reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

UU WŁASNIE PATRZE NA NK ŻE MOJA DRUGA SZWAGIERKA MA DZISIA 30:-D
Z tym ze u niej sie nie pobawie bo mieszka w NIEMCZECH;/

reklama
Fajnie, że będzie chłodniej chociaż na razie nic nie czuję. Na dodatek chyba sie przeziębiłam, bo mnie dzisiaj okropnie gardło boli :(

same imprezki ;)

Madziara,

moje gardło też dziś coś nie halo ... popłuczemy zobaczymy...

z tego upału chyba, no i wczesnej pobudki, dziecko starsze mi właśnie zasnęło na sofie, szok !!! to się bardzo rzadko zdarza poza autem...

hej
wczoraj wrócilismy
podróż z dziećmi przy temp 35 to masakra:szok: a moglismy jechać dziś tylko bałam się weekendowego ruchu
Michalinka z nadmiaru wrażeń i nowych ludzi siedziała tylko u mnie na rękach, więc trudno mówić o odpoczynku:baffled: za to Ignaś w swoim żywiole, on lubi się popisywać przed publiką:-D dostał od babci starą harmonijkę i kto przychodził to mówił tak "słuchaj, koniecznie musisz posłuchać jak gram, jak będę duży to będę grał w orkiestrze":-D oczywiście wojskowej;-)
upały też dały nam się we znaki, jedyny plac zabaw w pełnym słońcu do godziny 19, więc raczej siedzieliśmy w domu, tylko rano robiliśmy spacer na rzekę z psem

a dziś przyjemny chłodek wieczorkiem:tak:

Hello...Nie wiem dziewczyny czy wiecie ale dzisiaj w Bydzi był ślub Liszowskiej;)
Byłam, widziałam fotki zrobiłam...Izka pewnie walnełabys lepsze ale ja moim gównem zrobiłam jakie mogłam...
Oczywiscie para młoda sie kamuflowała ale pojechałam do Myśla i czekałam na wjezdzie do Pałacu jako jedyna w ulewie i zrobiłam fotkę jak jada samochodem i w nagrode Joasia mi pokiwała:-)wstawie wam ta fotke...
A mało tego mam fotkę Zielińskiej ale nie wyrazna a moja kolezanka zrobiłą sobie zdjęcie z Piotrem Zeltem a w tle widac Piróga;)
Odrobina wielkiego świata w Bydzi;)

no nieźle sali:-)...a co ona w Bydgoszczy robiła, ona stąd pochodzi czy cuś?
oNA POCHODZI Z KRAKOWA...
NIE WIEM CZEMU AKURAT TU MOZE LUBI BYDGOSZCZ ALBO FARA SIE JEJ SPODOBAŁA,ZAWSZE TO Z DALA OD WAWY I TŁUMÓW GAPIÓW,BO TU BYŁO UMIARKOWANIE Z CIEKAWSKIMI.DUZO OSÓB NIE WIEDZIAŁO CHYBA ZE KUPILI DZISIEJSZY EXPRESS;)

reklama
Do góry