reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Znaczy sie miała każda dziewczynka;)
Raczej nie, to były dawne czasy hehhe... z 25lat temu może. Ja jeszcze nie miałam wtedy kolczyków, przebiłam sobie sama w łazience jakoś w średniej szkole tak mnie naszło z godziny na godzine i nie było czasu szukac chętnego na przebijanie...potem kiedys koleżance dziurki robiłam :-D

Jak córcia będzie chciała to jej zaczne odradzać, hehehe.... ma czas ;-)

reklama
Ale czemu odradzac??co w tym złego??Ty masz złe skojarzenia nie znaczy ze ona bedzie takie miała ,chyba lepiej u kosmetyczki niz w łazience;-):-)
Kasiulku a Twoja mała kiedy miała przekłuwane?

Co jest złego w łazience jak czysta ;-) hehehe....
U nas w rodzinie nikt nie maił szybko uszek przebijanych, ale nigdy nic nie wiadomo....czas pokarze!

Maiam się zaczać pakować powoli a ja siedze i klikam!

No tak jak mówie azdy ma inne zdanie na ten temat,ja sie tez wahałam ale szłam akurat oło gabinetu(kasiulku koło poczty;))i mówie idziemy!i ho tralala gotowe;)
J ajestem słomiana wdowa do konca tygodnia i potem znowu w nastepnym tygodiu...jestem zła bo myslałam ze w tym tygodniu mąz upora sie z robota i pojedziemy nad morze z sasiadami a tu dupa z tego wyjdzie;//

U mnie z przebijaniem uszu było tak: Ewa mocno chciała i poszłyśmy do kosmetyczki. Przebiła jedno ucho a drugiego już nie chciała i trzeba było trochę siły użyć, Agatka poszła ze mną do fryzjera, ja siedziałam na fotelu a ona w tym czasie poszła sobie do pani kosmetyczki i przebiła uszy :D A Monika mówi, że nie chce i jej nie namawiam, zwłaszcza, że starsze mają dziurki a kolczyków nie noszą.

Sali teraz dużo dziewczyn wyjechało i mało postów jest, ale zauważ że jak przychodzą nowe dziewczyny to często o coś pytają i jak by to wszystko było w jednym temacie to 10 razy by się pisało i odpowiadało na te same pytania.

Madziara,pilnuj porządku :tak:!!!

O widze ze temat kolczykow rozwiniety :tak:...Wiki przekułam uszy jak miała 3 latka,chciala sama wiec z nią poszlam i bylam ciekawa czy da sobie zrobic i dala,myslalam ze ucieknie :szok:...

Kiedys to byly inne czasy co nie dziewczyny???
Tez sobie sama przekuwalam uszy,w podstawówce,igłą przez ziemniaka,na lewym uchu mam aż 6 dziurek :no::rofl2:...

Iza,kiedy wyruszasz???Skoro sie wczoraj pakowałaś to pewnie dzis :-D:rofl2:...

Ostatnia edycja:
Witajcie Bydgoszczanki:-)

Ja tak z doskoku, bo cały czas krążę między domem działką a lekarzami. Borys miał zapalenie ucha, normalnie koszmar przezyłam bo byłam u dwóch lekarzy , a oni, że to zwykła wirusowka. A dziecko 38,5 i mi wyje i słania się na rękach, sama więc wpadłam na to,ze moze uszy. zagladnęłam a tam ropka, więc szybko do dziecięcego jechaliśmy (o21.00 e sobotę). Teraz już jest dobrze, wczoraj ostatnia dawka antybiotyku.

Było o przekłuwaniu uszek. Weronika miała przekłuwane w zeszłym roku (we wrzesniu) czyli miała 4l 3m-ce. Chciała już wcześniej, ale ja czekałam aż beedzie pewna tego,że chce. No i jak juz mnie po raz setny posiła to poszłyśmy do kosmetyczki;-)

witam koleżankę sali;-)
Ok...spadam bo za chwile na bioderka jedziemy, a poźniej na działeczkę...Pozdrowionka:-)

Wiecie kolczyki to nie tatuaz i jak kiedys nie bedzie chciala to je sobie wyjmnie,ale mysle ze kazda dziewczyna lubi nosic kolczyki;-)
Ja czekam na kolezanke,trzeba sobie jakos czas zagospodarować kiedy męza nie ma:-D

reklama
Witajcie Bydgoszczanki:-)

Ja tak z doskoku, bo cały czas krążę między domem działką a lekarzami. Borys miał zapalenie ucha, normalnie koszmar przezyłam bo byłam u dwóch lekarzy , a oni, że to zwykła wirusowka. A dziecko 38,5 i mi wyje i słania się na rękach, sama więc wpadłam na to,ze moze uszy. zagladnęłam a tam ropka, więc szybko do dziecięcego jechaliśmy (o21.00 e sobotę). Teraz już jest dobrze, wczoraj ostatnia dawka antybiotyku.

Było o przekłuwaniu uszek. Weronika miała przekłuwane w zeszłym roku (we wrzesniu) czyli miała 4l 3m-ce. Chciała już wcześniej, ale ja czekałam aż beedzie pewna tego,że chce. No i jak juz mnie po raz setny posiła to poszłyśmy do kosmetyczki;-)

witam koleżankę sali;-)
Ok...spadam bo za chwile na bioderka jedziemy, a poźniej na działeczkę...Pozdrowionka:-)
Witam witam;)

Do góry