jak weszłam na forum to on pierwsza rzuciła mi sie w oczy..piekny szczery usmiech,piękna dziewczyna...
A teraz jak sie dowiedzialam ze zgineły ,to łzy leciały mi ciurkiem;(((
Jakbym ja znała osobiscie;(
Łaczę sie w bólu z rodziną i męzem który teraz musi byc silny dla swoich synków,dla niego to teraz jedyne pocieszenie ze ma ich!!
A drugie pocieszenie(jezeli mozna tak to nazwac)to ze Pati jest teraz ze swoja córeczka w niebie z aniołkami:-:)-(
[*]
[*]

O matko.ale wiesci! Tragedia straszna :szok:,!!!

Kasiu nam takze nie udalo sie dostac do 59....moze do zerowki sie uda za rok,zobaczymy :no:!!!

No to troszke odetchnelismy od tych upalow :tak: ja jutro sie pakuje i w poludnie na dzialeczke na weekendzik standardowo uciekam :-)..ma byc pogoda,sie okaze...

Sali,powiadasz zeby,hmmm,ja mam szal i placz od trzech miesiecy.Matiemu zaczynaja tez teraz wychodzic dwojki i tak samo bolesnie jak i jedynki,niestety dzieci nawet na zeby w szpitalu laduja :szok:... a u Wiktorci nawet nie wiedzialam ze jej zeby ida i tak to juz roznie bywa...
Czyli Twój synus tez pózno zabkuje...ja słyszałam ze im pózniej tym łagodniej przechodzi...w moim przypadku to sie sprawdza oprócz tamtego dnia,ale dwójki juz sie jej przebiły teraz wychodza równoczesnie trójki;/
Co do przedszkola to juz pisałam,mój Tymek chodzi do Jagódki i niestety do zerówki tez teraz bedzie tam chodził..niestety bo to drogie przedszkole;/
Nie chcialam go przenosic do szkoły ,ze wzgledu na kolegów z którymi bardzo sie zżył i do szkoły sie jeszcze nachodzi;)
Mialam straszna noc,nie dosc ze nie mogłam zasnac bo płakałam to jeszcze sie budziłam stale;(

Nie mogę sie uspokoic jak czytam te wpisy;(
Najgorsze jak sobie wyobraze chlopców jak pytaja o mame jak za nia płacza;((
Moje problemy to teraz błahostki ;(((

Nie mogę sie uspokoic jak czytam te wpisy;(
Najgorsze jak sobie wyobraze chlopców jak pytaja o mame jak za nia płacza;((
Moje problemy to teraz błahostki ;(((

Sali...ja spac nie mogłam, cały czas o niej myśle. Znałam ja osobiście. Pamiętam jak gratulowała mi synka a ja jej wtedy życzyłam córeczki, bo była na poczatku ciąży i nie wiedziala jeszcze kogo ma w brzuszku. Tak się cieszyła,ze bedzie córcia. W ogóle taka była szczesliwa. Tworzyli naprawde fajną rodzinkę, szczęscie bilo z każdego jej zdjęcia zamieszczonego na nk. Szok, zaraz mam głupie myśli, patrze na moje dzieci i się boje, że mnie to moze spotkac, albo nie daj Bóg kogos z mojej rodziny. Boje się snuc plany na przyszłośc. Dlaczego to zycie takie niesprawiedliwe.???

Wiesz powiem ci ze to jest jedna z moich fobi ,ze umre a dzieci zostana same bez mamy z męzem który nie miał by pomocy ,ciągle o tym mysle...

Miala któras z was namiar na jej profil na nk?
Dzisiaj są nekrologi z kondolencjami ale nie moge jej znalesc,chcialam zapalic swieczki;(

Znalazłam,ale nie moga obcy dodawac komentarzy:(
Mialam z nia dwie wspólne znajome z mojej klasy wiec podejrzewam ze chodziła do mojej szkoły;(
Ehh nic mi sie nie chce;(

reklama
Do góry