reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

A ja z mężem postannowilismy ze nie jedziem,y nad morze,tym bardziej ze nie ma byc pogody...Bedziemy sobie codziennie gdzies jezdzic,mam odłozone pieniadze na wakacje więc zal nie bedzie,nad morze pojedziemy sobie na jeden dzien,lub dwa...mam rodzine z aGdanskiem maja agroturystyke to moze nas przenocuja...jezdzilismy tam kiedys co roku więc moze będa łaskawi hihi;)

reklama
Soppana, wszystkiego najlepszego! Samych radości!

Mamy jeszcze jakieś Anie? To też życzę duuuuuuuuużo szczęścia.

Arabella, dziękuje za życzenia:-) Twojej małej Anulce też dużo zdrówka i radości:tak:
teraz mam 2 tyg przerwy a potem przyjeżdżają siostry i jadę do rodzinki w bieszczady:-) ale się cieszę:tak: 2 lata nie byłam, mam zamiar zostać 2 tyg i poodwiedzać wszystkie kąty:tak:

soppana, dzięki za życzenia dla Anulci. Solenizantka przez ostatnie 3 dni miała temperaturę i była marudna,, ale dzisiaj - Anioł! Bylimy u szwagierki, mieliśmy wypić kawę i wracać, a siedzieliśmy od 11 do 18... Dziecko nie pisnęło! Kiedy będziesz u mnie?

Dla dużej i małej Ani wszystkiego najlepszego :D

U mnie przeziębienie się rozwinęło - w nocy myślałam, ze płuca wypluje. Dzisiaj idę na osłuchanie do lekarza. Faszeruje się lekami, ale niestety nic nie działa na już.

my też dołączamy się do życzeń dla Anulek !

Madziara,

pewnie to samo paskudztwo co u nas, dzieciaki też wykaszleć się nie mogą, w czwartek idę z Pati do kontroli, Iguś dziś zakończył butle lekarstwa to zobaczymy czy mu przejdzie.

Arabella,

Pati od wczoraj z kolei powróciła do dłuższych drzemek, aż jestem w szoku, że mam wtedy więcej czasu dla siebie i/lub Igusia.

Sali,

ja też mam ciotkę nad morzem, z resztą była teraz u nas w weekend i załapała się na urodziny. Uśmialiśmy się, bo tak samo była na roczku Igora, akurat przyjechała do rodziców, wychodzi na to, że co dwa lata będzie u niego gościem hihi Może też byśmy się wybrali,ale nei wiem jak to będzie.
Co do ślubu to nie wiedziałam, że to tutaj się odbyło. No nieźle. Promocja miasta ;p

W przyszłym tygodniu będę gościć moją 18letnią siostrzenicę i też muszę coś wymyśleć dla rozrywki.

my też dołączamy się do życzeń dla Anulek !

Madziara,

pewnie to samo paskudztwo co u nas, dzieciaki też wykaszleć się nie mogą, w czwartek idę z Pati do kontroli, Iguś dziś zakończył butle lekarstwa to zobaczymy czy mu przejdzie.

Arabella,

Pati od wczoraj z kolei powróciła do dłuższych drzemek, aż jestem w szoku, że mam wtedy więcej czasu dla siebie i/lub Igusia.

Sali,

ja też mam ciotkę nad morzem, z resztą była teraz u nas w weekend i załapała się na urodziny. Uśmialiśmy się, bo tak samo była na roczku Igora, akurat przyjechała do rodziców, wychodzi na to, że co dwa lata będzie u niego gościem hihi Może też byśmy się wybrali,ale nei wiem jak to będzie.
Co do ślubu to nie wiedziałam, że to tutaj się odbyło. No nieźle. Promocja miasta ;p

W przyszłym tygodniu będę gościć moją 18letnią siostrzenicę i też muszę coś wymyśleć dla rozrywki.
Ja mam [połowe rodziny w Trójmieście,mój dziadek i babcia z tamtąd pochodza a Tata urodził sie w Kartuzach;)
Ogólnie to pojechalibysmy do rodzinki w Rumii i Gdynii a spac do rodzinki za Gdanskiem;)Zawsze mi sie marzyło zeby tam mieszkac;)piekna okolica...
Zmieniajac temat...mojej małej wychodzi dwójka i dzisiaj pól dnia płakała ,nie dziwiłoby mnie to g dyby nie fakt ze 4 zęby wyszły jej bezobjawowo i płacz to u niej rzadkość ,sąsiadka ciągle pyta czy ja mamy bo jej nie słychac:-D

reklama
Renifer,

no właśnie, co to tylko tyle napisałaś ? ;) rozumiem, że zarobiona jesteś ?
ja od wczoraj próbuję pogodzić się z myślą, że w połowie września wracam do pracy... muszę jeszcze tam pojechać i zmienić wniosek urlopowy, żeby zostawić sobie kilka dni urlopu, bo przecież wstępnie chciałam iść do końca roku na wychowawczy, ale tradycyjnie czynnik ekonomiczny raczej nie pozwala na takie rozwiązanie. jestem przerażona, bo będzie niewesoło, ja wróce do pracy, Igi pójdzie do przedszkola a Pati straci nielimitowany dostęp do mamusi... i mam wrażenie, że Iguś coraz gorzej reaguje na nawet najkrótszą rozłąkę ze mną, po prostu zazdrość o Pati uderzyła mu do głowy ...

Do góry