reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witajcie Bydgoszczanki:-)

Ja tak z doskoku, bo cały czas krążę między domem działką a lekarzami. Borys miał zapalenie ucha, normalnie koszmar przezyłam bo byłam u dwóch lekarzy , a oni, że to zwykła wirusowka. A dziecko 38,5 i mi wyje i słania się na rękach, sama więc wpadłam na to,ze moze uszy. zagladnęłam a tam ropka, więc szybko do dziecięcego jechaliśmy (o21.00 e sobotę). Teraz już jest dobrze, wczoraj ostatnia dawka antybiotyku.

Było o przekłuwaniu uszek. Weronika miała przekłuwane w zeszłym roku (we wrzesniu) czyli miała 4l 3m-ce. Chciała już wcześniej, ale ja czekałam aż beedzie pewna tego,że chce. No i jak juz mnie po raz setny posiła to poszłyśmy do kosmetyczki;-)

witam koleżankę sali;-)
Ok...spadam bo za chwile na bioderka jedziemy, a poźniej na działeczkę...Pozdrowionka:-)
Oj biedne maleństwo;(uszy to najgorsze co moze byc;Dobrze ze juz po wszystkim;)

reklama
hej hej

podczytuje caly czas ale jakos nie mam energii na odpisywanie ...
coś dzisiaj się chyba szykuje bo czuję, ze dzień zakonczy sie bolem glowy ;(

biedny Borysek, dobrze, że mama czuwała, a swoja droga to po co ci lekarze maja sprzet do badania uszu ...
Igor dzisiaj dostał katar, więc jest marudny. młoda sobie pokrzykuje i wkurza się bo coś jej nie pasuje ... a ja czuje ze zaraz się zagotuję. a tu na sobotę trzeba dom wysprzątać porządnie i zakupy i przygotować imprezkę urodzinową synusiowi ...

ja miałam uszy przebijane w gabinecie i niestety jedna dziurke mam niezbyt dobrze zrobioną ... też chyba ok roku młodej zafunduje coś takiego, zwłaszcza, że pierwsze kolczyki już czekają, bo na chrzciny dostała ;)) ja niestety sie troche odzwyczaiłam w ciązy od noszenia kolczykow, że teraz mnie uwierają ...

o rety, naprawde fatalnie sie czuję ... zmierzę ciśnienie chyba

Iza,

byłam w Chmielnikach w ten dzień pożaru, wyjechaliśmy akurat jakiś kwadrans zanim się zaczęło. czy tam zawsze są same pety zamiast piasku ? porażające zaniedbanie ze strony ośrodka ... a ludzie sobie lulki palą i piwko piją, nawet w wodzie będąc z dzieckiem ... na plaży jak w pubie dosłownie ... już za tą wygórowaną opłatę parkingową mogliby się bardziej postarać ...

hej hej

podczytuje caly czas ale jakos nie mam energii na odpisywanie ...
coś dzisiaj się chyba szykuje bo czuję, ze dzień zakonczy sie bolem glowy ;(

biedny Borysek, dobrze, że mama czuwała, a swoja droga to po co ci lekarze maja sprzet do badania uszu ...
Igor dzisiaj dostał katar, więc jest marudny. młoda sobie pokrzykuje i wkurza się bo coś jej nie pasuje ... a ja czuje ze zaraz się zagotuję. a tu na sobotę trzeba dom wysprzątać porządnie i zakupy i przygotować imprezkę urodzinową synusiowi ...

ja miałam uszy przebijane w gabinecie i niestety jedna dziurke mam niezbyt dobrze zrobioną ... też chyba ok roku młodej zafunduje coś takiego, zwłaszcza, że pierwsze kolczyki już czekają, bo na chrzciny dostała ;)) ja niestety sie troche odzwyczaiłam w ciązy od noszenia kolczykow, że teraz mnie uwierają ...

o rety, naprawde fatalnie sie czuję ... zmierzę ciśnienie chyba

Iza,

byłam w Chmielnikach w ten dzień pożaru, wyjechaliśmy akurat jakiś kwadrans zanim się zaczęło. czy tam zawsze są same pety zamiast piasku ? porażające zaniedbanie ze strony ośrodka ... a ludzie sobie lulki palą i piwko piją, nawet w wodzie będąc z dzieckiem ... na plaży jak w pubie dosłownie ... już za tą wygórowaną opłatę parkingową mogliby się bardziej postarać ...
Kaja ma równiutko przebite na szczescie...
No a kolczyki dostała na roczek więc az sie proszą by je ubrac;)
Ja kolczyki uwielbiam i kolekcjonuje;)

witam upalnie !

udanego wypoczynku !

byłam u kontroli z Igim, dostał syropek, bo narazie nic poważniejszego mu nie jest. miejmy nadzieję, że szybko minie katar i kaszel.

zrobiłam dziś ekspresowy chłodnik z przepisu z gazety ;) za godzinkę będzie można już wcinać ;) poza tym siedzimy w domu przy wiatraczku ;)

Sali,
ja wolę kolekcjonować torebki, ale kolczyków też by się kilka par uzbierało hihi

No to Izka szerokiej drogi i wracaj szybko :tak::-)...pozdrowionka dla gór od nas też :-D...

Jak dajecie rade w ten upał :szok: wymiekam :szok:...

Nam weekend imprezowy sie zapowiada ;-) jutro do psiapsółki na 30 stke a w sobote do bratowej na 40 stkę ;-):-) do tego ten upał,jak to wytrzymac...a dzisiaj jeszcze do tesciowki na imieniny :-)...

Pozdrowionka :-)

reklama
No to Izka szerokiej drogi i wracaj szybko :tak::-)...pozdrowionka dla gór od nas też :-D...

Jak dajecie rade w ten upał :szok: wymiekam :szok:...

Nam weekend imprezowy sie zapowiada ;-) jutro do psiapsółki na 30 stke a w sobote do bratowej na 40 stkę ;-):-) do tego ten upał,jak to wytrzymac...a dzisiaj jeszcze do tesciowki na imieniny :-)...

Pozdrowionka :-)

POCIESZE WAS DO CZWARTKU MA BYC CHŁODNIEJ;)
KASIULKU JA W MAJU MIAŁAM 30 PRZYJACIÓLKI;)A w czerwcu 40 szwagierki;)
W lutym ja dołączyłam do 30-stek:szok:
Moja babcia ma 26 imieniny(Anna :tak:)ale wyprawia w niedziele;)

Do góry